torsdag den 16. juni 2016

Pia På Banen med Fif Fusion #3

Dette indlæg ligger i toppen af bloggen til næste FifFusion - men scrol ned - for der er kommet andre nye indlæg i denne måned.

Er I klar til en ny omgang Fif Fusion?


Det er absolut tid til en ny gang "Pia På Banen" og vi skal atter lege med et par af Cecilie's fif :)

"FIF FUSION"
"Fif Fusion" går ud på at kombinere / fusionere to af Cecilie's "14 Dages Fif" med hinanden. Gennem tiden har Cecilie virkelig forkælet os med mange lækre & kreative kort-fif, så det er lidt af en opgave at udvælge 2 stykker til en fusion. Jeg har surfet igennem tidens 14 Dages Fif og udvalgt nogle stykker. Disse har jeg efterfølgende matchet 2 og 2 og hermed er flere fusions-grundlag blevet skabt. På baggrund af hvert fusionsgrundlag laver jeg min egen fortolkning og præsenterer mit kort for Jer. Herefter er der lagt op til, at alle kan være med til at lave deres egen fortolkning af fusionsgrundlaget, kaldet "Fif Fusion".

Sidste gang havde jeg fået lidt jeg-savner-sommer-kuller og det ser ikke ud til, at det er dampet helt af endnu. Atter er det de friske farver, som er blevet hevet frem i lyset....KA-PANG!!!


Til vores "Fif Fusion #3" har jeg udvalgt Cecilie's Fif #15 og Fif #42.

Jeg har ved #42 hæftet mig ved detaljerne:
  • Designpapir med hjerter på.
  • Bannerne med fiskehaler.
  • Den gule farve (jeg havde intet og har brugt orange).
  • Den hvide doily.

Jeg har ved #15 hæftet mig ved detaljerne:
  • Det ombukkede designpapir, hæftet med soldaterben.
  • Farven på de fine æbler.
  • Den gule farve (jeg havde intet og har brugt orange).
  • Tekst på fiskehale banner.
Mit lille kreative hjørne er blevet midlertidigt lavet om til filmstudie med tripod, kamera og masser af lamper, så jeg kunne producere en lille fin video til Jer over processen af mit Fif Fusion #3 kort. Video'en sneg sig liiiige op over 7 minutter denne gang, men så får I også lidt speedy Promarker farvelægning med i købet ;)

***

***

Hvem kan stå for en lille nuttet muldvarp, hva! Jeg måtte bare have ham med på kortet og han passer perfekt ind på ombukket. 


Den lille fyr er blevet farvelagt med Promarker tusser, som er alkoholbaserede tusser. 

Dette kort er næsten en sensation for mig, da der er sneget sig en helt normal doily med på det! Og det hænder sandelig ikke ofte hos mig, men resultatet er blevet super flot :)


Det er en kanon flot detalje med ombukket på kortfronten. Der er dog ingen tvivl om, at det er en meget hurtigere løsning at bruge dobbeltsidet designpapir til dette. 


Nu vil jeg give den kreative fakkel videre til dig :) Jeg håber oprigtigt, at du vil lege med og selv kaste dig ud i Fif Fusion #3. Lav din egen Fif Fusion fortolkning og del hjertens gerne dit færdige kort med os andre.

Det vil glæde Charlie og jeg rigtig meget, hvis du uploader dit kort hos Mr. Linky.

Ps. Bare fordi man leger med her og deler sit kort med os, så betyder det ikke, at det skal sendes ind til Operation Skriv Hjem. Der er ingen forpligtelser eller krav af sådan art. Det er bare super dejligt, når der deles inspiration og hygges med kreativitet. 

Pia :)
Pia's Creative World

Sikke du forkæler os med foto og video Pia. Glæder mig til at se en masse links - her er Mr. Linky klar til brug. 9 kommentarer:

Charlie sagde ...

Super ide og smart at det med folden ikke kun duer med dobbeltsidet papir. Tak Pia. Mr Linky driller men jeg fikser ham i weekenden.

Heidi sagde ...

Hvor er det bare cute 👌

Gitte Grønfeldt sagde ...

Årh, hvor er det kort bare skønt :-D
Tusind tak for fiffet!

God pinse !!

Anonym sagde ...

Super søde muldvarpen, flotte citrus farve og igen en rigtig god fusion tak for inspiration Pia, ha en fortsat god pinse weekend, mvh Vikki

Stinne sagde ...

Juhuuu endelig fik jeg lagt link til mit fif kort p også.
Er vild jeres fifs, så man kan bruge lidt rester 😜

Mette sagde ...

Det er et super sødt fif - jeg leder efter et stempel der kan bruges...indtil videre er det eneste brugbare, jeg har fundet, et julestempel. Det ser ikke godt ud sammen med sommerfarver :-)

Karina Beck sagde ...

To lækre kort som udgangspunkt og flot tolkning. Den får jeg hel lyst til at prøve.

Sivsko sagde ...

Så fint

Jean sagde ...

Er simpelthen så vild med de her kort, de er fantastisk søde :)