onsdag den 24. oktober 2018

Julekort #10 hos OSH

Som tiden dog er fløjet afsted og nu står Halloween for døren. Nu er det ikke det vi skal fokusere på i dag, da det er den 24. oktober. Der er nu kun 2 måneder til juleaften, så årets ende nærmer sig sin afslutning. Hvis ikke du er kommet igang med at få lavet årets julekort, så kan du finde skøn inspiration her på bloggen.

Du kan finde masser af inspiration til julekort HER på OSH bloggen.

Jeg har kastet om mig med stjerner denne gang. Måske lidt løst fortolket, men jeg har i hvert fald lavet et julekort drysset over af stjerner. Jeg har brugt en baggrundsdie fra Simon Says Stamp, som i et snuptag skaber et skønt gardin af faldende stjerner.


Teksten er ligeledes fra Simon Says Stamp og er heat embossed med Super Fine Gold embossing pulver. Jeg synes teksten er super skøn, for man skal ikke glemme at have det sjovt og skønt i Julen.

Kortet er ganske enkelt og for at give det lidt mere liv, har jeg tilføjet lidt guldtråd.


Julestafetten gives videre til næste OSH-lady. Jeg elsker altid at se, hvad de andre byder på af inspiration.

Charlie her. Jeg har leget med mit nye pingvinstempelsæt fra Mama Elephant og mine Copic penne.


Og lavet min allerførste rigtige inkblending. Iført gummihandsker naturligvis, fordi jeg er en kylling. 


Her det færdige kort med et par søde tekster, der passede fint til de motiver jeg valgte. 


Da efteråret stadig er så varmt og dejligt, tilføjede jeg et glas med drivis, så de små pingviner ikke sveder. ;0)

Er Cecilie også faldet for små nuttede dyr eller ???

Nix, ingen dyr i denne omgang - faktisk er denne måneds julekort et ganske stramt et af slagsen. Og det er faktisk også et one-layer, som ikke er noget, jeg laver ret tit.


Jeg har helt enkelt stemplet en masse forskellige juletekster (alle sammen fra ét enkelt Lawn Fawn sæt), og derefter dekoreret med nogle røde hjerter for at give lidt varme. Med en Misti ved hånden er det her et nemt kort at lave - og når du er i gang, så lav mere end et.

Hermed inspiration til julekort fra os alle tre. Desværre nåede vi heller ikke i september over 4 links så den lille overraskelsesgave er stadig i spil. Da julen nærmer sig, har jeg besluttet at der her i oktobers indlæg bare skal være 5 links via Mr. Linky inden vi når 24.11. Men selvfølgelig gerne mange flere. ;)
3 kommentarer:

Sivsko sagde ...

Det er så fine julekort og jeg linker ikke i år - fordi jeg har fået lavet julekort endnu - men skal se at komme igang :)

Margit sagde ...

Hjemme igen fra lidt "efterårsferie"...
Mit lidt forsinkede bidrag er lagt på...og jeg håber at Fifty synes godt om kortet...der er flere eksemplarer i posen til næste jul =0)
God WE...

Camilla sagde ...

Rigtig flotte og søde kort i viser her som sædvanlig :D Og den ink blendede vinterhimmel baggrund er super - og så den første du har lavet - sådan! og drivis HI HI HI
Jeg er meget sen på den med at linke denne gang...løvfaldssommer, efterårsferie og SAM har distraheret mig fra julekort og blogland ;) Men har taget revanche de sidste 10 dage med et julekorts kursus så nu er jeg tæt på at være i mål med julekortene :D