søndag den 24. januar 2016

Julekort #1 i 2016 - The Show Goes On

Oh yes, vi gør det skam igen! 2016 byder igen på OSH's faste tradition med at lave et julekort til den 24. i hver måned. Cecilie og Charlie har kørt denne OSH tradition de sidste par år og jeg har selv været en trofast følger og kreeret julekort til hver den 24. og delt kortene med fornøjelse via Mr. Linky. Det er sådan en lettelse at få lavet lidt julekort i løbet af året, så man ikke sidder og river sig selv i håret i ren julekort-produktions-panik sidst på året. Og vi har selvfølgelig fået Mr. Linky til at gøre os selskab igen i år, så alle er velkomne til at dele deres julekort :)

Mit første julekort er lavet med henblik på udnyttelse af nogle små rester grønt karton fra en bunke bryllupskort, jeg engang lavede for en veninde. Stumperne var ikke særligt store, men de passede lige perfekt til min kristjørn punch.

Jeg har punchet en god bunke kristjørn stykker ud og sat dem dekorativt sammen i en klynge på mit kort. Jeg ønskede, at skabe looket af en julekrans og har brugt et par cirkel dies til at lave den runde ring/krans til kortet.

Mine små røde bær er lavet med en helt almindelig hullemaskine, hvorefter jeg har brugt min smarte QuicKutz Quickstik til at sætte dem på kortet. Når man bruger den, får man fornemmelsen af at man leger kirurg, men den gør bare limearbejdet med småtterier så meget nemmere.
Baggrunden på min kortfront er lavet med Hero Arts "Woodgrain" baggrundsstempel. Kortbasen har jeg farvet ved brug af Ink Blending teknikken. Hertil har jeg brugt en rød Distress Ink for at få sammenhæng mellem teksten og de røde bær. Teksten er en die fra Norske Kaboks.


Jeg satser på, at Charlie er lige på trapperne med sit kort og med Mr. Linky :)

PUST - STØN jeg er her "right behind you Pia" ..  en lidt travl uge og social weekend snød min planlægning - men kortet var klar. Ventede bare på lys til fotografering - det blev så ikke helt fantastisk godt foto - men I kan forhåbentlig se ideen alligevel. Må få anskaffet de dagslyspærer
Pia har lært mig gør tricket ;0)

Mit kort er inspireret af snevejret og mit løfte til mig selv om at få brugt lidt mere af BÅND-lageret i 2016.


Hvidt kort - matte nederst er med små blå snefnug og stjerner, kraftkarton og den fine julekugle fra Memory Box med snefnug med blå/hvidt prikket papir under. 3 x bling og et lækkert mørkeblåt grosgrain bånd med hvid tekst. Så både bånd og lidt rester sat i arbejde på dette kort - og selv om jeg i øjeblikket næsten ikke kan leve uden mine Lawn fawn dies med stikninger langs kanterne har jeg holdt mig i skindet denne gang og skabt et mere "clean look".

Og Mr. Linky - har er LIGE her - så kom frisk med jeres januar julekort - vi er superspændt på at se hvor mange der holder fanen højt her i januar  =0)

5 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig flot julekort, dejligt at få brugt sine rester
og dem er der jo nok af ;0)
Knus fra Fløng

Margit sagde ...

WOW - Pia. Det er bare så FLOT. Vild med enkeltheden og din smukke buket kristtjørn.
Jeg er også klar med mit julekort... så når Mr. Linky er klar er jeg det også ;)
God dag til jer alle... trist vejr - men rart med lidt lunere temp. :)
knus

Gitte Grønfeldt sagde ...

Skønt kort du har lavet, og jeg har besluttet at hoppe med på udfordringen i år.

Anonym sagde ...

Nej, hvor er jeg bagude med kommentar, jeg undskylder mange gang og skal nok kig tilbage til dem jeg mangler at kommentar på. Så fint at jule kort tradition fortsætter, jeg skal nok prover og leger med så snart som jeg har købt blank kort. Smukt kort, træ stammer stemple er fantastik, fortsat god uge, mvh Vikki

Julie aka loxx sagde ...

Ej hvor er i vilde. Jeg kommer nok aldrig til at lave julekort hele året. Men det dejligt at kunne gå tilbage og få inspiration fra dem i har lavet i løbet af året.