onsdag den 24. september 2014

September måneds julekort


Så er vi her igen med inspiration til årets julekort. For mit vedkommende har jeg haft gang i en af mine absolutte favorit farvekombinationer: Kraft, hvid og rød. Og så har jeg leget med fine snefnugstempler og et meget sart udstanset "Merry Christmas", som er blevet fremhævet med et lag glimmer. Det er dejligt, når der egentlig ikke skal så meget til for at opnå et fint resultat. Der er flere detaljer at finde på min private blog.

Hvor er det fint Cecilie og sikke fancy du har været med fotograferingen. =0)

Lidt rød og mere hvidt er der også i mit kort - men jeg var nødt til at tage hul på mit nye snemandssæt fra Lawn fawn med dies og hele molevitten og den nye danske juletekst die.

Først lavede jeg kort på et ark jeg faldt for i Taastrup, men da det slap op kom jeg i tanke om en die jeg havde købt sidste år og måske kun brugt et par gange som baggrund og altid med trekanterne med spidsen nedad. Vendte den rundt og pludselig var det en hel skov fyldt med graner. Sneen ligger tæt så kun enkelt er grønne. Her et kort af hver slags - og hvem mon først finder den lille nisse, der gemmer sig på det ene kort ...


Cecilie og jeg er nu tæt ved målet om ikke at sidde i sidste øjeblik for at lave vores julekort og jeg har hygget mig meget med at finde på et nyt design hver måned så TAK for den udfordring Cecilie =0).

HUSK vi stadig ønsker os julekort til OSH. Vi skal sende pakkerne afsted 15. oktober for de skal jo både nå derud, blive skrevet og sendt retur igen i god tid inden jul. =0)

11 kommentarer:

Charlotte sagde ...

For søren da, hvor er de fine alle sammen

Maryann Laursen sagde ...

Hvor er de bare søde Charlie, og mon ikke det er nissens hue, vi lige kan ane bag snebakkerne på det andet kort her ha ha ha. Hviken sjov lille detalje, du har fået med her, og dine snemænd er da også bare sååååå fine også.

Anonym sagde ...

Lækkre kort fra Cecilie, og super sød kort fra Charlie, elsker bare de die cut tekster I har brugt. Nu kan jeg se at det lykkes ikke med mine kommentar fra sidste gang, så vil jeg bare siger at det er alle tiders at få så meget god inspiration til mine egen julekort, da jeg har løbet tør for ideer, så tusind tak, fortsat god uge, mvh Vikki

Jytte sagde ...

Oiii ... hvor er de fine alle 3.

Jeg tror, jeg skal prøve lidt ala Ceclies kort. Det er så sødt og enkelt.

De 2 med snemænd er også bare kanonsøde :)

Gitte sagde ...

Super søde julekort.

Camilla sagde ...

3 flotte julekort i 2 ret forskellige stile, men alle perfekte til jul :)

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke nogle herlige julekort :0)
Knus her fra

Nicolette Altholm sagde ...

Jeg MÅ sige det igen.. der er altså en CAS-tøz gemt i dig GG

Anja Kjærgaard sagde ...

Virkelig søde kort!

Pia Krogh Larsen sagde ...

Hvor smart at bruge den baggrunds die til at skabe looket af en skov af grantræer.
3 flotte og inspirerende julekort :o)

Annette / aka sagde ...

Igen viser du så fine kort. Smart med de små juletræer som baggrund. (Og nissehuetoppen på højre kort) du kan altså ikke lade være at lave sjov....
God weekend til alle i HQ.