søndag den 31. december 2017

31. December. Tak for i år til jer allesammen og vindere

Godt nytår her fra et sygdomsramt HQ. Vi kunne åbenbart ikke tåle at få juleferie. Jeg er næsten frisk igen, men gør værre end et hold vagthunde og min mand har stadig lungebetændelse.

Men året skal ikke slutte uden et kæmpe TAK til alle de dejlige butikker og venner der har været sponsorer for OSH i år. Uden jer kunne Fifty og jeg ikke hygge om alle de, der hjælper med at lave kort i årets løb og holde liv i denne store inspirationsblog. Fra vi startede i 2010 til nu er der næsten 800 indlæg på denne blog, fyldt med så mange kortideer, at jeg har opgivet at tælle dem. Husk at vi har et indeks i sidemenuen, hvis du vil sætte et filter på, når du kigger på bloggen.

Vores tæller i december afslører at der har været besøg her på bloggen 5.998 gange indtil nu - med et gennemsnit på 300 pr opslag vil det sige, at vi bestemt runder 6.000 for december måned. Som altid årets travleste måned også her på bloggen - men på en HYGGELIG travl måde. TAK for alle jeres besøg og kommentarer - selvom det er lidt "old school" at blogge - gør disse besøgstal at vi fortsætter med at inspirere jer og fjolle lidt rundt også i 2018. 

Stor TAK til Cecilie M. og Pia L. der har været en stor hjælp med indlæg på bloggen i 2017, bl.a. i kategorien med julekort d. 24. hver måned. Den kommer til at køre igen i 2018, så de første julekortideer kommer allerede d. 24. Januar. 

De fire adventspræmier er udtrukket og de heldige var:

Jean R fra Slagelse. Gavekort fra BB hobby
Julie fra Horsens
Randi H. Fra Vanløse  die fra Gummiapan
Conni H. Fra Randers

Vi kommer på posthuset den 2.1. De to sidste præmier er hemmelige, indtil de er modtaget. 

Vi slutter december af med en lille kavalkade af de MANGE fine julekort vi modtog fra Gitte Y:

Rødt og grønt, stemplet kristtjørn, diecut med ordet Joy, røde pailletter og grønt bånd. 

Så kan Rudolf og Santa slappe af igen til næste år. ;0). Gitte er en ørn til at farvelægge. 

Sød snemand og ditto pige ønsker god jul. 

Flere farvelaget, fine motiver. 


Som det sidste julekort i december, denne fine engel med Gittes fine tekst, der jo passer perfekt til. 

Dette indlæg er årets sidste fra OSH. Kom godt ind i det nye år og pas på hinanden. 

Det første 2018 indlæg vil komme på årets første dag (vi lover ikke hvad tid.... ;=)  ) og bla. afsløre vinderen af december måneds kommentarpræmie, du kan nå at kommentere lige hvor du har lyst blandt de mange december indlæg. Præmien er jo fra Rikke Bagger og Scrap-a-mania og STOR tak for det. Hvem bliver den heldige, der får en gratis billet til februar-SAM?

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Godt nytår Charlie. Tak for dit store arbejde. Tak også for adventsgaven!

Heidi / Heroly sagde ...

Godt nytår til alle OSHer.
Sikke flotte kort fra Gitte!!