torsdag den 14. april 2016

Fine dage på SAM og tak for alle kortene vi fik med hjem.

Fifty og jeg havde 2 dejlige dage i godt selskab på SAM og fik 382 fine kort med hjem i OSH-kassen. Haribo poserne var udskiftet med flødekarameller - og dem kunne både små og store gæster godt lide.
Sammen med de kort Mette H. havde med hjem fra Convention har vi nu passeret en total på 46.000 kort i OSH levetid - det er i snit 7.700 kort pr år.  Så i en af kasserne vi sender afsted kommer der et "dette er kort nr. 46.000 fra OSH".  Sidst vi havde sådan et kort var afsenderen sød at sende os et foto og en hilsen - vi krydser fingre for at det måske sker igen.

Fifty og jeg bliver lidt forkælet af Rikke og Lisbeth når vi er på SAM og i anledning af den kommende sommer fik de en lille hilsen fra os:

Tak for denne gang til jer to skønne kvinder.  =0) og BAMSEknus fra Fifty.
Og det er SIMPELTHEN så imponerende og flot. Samtidig kommer der hver eneste gang vi er rundt omkring mindst et par personer der aldrig har været med før og afleverer kort - også det er helt specielt - at vi har mange, trofaste leverandører og at der stadig kommer nye til. 1000 tak for det - det gør så mange soldater og pårørende glade og gør at vi her i OSH HQ med glæde fortsætter arbejdet. =0)

På SAM fik de forhandlere der var interesseret i at deltage som sponsorer her på bloggen et besøg og vi fik aftalt, hvem der fik hvilke måneder - det bliver et SUPER-år her hos OSH - så I kan godt glæde jer til præmierne i den månedlige kommentarkonkurrence!!! TAK til butikkerne for jeres velvilje til at støtte OSH mod omtale og link herinde og på FB i den valgte måned. Totalt win-win situation som det jo hedder på "dansk".

I dette indlæg deler jeg nogle fine kort fra Conny H. med jer - se lige her hvor mange forskellige kort man kan få ud af sit stempelsæt (her en gås i naturen fra Stampin Up).

Først gåsen med lidt vadefugle i baggrunden og farvelagt og ved siden af en sort/hvid udgave.

Her gåsen alene forsynet med en scallop oval med stemplet tekst og gåsen med vadefugle farvelagt og sat i ramme med et fint lille "sending smiles" stempel

Og sidst men ikke mindst gåsen i sort hvid med sort ramme og sat på et kort med mønstret baggrund med et par faner og en stemplet hilsen.
Tak for kortene til dig Conny - og måske vi andre skulle prøve at se hvilke forskellige look vi kan få ud at et af vores stempler.

Nu står den på sortering, mærkning og pakning af en hulens masse kort så der kan komme kasser afsted og blive plads til nye kort på kortlageret.


7 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Tænk at vi har lavet 46000 kort til vores udsendte soldater, det må give stor glæde i de hjem hvor de bliver modtaget. Vildt så forskelligt et udtryk, det samme stempel aftryk kan give, så fin inspiration. God weekend til jer i HQ. Kh 10na

Julie aka loxx sagde ...

Selv tak for en hyggelig snak. Det altid en fornøjelse at se dig og fifty. ☺

Heidi / Heroly sagde ...

Det er flotte kort som kan bruges til mange lejligheder. Interessant udfordring du stiller. Mhmmmm jeg må tænke og strække de små grå.....

Heidi sagde ...

Så dejligt at hilse på jer og TAK for det store arbejde i gør - også alle der laver kort, dejligt der bliver støttet op

Charlotte sagde ...

Super flot tal vi sammen har nået, men Charlie det kunne jo slet ikke lykkes uden dig og dine hjælpere. Så stort tak til jer.
Fantastisk med De forskellige udtryk kortene har fået med det samme stempel!

Stinne sagde ...

Det er da et helt vildt tal, og samtidigt skønt at vide at så mange familier har fået en lidt sjovere hilsen, end kladde papir breve.
Skønne tal, og dejlige tanker bag.
Fede kort. Dejlig forskellige

Anonym sagde ...

WOW det var et fantastik tal, og og alt er takke til dit kæmpe indsats Charlie, det skulle du være ekstreme stolt over. Super kort fra Conny, den gås stemple ser helt vildt godt både med og uden farve, dejligt at høre du har fået god opbakning fra butikker igen, fortsat god weekend, mvh Vikki