fredag den 24. juli 2015

Julekort #7

Sølv, gråt, lilla og bling - det havde jeg lyst til denne måned. Kortet kræver en kvadratisk kuvert fordi det stemplede landskab stikker ovenfor kortet og sidder på 3-d puder - men det gav en god virkning syn's jeg. Stemplet er et ældre Hero Arts stempel der trængte til at komme en tur forbi en stempelpude. Den danske tekst er fra et af de lækre danske sæt fra Trine Brandt-Lassen.


Og jeg giver stafetten videre til Cecilie - der har dette kort i juli:

Det var åbenbart en måned, hvor vi begge tænkte på andre farver, end de klassiske julefarver: Jeg valgte at bruge en tyrkis og en frisk grøn med en lille bitte rød detalje som kontrast.


Det er i grunden et ganske simpelt kort, hvor jeg har stemplet de moderne snefnug i det ene hjørne og opad siderne. Teksten er derefter stemplet i mellem snefnuggene og fremhævet med et lille rødt hjerte. Jeg har drysset grøn og tyrkis bling ud mellem snefnuggene for at give kortet noget mere blingeling.

Og her kommer Mr. Linky, så vi kan se hvilke julekort I andre har klar. Hvis man har været med indtil nu har man MINDST 7 julekort klar og de flittige endnu flere - TRO mig - det er man glad for når julen står for døren.  =0)


 

7 kommentarer:

Gitte sagde ...

Flotte kort.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Så fine Julekort! Har selv sættet med Brandt-Lassen's juletekster og er så glad for dem. Jeg kan virkelig godt lide jeres begges valg af farver til denne gang. Elsker, når det er lidt anderledes :o)

Karina Beck sagde ...

Det ser godt ud når rammen stikker lidt ud over kanten. Flotte farver begge to.
Jeg har lavet et Bokeh kort i traditionelle farver denne gang.
God sommerdag.

Mette sagde ...

Flotte julekort i har lavet - jeg synes julekort i "andre" farver er de flotteste...

Bodil B. Hansen sagde ...

Super fine julekort, og i flotte farver, det er spændene hvor mange der kommer denne gang. :0)
Knus her fra Fløng

Anonym sagde ...

Super flotte, dejligt at få nyt og frisk ideer da julen er på vejen ! Jeg er også godt igang, men alligevel glæder mig til den 24. til at få inspiration, så tak til jer begge to igen, fortsat gad uge, mvh Vikki

Conny Hillgaard sagde ...

Tak for dejlig inspiration til nye farver. Jeg er vild med den tyrkise og de moderne snefnug. Forsat god sommer til alle - trods regnen.
Conny