lørdag den 29. april 2017

Julekort #4 hos OSH

Dejligt at se I er i fuld sving med at kommentere. Men hvorfor var der ikke et indlæg den 24. april tænker I måske???? Ja det er ihverfald ikke Cecilies skyld, for hun havde været så forudseende, at hun allerede lavede sit bidrag inden den store flytning retur til Danmark. Desværre var jeg ikke så smart selv og i stedet for at haste et julekort igennem i nattens mulm og mørke eller på anden måde forsøge at dække over fadæsen og give Fifty skylden =0) kommer her den helt ærlige årsag. Både Pia og jeg har haft lidt for meget om ørerne i denne måned og især jeg var så høj ovenpå et perfekt SAM at den 24. bare kom og gik helt uden jeg opdagede det. ØV så....

Så GODT vi har Cecilie retur til at redde æren og jeg skal da lige love for, at hendes kort er så fint og lækkert, at det fint kan stå alene i denne måned. Her kommer indlægget og endnu en mulighed for at kommentere i april måned.

Ordet over til Cecilie:

"Nu er vi på den anden side af påske, så hvis julen varer lige til påske, så er den altså officielt slut nu. Men her hos OSH hænger vi os ikke i den slags detaljer, for vi laver jo julekort hele året rundt.


I denne måned er jeg retur med et kort med en snemand og en pingvin, der griller marshmellows midt i vinteren. Stempler og snefnug er lavet med produkter fra My Favorite Things, og jeg har farvelagt motiverne med Copics.


For at få ilden til at se så ægte ud som muligt har jeg farvelagt den med tydelige farveforskelle frem for helt at blende farverne ud, og jeg har også lagt et lag Wink of Stella over, så der er lidt glimmer i flammerne."

TAK for det fine kort Cecilie - her kommer Mr. Linky og I er alle sammen velkommen til at linke til jeres april julekort. Jeg vil nu gå i tænkeboks, så jeg kan vende tilbage i maj med et julekort og har sat et STORT X i kalenderen ved den 24. maj.7 kommentarer:

Margit sagde ...

Halløj Mr. Linky...!!
Så kom mit kort også med...
WAUW... et flot kort fra Cecilie. Bliver da helt misundelig over, at vi ikke er inviteret med til ESKIMO/JULE-fest =0)
Håber HQ nyder dagen med sol og det hele... ;)
Knus herfra

EttenA sagde ...

Et sødt og stemningsfuldt kort - nu håber jeg ikke snemanden smelter helt væk i varmen fra bålet.
Fin farvelægnibg.

Jean sagde ...

Super godt farvelagt, det ser godt ud med ilden..
Skønt julekort 😊

Man kan ikke være alle steder på én gang og SAM er jo vigtigt så mon ikke alle har overlevet at vente lidt på indlægget 😊

God weekend til jer alle 🌞

Bodil B. Hansen sagde ...

Et rigtigt fint og sjovt julekort med dejlige farver 🤗

Annette Andersen sagde ...

Hvor er det fint

Heidi / Heroly sagde ...

Jamen det passer da fint med et julekort i denne uge hvor vi både har haft sne og frost. Rigtig flot kort fra Cecilie og så dygtig hun er med de Copic.

Lisbet M sagde ...

Nu må vi ikke håbe, snemanden kommer for tæt på bålet .....
Men hyggeligt ser det nu ud med bål i sneen.