lørdag den 9. januar 2016

I næste uge hører I første gang fra Pia her på OSH bloggen

Og så er det jo passende, at jeg introducerer hende lidt først. Men allerførst skal vi afsløre månedens præmie i kommentarkonkurrencen i januar. Sponsor er Hobbyhjørnet og mange TAK til jer!

Den heldige vinder får denne lækre ArtBin storage case med magnetiske ark til opbevaring af dies.
Jeg ELSKER selv den orden jeg har i mine dies med denne og at man nemt kan pakke et par ark som man vil tage med når man er på farten med sine ting.
Pia og jeg har lært hinanden at kende gennem OSH. Det startede med små kuverter i min postkasse med fine kort. Altid sirligt bundtet og med en lille bomuldssnor bundet om bundtet. Så skrev vi lidt sammen, mødtes på messer og aftalte at jeg satte kedlen over til the, næste gang Pia kom forbi med kort. "And the rest is history", som man siger. Vi faldt i hak og kan tale både om vores hobby og ordne verdenssituationen på bedste vis.

Pia er samtidig super aktiv på sin blog og rundt omkring i den virtuelle verden og designer flere steder. Ikke en stor overraskelse for os der ved hvor dygtig hun er! Flere af jer kender nok også de gode videoer, hun har delt på nettet. Så det er derfor en stor glæde for OSH, at Pia havde lyst til at være barselsvikar for Cecilie!

Pia og jeg har aftalt, at vi selvfølgelig viderefører Cecilies og min ide med "lav julekort den 24. i hver måned" i 2016. Derudover blogger Fifty og jeg ca. 2 gange om ugen med kort og andet vi modtager udefra og Pia laver sit helt eget indlæg i starten af alle ulige måneder. Første gang i næste uge. Så glæd jer...  Jeg har set lidt af hendes forberedelser og det ser spændende ud. Vi giver som vi plejer jer alle mulighed for at være med via Mr. Linky. ;0)

Jeg efterlyste Love kort i sidste indlæg og tak til jer der allerede har reageret. Deadline for næste afsendelse er jo tæt på nu. Her er et uddrag af de kort jeg har fået fra Pia:

Med denne lækre "elsker" die fra Kaboks bliver et LOVE kort hurtigt specielt fint, ikke ?
Og de gode firkanter med stikninger er den ekstra prik over i'et.
Hvidt kort med lag på lag hjerter og en lyserød mønsterkant som en lille markise øverst.
Her har Pia smart brugt nogle fint matchende båndrester bag et udskåret hjerte. Ordet "hello" i hvidt pynter fint fra kant til kant af hjertet.
Her sidder mønsterkanten langs kortets kant og den er delt i to med et lille kig til det hvide kort. Der er brugt 4 størrelser bannere igen med fine stikninger på.
Kaboks "elsker" die siger her "elsker dig" efterfulgt af et lille hjerte. Der er en blomstret scallopbort og den lyserøde bort fra tidligere ovenpå hinanden. Et sødt og feminint kort.
TAK for kortene Pia - og håber I andre har fået inspiration - jeg kom ihvertfald til at købe den die.

10 kommentarer:

EttenA sagde ...

Super fine kort alle sammen :-)

Jean sagde ...

Sikken en lækker box til dies..

Hyggeligt at høre hvordan i lærte hinanden at kende :)
Det da en sød måde hun altid afleverede kort på, og dejligt
hun så kom ind til en kop the, som måske senere er blevet til mange? ;)

Sikke nogle skønne Love kort :)

Glæder mig til at se hvad Pia har fundet på :)

Rigtig god weekend :)

Maryann Laursen sagde ...

Hvor er det nogle fine kort, og jo vi er i hvert fald inspireret, kunne bare godt bruge noget mere tid, hvis der er nogen der har udsalg på det for tiden? LOL. Synes der er alt for meget der rykker i en fra alle sider hele tiden LOL.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort. Jeg er vild med Pias stil og glæder mig til at se mere.
Tak fordi at du lige mindede om julekortene. Jeg var med hver måned sidste år og vil prøve igen i år ; )
Rigtig god weekend.

Anonym sagde ...

Smukt kort, elsker de chokolade farve...passer godt til tema og de ord dies er fantastik, glæder mig til Pia's første FIF, fortsat god dag mvh Vikki

Stinne sagde ...

Jeg glæder mig så meget til at se Pias fif og kort, og hvad i finder på til den 24! Jeg er vild med den kaboks die, så den må jeg have fingre i- til næste messe.
Mvh Stinne

Bodil B. Hansen sagde ...

Super søde kort i nogle dejlige farver.
Det er dejligt med ny ideer :0)
Knus her fra ;0)

Camilla sagde ...

Rigtig søde kort. Det bliver spændende at se hvad i finder på.

Margit sagde ...

Super lækker præmie til den heldige... Jeg er SÅ glad for min boks til dies. ;)
Og SÅ flotte kort fra Pia...
WOW...det bliver spændende at se hvad vi har i vente fra hendes hånd ;)
Disse kort er da fantastiske.
God dag til HQ

Julie aka loxx sagde ...

Wow en præmie og ihhh hvor er det skønt pia overtager rollen for en tid. Jeg elsker at se hendes videoer så jeg glæder mig meget til at se hvad hun finder på. ��