tirsdag den 24. april 2018

Julekort #4 hos OSH

Oven på vinteren er det næsten svært at tro at konfirmations eller nonfirmations tiden er kommet. Det føles som om det var vinter igår og nu står vi i forårets begyndelse med weekender, som muligvis er booket af ungdommens indtræden i den 'voksne' verden. Voksen er måske så meget sagt..bob, bob... ;)

Nok om det, lad os komme ind til kernen af det hele! Det er atter blevet den 24. i måneden og vi skal spamme jer med lækker Julekort inspiration. For det er da selvfølgelig det, I venter på.

Jeg er endnu engang blevet en smule hooked på et Altenew layering stempelsæt. Her er det kombineret med stempler fra Clearly Besotted og Hero Arts.


Julebjælgerne er layering sæt fra Altenew kaldet "Bells and Bows". Her har jeg brugt Mementos "Golden Glitz" sværte til det sidste lag, hvilket giver et kanon guld-look. Ved at bruge min MISTI var det super nemt at stemple lag-på-lag stemplet.

Kristjørn bladranken er fra Clearly Besotted og teksten, som er heat embossed i guld, er fra Hero Arts.


Når jeg bruger mit Powder Tool fra EK Success, får jeg 99% af gangene et super godt resultat uden vildfarne embossing korn hist og pist. Det bliver super skarpt! Elsker mit Powder Tool :)

Nu er jeg spændt på at se, hvad næste Juleinspirationskort er......


Jamen, så vil jeg tage bolden op fra Pia og hendes elegante julekort. Jeg har leget med stempler fra Avery Elle, og jeg har lavet et vinterligt julekort denne gang. Den her lille hyggelige trio er farvelagt med Copics, og baggrunden er farvet ganske let med en lys blå distress ink for at give lidt kontrast til figurerne og omgivelserne.Så er det din tur, Charlie - hvad mon du har til os i denne måned?

Ja nu har I to jo sat jer på "elegant" og "nuttet". Så tror jeg, at jeg vælger en økologisk ;0) udgave.
Jeg har denne lækre store die, der i sin tid blev lavet af det engelske firma Die-Versions, tror desværre ikke den fås længere. 

Den er ellers velegnet i både positiv og negativ udgave. Her har jeg brugt det negative omrids med gavepapir med brændestykker bagved. 

 
Ikke at jeg klager over solen - men det blev lidt lyst det billede! Det er kraftkarton i forgrunden.
Der er en lille hjerteguirlande i hjørnet og så passede det ældre danske stempel fra Brandt-Lassen design perfekt til motivet. Det er så lille og fint.

Som i de andre måneder har I også mulighed for at inspirere os og de andre læsere herinde, så her kommer Mr. Linky. Vel vidende at vi nu får konkurrence fra godt vejr, have, hygge og konfirmationer, tror jeg Fifty finder en præmie, der bliver trukket blandt jer der linker, HVIS der kommer mere end 10 links på dette indlæg, når det bliver den 24. maj !!! Det tror jeg der gør ;0).


 

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Flotte julekort i har lavet :-)
Det er liiiige før jeg glæder mig til dette års julekortproduktion.

Margit sagde ...

Sikke smukke kort.
Og det kort, du har lavet med brændeknuderne,er da en super god idé...
Tror mine papirer i samme stil har ligget på hylden i flere år... det gøres der snart noget ved!!!
Er lidt forsinket, fordi vi har været på JYDE-tur med Peer. :o)
Hils både Fifty og K.

Lisbet M sagde ...

Her står den også på konfirmationskort, men det er alligevel lidt hyggeligt allerede nu at drømme om alle de fine julekort der skal laves til næste vinter.

Pia Larsen sagde ...

Cecilie er bare en ørn til at farvelægge. Hendes julekort er simpelthen bedårende 😊

Ruth Tingleff sagde ...

Er der virkelig ikke flere der vil være med her? Kom NUUUUUUU :-)

Tina-Smedegaard sagde ...

Flotte kort.