lørdag den 24. marts 2018

Julekort #3 hos OSH

Vinteren lakker forhåbentligt snart mod sin ende og foråret kan begynde at titte frem. Ih, hvor det bliver skønt at se farverne stille og roligt begynde at vende tilbage i naturen. Hos Operation Skriv Hjem byder vi igen på inspiration til årets julekort. Sædvanen tro, kan alle lege med og linke op til deres 2018 julekort.

Traditionelle julefarver er helt klart flot, men det er nogen gange fantastisk at kaste sig ud i det mere utraditionelle og moderne. Dette har jeg gjort denne gang.


Jeg har startet med at heat embosset både julekuglerne og teksten. Dette er gjort med Ranger Super Fine Gold pulver.

Herefter har jeg med mit Inkblending Tool brugt 3 farver Distress Ink til at give julekuglerne lidt basic kulør. Her har jeg brugt Picked Raspberry, Peacock Feathers og Cracked Pistacio. For at få lidt mere dimension har jeg brugt Derwent farveblyanter til at tilføje lidt dybere farve på julekuglerne.


Teksten er fra Hobbyboden.dk og er Gitte's Eget Design " Hjertelig Julehilsen".


I denne måned er jeg gået med et liftet kort, som jeg dog har holdt endnu mere enkelt end det oprindelige kort. Snefaldet er lavet med embossing paste, hvilket giver en rigtig lækker struktur på det meget enkle kort.


Teksten drillede mig i første omgang, fordi den ikke ville stå lige, men jeg var nødt til at bruge netop dén tekst, da jeg syntes, den var lidt sjov.

Charlie her som rosinen i pølseenden. Det sner også på mit kort. Snevejret er papir fra Sizzix "free papers". På karton og gerne på en laserprinter bliver det så fint. 

Dixi craft die med barn på kælk, Lawn fawn ramme med snebakker og hvidt juletræ. Sådan kan man rimelig hurtigt få lavet de ekstra kort man lige mangler.


Det var vores bud på marts julekort. Måneden der startede med mere vinter end vi ellers har set på disse kanter. 

Må vi se jeres julekort ideer?

Mr Linky kommer her. 
3 kommentarer:

Margit sagde ...

Sikke fine og forskellige julekort der er på denne gang.
Er da især helt vild med julemanden der "sitter" fast...fnis

Mit er jo en velkendt model... som blev fremstillet på vores tur over Atlanten. Der var mange der kommenterede det søde hjerte jeg flettede.
Hjemme igen, kom de så alle sammen på kort, og jeg gætter på, at der er 30-35 stk i posen til OSH-jul.
Velkommen hjem til HQ.
Knus og god PÅSKE <3

Lisbet M sagde ...

Sikke nogle skønne, alternative farver, der er i de øverste julekort.

Unknown sagde ...

Smukke smukke julekort og idag passer det med vejret udenfor. Kh 10na