fredag den 24. marts 2017

Julekort #3 hos OSH

Vinteren lakker mod sin ende og foråret begynder så småt at vise sig. Vintergækkerne står så flot i mange haver og varsler lysere tider. Påskeliljerne er lige på vippen til at åbne sine flotte friske farver for os. MEN på trods af dette, så byder OSH teamet på spændende juleinspiration!

Vi fortsætter traditionen med at fremvise julekort hver den 24. i måneden. Kald det en lækker lille smagsprøve på den kommende jul :)

Pia her med et af mine gamle die-sæt fra My Favorite Things "Poinsettia" sættet. Den store julestjerne fylder næsten hele kortet, men den er bare fantastisk. Forstil Jer den som pynt på en julegave, mums siger jeg bare.

Jeg har die-cuttet julestjernestykkerne i gamle rester hvidt karton. Herefter har jeg brugt ZIG Clean Color Real Brush til at farvelægge stykkerne med. Jeg har brugt en vandpensel til at blende farverne.

Teksten er fra Gitte's Eget Design "Juletid".

Til slut har jeg brugt en hvid pen til at tegne lidt detaljer på julestjernen og bladene.

Hvad mon Cecilie har fundet på?


Wow! Det var godt nok en flot julestjerne og et super lækkert kort. Mit er i den langt mere enkle afdeling: Et sort snefnug og ordet "snowflake" er centrum for mit kort. Jeg har brugt Copics til at farvelægge "snowflake" med en ombre effekt. Endelig har jeg stemplet et lille "wishes" og dekoreret med nogle enkelte pailetter.

Simpelt men stadig meget vinteragtigt - lige som jeg godt kan lide julekort.

Hvad kan du byde på Charlie?

Smukt farvelagt julestjerne fra Pia og knivskarpt stemplet snefnug fra Cecilie. Jeg runder af med denne lille søde tromme fra Lawn fawn. 


Først et zoom - så det kan ses at selve trommen er i guldpapir - helt som det var da jeg var barn.

Og her kommer så hele kortet:


Kraft, rødt, guld, hvidt og brunt. Lille stykke bånd med tromme og grøn/hvid bakers twine sløjfe.
Teksten "pa-rum-pa-pum-pum" minder mig om min allerførst grammofonplade med sangen "Little drummer boy" her i en mere moderne udgave men stadig skøn.
Baggrundsstemplet er et ældre Hero Arts der stempler Merry et hav af gange i forskellige skrifttyper - så behøvede jeg kun at stemple Christmas på den lille polaroid-ramme fra Gummiapan og klippe et par ekstra trommestikker, der kunne stikke udenfor. To rækker stitched scallopkant fra Lawn fawn afslutter kortet nederst kantet med en rød strimmel karton og så lidt guldpailetter hist og pist.
Så får I ikke mere juleinspiration fra os 3 i denne måned, men mon ikke Mr. Linky får besøg af de af jer der også laver julekort hver måned - det håber vi - her er han i hvert fald.  =0)

4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Smukke, smukke julekort I tre dygtige piger viser.

Pia Larsen sagde ...

Vi beklager, at Mr. Linky driller lidt denne gang. Så det er ikke med vilje, hvis I ser link til nogle kort, som ikke er "julede". Men vi håber, at han fungerer ok nu.

Sivsko sagde ...

Hvor er det søde kort :)

Margit sagde ...

Sikke nogle FIIIIINE kort I har lavet alle tre.
Jeg har jo ventet på ham den forsinkede Mr. Linky... tror han skal ha' et vækkeur i JULEGAVE...fnis
Lidt forsinket her...men til tiden på min blog...mit bud på årets tredje julekort.
;) Margit