fredag den 10. marts 2017

Pia På Banen med Fif Fusion #8

Sååååå er vi atter klar med en omgang "Fif Fusion" :)

Er du typen, som gemmer alle mulige stykker papirrester? Gemmer du på alle de strimler papir, som bliver til overs? Så er dagens fif lige noget for dig.

For dem af jer, som er nye til denne blog og Fif Fusion, så kommer der nedenfor en forklaring af hvad dette går ud på.


"FIF FUSION"
"Fif Fusion" går ud på at kombinere / fusionere to af Cecilie's "14 Dages Fif" med hinanden. Gennem tiden har Cecilie virkelig forkælet os med mange lækre & kreative kort-fif, så det er lidt af en opgave at udvælge 2 stykker til en fusion. Jeg har surfet igennem tidens 14 Dages Fif og udvalgt nogle stykker. Disse har jeg efterfølgende matchet 2 og 2 og hermed er flere fusions-grundlag blevet skabt. På baggrund af hvert fusionsgrundlag laver jeg min egen fortolkning og præsenterer mit kort for Jer. Herefter er der lagt op til, at alle kan være med til at lave deres egen fortolkning af fusionsgrundlaget, kaldet "Fif Fusion".
 Til vores "Fif Fusion #8" har jeg udvalgt Cecilie's Fif #10 og Fif #18.

Jeg har ved #18 hæftet mig ved detaljerne:
  • Designpapir strimler med fish-tail ender.
  • Tekst tag.
  • Ensfarvet kortbase
Jeg har ved #10 hæftet mig ved detaljerne:
  • Embossede striber på kortbasen.
  • Lille tekst tag.
  • Horisontalt bånd.
  • Brugen af smalt twine til fastgørelse af tags.
  • Ensfarvet kortbase.
I videoen viser jeg, hvorledes mit Fif Fusion kort kommer til verden med udgangspunkt i ovennævnte detaljer. Da dette handler om "Fusion" er der fuldstændig åbne muligheder for fortolkning. Her viser jeg blot min fortolkning :)

***
***

Her har I det færdige resultat af min fortolkning af Fif Fusion #8. 


Som nævnt i videoen har jeg lavet to forskellige udgaver af dette kort. Jeg ønskede at se effekten af både en farvet kortbase og en hvid kortbase. Hvad man bedst kan lide er nok mest smag og behag :)


Jeg er meget begejstret for de embossede striber på kortbasen. Helt klart noget jeg bør huske at bruge oftere på mine kort projekter.

På kortet med den hvide kortbase har jeg tilføjet en vellum tag til tekst-tagget. En lille ekstra detalje. Hvordan vil dit Fif Fusion se ud, hvis du blander Cecilies kort fif  #10 og #18 sammen? Der er ingen begrænsninger, blot muligheden for at slippe din indre mojo løs ;)

Det vil glæde Charlie, Fifty og jeg rigtig meget, hvis du uploader dit kort hos Mr. Linky. Han kan så godt li', når man trykker på hans knapper ;)

Hvis I deler på Instagram eller Facebook, kan I bruge hashtags #oshfiffusion og/eller #piapåbanen. 

Ps. Bare fordi man leger med her og deler sit kort med os, så betyder det ikke, at det skal sendes ind til Operation Skriv Hjem. Der er ingen forpligtelser eller krav af sådan art. Det er bare super dejligt, når der deles inspiration og hygges med kreativitet. 

Pia :)
Pia's Creative World

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

TAK Pia - igen en fin nyfortolkning af Cecilies lækre fif. Jeg må lige i tænkeboks - for JO - jeg er en der GEMMER rester. =0)

Mette sagde ...

Fedt fif - det skal helt klart prøves, og rester har jeg rigeligt af :-)

Anonym sagde ...

Lækkre Fif fusion fra Pia, god frisk farve, kan godt husk FIF 18, den har været godt brugt hjem hos mig, skønt at se den har fået en make-over ! Fortsat god uge, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare en god fortolkning og et super flot kort :)
Jeg er bedst til det med hvid baggrund

Margit sagde ...

Super fin fortolkning...og dejligt at der kan gribes til restekassen...
Svært at vælge den ene udgave frem for den anden. Men er nok alligevel mest til den hvide baggrund.