onsdag den 24. december 2014

24. december - årets absolut sidste julekort

Det har simpelthen været en fornøjelse at lave årets julekort gennem hele året, og jeg glæder mig til at fortsætte den trend næste år. Der er noget meget tilfredsstillende ved at være klar til at skrive kortene i slutningen af november frem for at skulle lave kortene i en fart for at nå det inden afsendelsesfristen.


Mit sidste julekort for i år er lavet med stempler fra Wplus9, og der er bygget en hel lille juledekoration komplet med lys op på kortet. Lysene sidder bag lidt vellum for at tone dem ned og give hele kortet et lidt blødt look.

Med mit sidste kort vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig vidunderlig jul og et magisk nytår. Tak for et herligt 2014 her hos OSH! Kh Cecilie


I dag viser jeg det sidste julekort jeg lavede i år - jeg var ellers klar takket være Cecilie og min kort-udfordring - men så kom der besked om et kommende nyt familiemedlem næste forår og det kaldte jo på et helt andet julekort end jeg havde planlagt til dette unge par.

Mine LOTV stempler blev derfor fundet frem sammen med mine Copic penne og noget LÆKKERT guldgavepapir fra boghandleren og dette blev resultatet:

To søde børn i et krybbespil og til Fifty's store glæde er babyen en bjørn =0)
Her kommer lige et zoom - da det er sådan et nuttet stempel og guldet passede så fint til. Stemplet "Celebrate the wonder" er fra en helt anden serie  - men passer bare perfekt - både på deres situation og på det vi fejrer i morgen rundt i landet.


Med dette billede ønsker jeg jer alle en RIGTIG Glædelig jul og et godt og lykkeligt 2015.
1000 tak for i år til alle der har været  i kontakt med OSH på den ene eller anden måde og især tak til alle der har lavet kort, hjulpet til på anden måde eller som butik støttet os med sponsorgaver.

Samtidig er det mit elektroniske "julekort" til de af jer der har været så søde at betænke mig og OSH med en julehilsen, jeres kort står på min kaminhylde og bliver passende beundret af mine julegæster. =0)

15 kommentarer:

Margit sagde ...

En helt fantastisk sød julehilsen, som du sender af sted med dette kort.
Jeg vil også ønske OSH HQ en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Også hilsen til Mie ;)
Nyd juleferien - knus fra os.

Mio sagde ...

Super dejligt kort
Rigtig glædelig jul Charlie til dig og hele OSH og selvfølgelig din familie : )

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Jeg må jo erkende, at jeg også synes det lyder som en rigtig god "juletradition" at lave julekort d. 24. i hver måned, at jeg har tænkt mig at prøve det i 2015, så tusind tak for inspirationen :)
Og 1000 tak for de skønne gevinster, I udlodder herfra. Jeg er jo den heldige vinder af billet til SAM, som jeg desværre ikke kunne komme med til her i efteråret pga min lille dreng, så jeg glæder mig allerede nu til april, hvor jeg skal afsted. Det er jo fantastisk.
Rigtig glædelig jul til jer alle i HQ. Husk at nyde hinanden og hygge i fred og ro uden alt for meget stress og jag <3
Tusind tak for dine kommentarer på min blog her i december. Det har virkelig glædet mig at læse dem

Sarah sagde ...

Det er en god ide med julekort hver måned. Det ville dog være bedre hvis man også fik dem sendt. Men her i huset må det blive en nytårshilsen i stedet.
Rigtig god og glædelig jul.

Anonym sagde ...

Ja, to rigtig smukt julekort og jeg er helt enig, det var en rigtig god ide med jule inspirationen gemmen hele år, tusind tak for iår, rigtig glædelig jul til jer alle sammen, mvh Vikki

Gitte sagde ...

Rigtig smukt julekort.

kortmager sagde ...

Jo, ideen er god med at lave hver den 24. et julekort...- det vil jeg tilstræbe i 2015. :-).Igen nogle søde julekort, du viser.
Ønsker dig og din familie nogle dejlige juledage og et godt nytår

Maryann Laursen sagde ...

Et fantastisk flot julekort her igen, og også en rigtig god ide med julekort hver måned, en udfordring jeg selv har modtaget fra en god scrapveninde også, så nu skal det prøves, om jeg kan følge det til ende.
En rigtig god jul til dig og alle i HQ herfra også., håber I alle får en rigtig god jul og et fantastisk nytår.

Lisbet M sagde ...

Rigtig glædelig jul til alle jer, der er med til at inspirere mig året igennem.

Annette / aka sagde ...

Smukke smukke julekort fra I to flittige piger.
Rigtig glædelig jul til alle der læser med her på bloggen - fra både ind- og udland.

Stinne sagde ...

Kære charlie og alle i andre OSH fans rundt omkring...
I ønskes alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende og kreativt 2015/ nytår,
Jeg håber for min egen skyld at Cecilie igen i 2015 laver mdr. julekort, for jeg er en af dem som pludselig ( dog pga. salg) stod uden egne julekort.

Jeg glæder mig til at se hvad i andre har lavet af kort gennem året der kommer og håber jeg kan lave en mere stabil leverance til den altid skønne Charlie.

KNUS og glædelig bag jul!

Jean sagde ...

Hvor er det bare nogle smukke julekort du har fået lavet :)

Håber i har haft en fantastisk jul :)

Pia Larsen sagde ...

Det har været fantastisk med jeres månedlige. Julekortsinspiration igennem 2014. Kan kun håbe på, at I overvejer at fortsætte i 2015.

Mette sagde ...

Idéen med julekortene hver d. 24 i måneden er så god at jeg tager den til mig ;-)
- og så ønskes i alle i HQ samt Cecilie et rigtig godt nytår

Sivsko sagde ...

Dejlige kort og glædelig jul til HQ og Fifty