søndag den 17. december 2017

16. December og vi er nået til O

Ret vildt at jeg på min tæller kan se at der på en uge her i december har været over 1.000 besøg på denne uges indlæg i alt. Ikke lige så mange der kommenterer, men det er jo blot heldigt for jer der gør. =0)

Nåh - tilbage til bogstavet O - det er ikke et der er mange fornavne med og slet ikke blandt os scrappere  -  men så finder vi på noget andet.

Nemlig denne portion OSH kort som var blandt den store portion OSH kort der kom hjem fra Convention. Disse var alle anonyme. Dvs. de kan være fra mange forskellige personer. Men fine er de og her kommer de som et lille billedshow uden så mange tekster.

Tak til jer der har lavet dem. 

Fin blanding af isbjørne, nisser, hjerter, julestjerner og juletræer - TOTALT julede kort.

Her er fællesnævneren hjorte, men ellers er de ret forskellige - alle dog fine....

Jeg tjekker jo altid at mørke farver kort og kort i kraft karton har fået et lyst skrivefelt indeni, nogen gange bliver jeg glad - andre gange skuffet fordi jeg selv skal putte det i og så er der de gange jeg bliver VILDT overrasket - se lige her hvor fint der var indeni det sorte kort med hjorten på - WAUW...

Vi bliver i naturen - disse FLOTTE kort var der en pæn portion af - og de var SÅ imponerende at jeg viser en del af dem.Farverne var faktisk endnu flottere i virkeligheden. 
Tak for alle disse fine kort -- i morgen er det P - easy peasy - jeg kender jo bl.a. dygtige Pia...

6 kommentarer:

Jean sagde ...

Skønne kort..
Jeg elsker også at stemple indeni mine det gør lige kortet lidt extra sødt...

Spændende hvad der kommer op med P😊

Tina-Smedegaard sagde ...

Igen flotte kort.

Anonym sagde ...

Så fine kort og ny indspirtion 🎄☃🎄
Knus fra Fløng

Lisbet M sagde ...

Wow! Flotte landskabskort. Imponerende!

Heidi / Heroly sagde ...

Nøj. De landskabskort er lige min kop te. Hvordan mon man laver den der tavleeffekt på det sorte kort? Er der chalk eller mon varmembosset? Jeg må vist lege lidt😊

Sivsko sagde ...

Rigtig skønne kort - alle sammen