torsdag den 24. oktober 2019

Julekort #10 hos OSH

Hold da magle, nu er der kun 2 måneder til juleaften! Hvordan kan året være gået så hurtigt! Hvis du planlægger at sende julekort ud, så er det på tide at komme i gang med dem. Her hos OSH gør vi alt hvad vi kan, for at du får masser af skøn julekort inspiration gennem hele året.


Jeg har valgt at finde Rudolf frem denne gang. Elsker denne store enkle die fra We R Memory Keepers "Antlers". Det var min første hjort die og den elsker jeg stadig at bruge til julekort. Teksten synes jeg er sød og sjov på samme tid. Der går vist heller ikke så længe, så er julefrokost sæsonen skudt i gang.

Charlie her. Ja han er både sød og sjov Pia. Jeg havde en helt anden ide, som dog druknede lidt i "store tælle og pakke dagene", så jeg lavede dette kort i stedet for og har så arkiveret ideen i den kreative del af min hjerne til en anden gang.

 Jeg har brugt min nye stencil fra Three Scoops, min God jul die som snart har mange år på bagen, et af Gittes nye små juletekststempler og Simple and Basics fine små juletræer. Mønsterarket er fra lageret - tror det er fra en Søstrene Grene blok, de små guldjuletræer og stjerner matchede fint til dette kort.


Cecilie springer lige over denne måned, men kommer stærkt tilbage i november. ;0)

Mr. Linky kommer her, for vi vil jo stadig rigtig gerne se jeres julekort.


4 kommentarer:

Carolina sagde ...

De er bare super flotte :-) Kan rigtig godt lide det stempel med rudolfjul ;-) Hav en dejlig aften

Jean sagde ...

Er vild med det øverste enkle julekort

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejlige kort begge to.

Sivsko sagde ...

Det er bare super søde julekort begge to