onsdag den 22. juni 2016

Børnekort fra Margit B.

Her er lidt at kigge på, mens vi VENTER på det bliver den 24. juni - og der igen er julekort inspiration fra mig og Pia L.  =0)

Min veninde gennem mange år-  Margit - er en af OSH's trofaste leverandører. Forleden stod der en kasse med over 200 kort udenfor min dør, da jeg kom hjem. Dejlig overraskelse! Især fordi der jo nu er kommet over 100 mand mere afsted, så vi har brug for kort til en hurtig forsendelse til dette nye hold. Da det var op til en weekend Margit havde været forbi, havde jeg tid til at kigge og fotografere et udvalg af de fine børnekort.

Margit siger normalt altid, at jeg ikke behøver at vise hendes kort, men det kunne hun jo ikke sige denne gang når jeg ikke var hjemme (fnis) så her er de.  ;0)

Margit har haft travlt med at farvelægge Magnolia børn - her Tilda med stort blad som paraply og gummistøvler.

Tilda er også sød som blomsterpige i gult.

Marie marie marolle, flyv op til Vorherre og bed om godt vejr i morgen !
Margit har altid været en knag til at få brugt sine rester - her er de lækre papirer fra Gummiapan der er blevet anvendt:

Endnu flere piger - beklager det blev lidt sløret - jeg var ellers HELT ædru.
Margit har også husket at lave drengekort:

Edward samler svampe, kommer med en rød rose og fanger sommerfugle.

Som sidste kort i denne omgang en skøn omgang Folkevogne med en fødselsdagshilsen.
TAK for kortene til dig Margit - og til alle jer andre - HUSK at klikke herind igen den 24.6. Så er der jo kun et halvt år til juleaften. Men der er stadig god tid til at nå at være med og få taget hul på produktionen af julekort.

Her hos OSH får vi heldigvis stadig julekort til lageret - men modtager gerne flere - vi skal jo allerede sende dem afsted i starten af oktober måned, for at de kan nå ud til soldaterne, blive skrevet og sendt retur igen inden jul.


5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det bare en masse dejlige kort fra Margit. Gummiapans papirer er jo perfekte til børnekort med de lyse glade farver de har.
God aften til HQ

Conny Hillgaard sagde ...

Hej Margit, jeg kan se at du ligesom mig, elsker Magnolia stemplet. Tak for dejlig inspiration til at lave flere kort med dem. Jeg håber du vil give Charlie lov til at vise flere af dine kort. God sommer.

EttenA sagde ...

Super fine og inspirerende børnekort alle sammen! Flot arbejde med stempler og papirrester.

Annette / aka sagde ...

Sikke mange fine kort med alle de malede motiver. Margit er en knag til at få sat papirer sammen, så det bliver festligt - også selv om det er mindre stykker.
Dejligt at se Margits kort på bloggen........

Anonym sagde ...

Rigtig fine Margit kort, jeg er et stor fan af Magnolia de er bare såååå søde, mvh Vikki