tirsdag den 24. juli 2018

Julekort #7 på OSH

ÆNu er vi simpelthen kommet tættere på den næste jul end det foregående... Det går stærkt sådan et år. I denne sommermåned har jeg besluttet at vise jer et rigtig vinterligt julekort, hvor jeg bruger stempler fra My Favorite Things på en meget enkel måde. Kortet er faktisk liftet et eller andet sted fra, men jeg kan desværre ikke huske hvor... Ups!


Som det ses er der tale om et meget enkelt (og dermed ret fladt kort). Jeg kan dog ikke undvære lidt dybde, så jeg har tilføjet et par enamel dots, der giver lidt mere spil i og omkring det stemplede motiv.

Jeg har også lavet et enkelt kort men med lidt diecutting og heat embossing. Jeg har sågar lavet et glitterkort, dog med noget som ikke smitter af! Når det drejer sig om OSH kort, er det jo vigtigt at glitteret ikke kan smitte af. Her har jeg brugt noget glitter gavepapir, som har en gylden champagnefarve.


Min kortfront har jeg diecuttet flere gange med en lille sød stjernedrys die fra Simon Says Stamp og heat embosset teksten med Ranger "Liquid Platinum".

Det store tekststempel er Gitte's Eget Design fra Hobbyboden og det lille er fra norske Kaboks.


Nu bliver det spændende at se hvad Charlie byder på af inspiration denne gang. Hit it, Charlie!....

Det er lige det jeg gør!

For jeg har indviet et cute stempel jeg fik i fødselsdagsgave af Gitte Y. Hun ved min mand er vild med isbjørne og at jeg hader kulde og mus :0). Det er der blevet dette fine motiv ud af.

Udover Stampingbella stempel og die er det et Marianne isbjerg i baggrunden. Tekststemplerne er en blanding af Three Scoops og et julestempelsæt af ældre dato.

Fifty fik lov til at sætte op til fotografering og dette er hans ide om julepynt  ;0).
Jeg har også brugt min nye Lawn fawn Reveal Wheel die - supernemt og sjovt at lave. Der er mange forskellige små typer vindue, der kan købes løse ved siden af - dette er det der følger med i sættet.

Jeg valgte, at de fire tekster dannede en sætning (kom dog til at stemple i forkert rækkefølge - men den lille pil kan heldigvis pege i den rigtige retning, hvis man vender den om). Svært at se, men øjne og snude har naturligvis fået Glossy Accent, så de skinner!

Hele teksten lyder:  HO HO - jeg sender dig juleglæde - God jul.
Jeg farvelægger mest med Copics  - og en hvid isbjørn er flottest med lidt grå skygger. 


Sikke en omgang inspiration af forskellig art I får i denne måned! Tak til Cecilie og Pia!
Håber I også får lyst til at jule lidt, for inden vi ser os om, er det den tid på året igen - og allerede i starten af oktober ryger OSH's julekasser afsted, ellers kan kortene ikke nå der ud, blive skrevet og komme hjem igen inden jul.

Sidste måned var der så mange der linkede til julekort, at det udløste en julepræmie fra Fifty og mig. Til lykke til Mette H. (for god ordens skyld er det H for Hyldig ;) ), der vinder et fint, lille sæt julestempler doneret af Hobbyboden for sit link i juni indlægget.

Vi sætter også en præmie på højkant i dette indlæg, men kun hvis der er mindst 10 der linker inden næste indlæg  - dvs. senest 23. august.

Her er Mr. Linky - vi glæder os til at se jeres udgave af et julekort - og ekstra hyggeligt hvis det er inspireret af vores 3 (men ikke noget krav..):


10 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Hvor er det fine og forskellige julekort. Måske får jeg lavet et julekort idag hvor hedebølgen ruller over vores Danske tørre land. Håber I kan holde varmen i HQ. Kh Tina

Mette Hvistendal sagde ...

Super søde kort. Kan især lide det med hjulet 😀

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke fine kort, det er jo små kunstværk 🤗

Margit sagde ...

Øjjj...hvor er det fine julekort...

Igen viser jeg et med et stempel.

Og så skal der males....
God varm dag...

Mette sagde ...

Super søde julekort - som altid :-)

Sikke nogle flotte præmier der er på højkant og hvis det er mig der er den heldige vinder, er jeg da bare mega heldig, og hvis det er den anden "Mette H." - så vil jeg bare ønske tillykke :-)

Heidi sagde ...

Igen skønne og inspirerende kort og JA der er jo kun 5 måneder til juleaften i dag

Lone T Ørnstrup sagde ...

Nøj, hvor har I fundet på tre fantastiske men meget forskellige kort. Jeg kan slet ikke finde ud af, hvilken der er min favorit.
Den første er så sød og simpel - ganske enkelt bedårende og meget inspirerende
Den næste er så flot og klassisk - ren julestemning. Egentlig også inspirerende - men kan ikke helt lure, hvordan jeg rammer noget så flot
Den sidste er så sød og hyggelig - særligt med jeres historie om isbjørne og mus. Samtidig er jeg VILD med den flotte farvelægning af isbjørnen. Jeg har selv prøvet at give mig i kast med at farvelægge snemand og jeg synes, det er SÅ svært, så er MEGET IMPONERET over denne farvelægning. Super flot
Jeg håber, jeg når at komme med et par bidrag igen i denne måned, for det var super hyggeligt i sidste og så er jeg allerede igang med julekortene. DET er jo fantastisk og vist aldrig sket før :)

Camilla sagde ...

Rigtig søde og flotte julekort i viser alle 3 :)
I går aftes kiggede jeg mine jule deis og stempler igennem, havde Pias kort i tankerne, fandt lidt frem.....meeeennn…...det ligesom bare liiiiidt for varmt i dag ;)

Conny sagde ...

Efter regnen endelig kom, er det mindre varmt i aften, så med inspiration fra disse kort, vil jeg få lavet et par børnejulekort. Endnu en gang tak for inspirationen.

Lisbet M sagde ...

Det er sådan nogle gode tekster Gitte har i sit eget design. Skriften er så fin. Måske skulle jeg prøve at embosse den som på julekortet. Det er smukt.