tirsdag den 24. december 2019

24. december Julekort #12 hos OSH

Nu er det Jul igen og nu det Jul igen og Julen varer lige til Påske.....

Her hos OSH varer julen jo faktisk hele året rundt, da vi elsker at jule om jer hele året. Vi er så glade for alle jeres besøg her på vores blog og jeres søde kommentarer. Det er så skønt og vi sender jer derfor i dag en kæmpe tak. Tak for jeres støtte - til alle jer som følger med på bloggen, til alle jer som laver kort til os, til alle jer som støtter med præmier og til alle jer som støtter på anden vis. Kæmpe bamse kram og tak!

Det er den 24. december i dag og selvfølgelig skal I ikke snydes for julekort inspiration.

Her kommer først Pias lækre kort:

Jeg har leget lidt med akvarel og malet nogle helt simple juletræer. Træerne er efterfølgende doodlet op med en sort pen, hvilket gør en kæmpe forskel. Jeg elsker når noget så simpelt, kan se så fantastisk ud. Det simple design med juletræerne er fra et akvarelkursus til Scrap-A-Mania med Ane Skarsholm.


Da det er juleaften i dag og året snart rinder ud, har jeg valgt en passende tekst til lejligheden. Dette fine lille tekststempel er fra Gitte's Eget Design og fra sættet "Lillebitte Jule Special".


I ønskes alle en God Jul og et Godt Nytår, knus Pia :0)

Charlie her: Jeg husker tydeligt SAM, hvor halvdelen af mit bord var på Anes kursus og kom tilbage med ordet "Akvarel" nærmest skrevet i panden. I flere timer blev der malet grønne trekanter og kort med 9 rektangler i forskellige nuancer - og siden hen har jeg set det blive til smukke kort. Så ingen tvivl om at det var et godt kursus. ;0)

Jeg nåede lige at få en ny die leveret i starten af december og den skulle da afprøves til de sidste julekort jeg manglede. Som I kan se nedenfor kunne jeg ikke helt begrænse mig for at afprøve forskellige kombinationer.

Her er den så MFT's Christmas Tree Window. På det første kort har jeg brugt den på grøn karton der er øverste lag over et stykke guldglimmerkarton. Det er den enkle og hurtige måde, jeg gav julekuglerne en bling i passende størrelse og tilføjede en lille rød pakke (fra Gummiapan).

Men det gode ved nyt "legetøj" er jo at man ikke kan stoppe, så her et rødt kort med prikket mønsterark i to grønne nuancer. Juletræet blev skåret ud i guldglimmerkarton og så klippede jeg langs kanterne så det var et meget sart og fint juletræ.
Små prikker lim langs kanterne og under julekugler og stjerner og så sad det fint ovenpå mit kraftkarton, hvorpå jeg
havde stemplet to af Gittes egne julestempler (sjovt nok fra præcis samme sæt som Pia) med grøn sværte.
 3 guldbling i hjørnet og kortet var færdigt.

Resten af kortene blev med guldtræer som ovenfor. Dette er specielt til vores naboer på højre side af haven.
De var i et par år udstationeret til USA og har derfor fået dette fine nodepapir med amerikanst julesang på som baggrund.

Det sidste kort fik også en masse amerikanske juleudtryk og en sød lille Rudolf med skinnende rød tud takket være Glossy Acccent. Rudolf er en Cottage Cutz die med bjældehalsbånd og hele molevitten.
Nu holder vi lige en lille juleferie og nyder familien, maden, højtiden og gaverne. Men der skal nok komme et par indlæg mere, inden vi trækker månedens vinder den 31.12. med et glas champagne i hånden.  Fra nu til 31.12. kl. 22.00 er det stadig muligt at kommentere på indlæg fra december for at deltage i lodtrækningen om et gavekort på 200 kr til Luna hobby. Held og lykke til alle der deltager.7 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Godmorgen og glædelig jul, sikke nogle fine juletræs kort du her viser, den die du har brugt hvor er den fra ?
En god jul og godt nytår til alle jer her. 🎄🎄🎄

MosteH sagde ...

Jeg har elsket julekalenderen. Og hvor er det nogle smukke kort, du slutter af med. Glædelig jul til jer.

Margit sagde ...

Wauw...smukke kort med juletræer.
Den må på ønskesedlen.
Rigtig god og glædelig jul fra os til jer 😘🎄🤶🏻🎅🏻

Grete Heldt Frederiksen sagde ...

Så fine og enkle kort, det kan jeg godt lide

Ruth Tingleff sagde ...

Wow, hvor de kort med juletræer fine. Tak for inspiration.
Glædelig jul til dig og dine. 🎄🤶🏻🎄

Mette Hvistendal sagde ...

Fine juletræs kort. God jul til jer..

Carolina sagde ...

De er super fine de juletræs kort. Hav nogle dejlige juledage ❤