fredag den 24. januar 2020

Julekort #1 hos OSH

Vi er nu lidt over 3 uger inde i det nye år og selvfølgelig er vi klar til endnu et år med masser af julekort inspiration. Godt nok har vi lige overstået en Jul og måske er I ikke helt klar til at tænke på næste Jul endnu, men hos OSH holder vi os ikke tilbage. Tænk blot på, at vi er ude i rigtig, rigtig god tid med årets julekort. Ikke mere snik snak, men lad os få kick-startet 12 nye måneder med julekort.

Vi giver først ordet og pladsen til vores nye tiltag i 2020 - nemlig gæstedesignere i julekortindlægget. Den første af disse er Annette Ancker (aka), som har sendt disse fine fotos og søde kort som er LIGE i Fiftys smag!!!  ;o)

Først viser Annette de materialer hun har fundet frem til sit julekort. Det er vist forholdsvis selvforklarende.

Derudover karton, mønsterpapir, sværte og hvid pen.

Sidste foto viser det søde, færdige kort. Det vil da passe fint hos både bjørn og børn. ;0)


Og for de af jer der ikke helt har styr på hvem Annette er (somom der er nogen der ikke ved det...) bringer vi med tilladelse fra Annette dette nydelige foto.

Tusind tak for dit bidrag til Januar måneds julekort inspiration Annette. Du har jo mens du havde julesagerne fremme allerede produceret nye julekort til OSH og jeg melder at de er vel ankommet og nu ligger og hygger sig i lagerkassen til oktober måned.

Spændende hvem der bliver næste måneds gæstedesigner, du kan læse mere om hvordan man kan komme i betragtning her.

Så vender vi tilbage til os to faste inventarer - her først kortet fra Pia L., som skriver:

Jeg har kastet mig ud i et One-Layer-Card/Et-lags-kort denne gang. Mit kort er blot kortbasen og har ikke flere tilføjede lag. Netop masking og stencil teknikker er fantastiske til One-Layer-Cards. Til dette kort har jeg brugt en stencil fra Three Scoops, som har en masse forskellige størrelser cirkler.


Til mine julekugler har jeg brugt dye sværte og blending brushes. Til hver julekugle har jeg brugt 2 nuancer sværter. Og for at give baggrunden mere dybde har jeg lavet lidt skygge effekt med Distress Ink og blending brushes.

Tekststemplet er fra tyske Create A Smile og er stemplet med VersaFine Onyx Black. Denne sværte er en hurtigtørrende pigment sværte og utrolig god til tekststempler og detaljerede stempler. Den giver altid et knivskarpt aftryk.


Det var alt fra mig denne gang. Nu bliver det spændende at se, hvad Charlie har fundet på til årets første julekort.

Flotte kort de damer og sikke en orden i materialerne, jeg får da helt præstationsangst ;0).

Jeg kom i så meget julehumør, mens jeg fik pakket juletræ m.v. væk, at jeg fandt nogle af mine helt nye dies fra Waffle Flower frem og kiggede lidt på, hvad jeg ellers havde i gemmerne. Det så sådan her ud:

Selvom julen varer til påske, skal I ikke blive forvirret over Lawn Fawn sætter med kyllinger, det var KUN fordi jeg skulle bruge den lille talebobbel. Det MIKROlille stempel ved siden af er fra Gummiapan - nærmere om det ses til sidst i indlægget.

Her ses det færdige clean og simple kort med julemandstag, HOHOHO die (gammel fra Quickutz sæt) og den lille talebobbel med en besked fra julemanden....

HER kan teksten læses - sikke en dejlig bekræftelse at få i sit julekort. Så kan man trygt vente på juleaften, ikke ???
Det var vores 3 forslag til julekort - håber I har hygget jer og kan bruge nogle af ideerne - der er da lidt for enhver smag/stil.

Og her til allersidst kommer Mr. Linky - brug ham og vis os et af dine julekort. Det behøver ikke være inspireret af vores - men det er da hyggeligt og sjovt, hvis de er det. Du har en hel måned til at gøre det i - helt frem til vi blogger julekort igen den 24. februar. Vi LOVER ikke noget - men måske er Fifty stadig i julehumør til den tid  .....

9 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Super fine og søde julekort her i januar ;0)

Carolina sagde ...

Sikke et sødt julekort med bjørnen, klart fifty er vild med det😉De andre er også rigtig fine. God weekend til jer alle

Ruth Tingleff sagde ...

Rigtig søde julekort. Men jeg er nu mest vild med kortet med den søde bjørn.

Anonym sagde ...

Super god inspiration fra søde AKA. Kh 10na

Betina Olesen sagde ...

Super søde og fine julekort... tænker hvert år, at nu vil jeg prøve at deltage, men det er altså sådan det ender. Respekt for dem der får det gjort ;-)

Unknown sagde ...

Fine søde julekort, jeg er bestemt ikke bagefter, jeg har en stor stak julekort klar til aflevering.

Annette / aka sagde ...

God ide med dit nye tiltag Charlie.
Så kan vi også i år fortsætte med at finde inspiration her.

Jean sagde ...

Hvor er det bare en god idé med gæste designere på bloggen.. Glæder mig til at se hvad de forskellige får lavet.

Super fed effekt kortet med juglekuglerne har..

Lindas zoega Christiansen sagde ...

Så fine