fredag den 5. september 2014

Månedens sponsor, fotos fra flagdagen og "ses i morgen" til de heldige.

I september er det et stempel fra Picturing the world og en lille ekstra ting fra Fiftys kasse der er på spil. Tak til Picturing the world som Fifty og jeg besøgte tidligere på sommeren da vi var på Fyn.

I dag har Fifty haft travlt med at komme vingummier i sin lille grønne kuffert og gøre klar til i morgen hvor vi skal til Høje Taastrup til Scrap'n'Dream =0) - så vi voksne tog forbi hvert sit flagdagsarrangement - her lidt fotos:

Jeg tog et smut forbi Kastellet på vej hjem fra arbejde for at se kranse og blomster fra formiddagens parade med deltagelse af Kongehuset, regeringen, pårørende, veteraner og med en del turister som tilskuere, da der lå et stort krydstogskib i havnen. Stadig en del besøgende ved 2-tiden da jeg kom forbi - men en fin, højtidelig stemning hvor folk gik stille rundt i området.
 Min mand nåede forbi Allerød Rådhus og kan hilse fra Lene Espersen der havde hørt om Operation Skriv hjem og var glad for initiativet!

Da vi jo heldigvis fik lov til at beholde Livgarden i byen, har vi fornøjelsen af at få besøg ved sådanne vigtige arrangementer. Der blev spillet både udenfor og inde i rådhuset.
Fifty og jeg er på pletten i morgen til Scrap'n'Dream og modtager med glæde jeres kort. Nyeste sted vi har leveret kort til er et E101 helikopterbidrag i Afghanistan - vores kort er lige kommet frem og her er en hilsen fra deres presseofficer:

1.000 tak for de to kasser med hjemmelavede kort, som jeg netop i dag har modtaget. Jeg har straks sendt en e-mail til alle på mit hold, hvor jeg har indsat dit medsendte brev. Kortene er lagt frem på mit kontor, og den første på holdet har allerede været forbi for at hente nogle stykker J
Vi er pt. 77 på holdet, hvoraf fem er kvinder. Vi regner med at blive afløst i slutningen af oktober. Det næste hold skal nok være her julen over, så en sending julekort vil de helt sikkert blive glade for. De forventes også at være omkring de 77.
Altid dejligt når der er kvinder med, så er vi sikre på at høre lidt derudefra =0).
GOD weekend fra HQ.

5 kommentarer:

Margit sagde ...

FANTASTISK... Hvor er det dejligt, at der er "nogen derude" der giver feed back på sendingerne af kort.
Det animerer jo til at lave flere... ;)
Fine billeder fra Hovedstaden og den lokale by... rart at ogs L.E. kender til os ;)
Og JA - jeg er GRØN af misundelse.
Men HILS alle de søde SCRAPTØZER.
God week-end til dig og Fifty. knus

Annette / aka sagde ...

Jeg synes, der var en fin dækning i TV af flagdagen. Og du følger jo trop her på bloggen med fine fotos.

Igen er det bare så dejligt at høre fra "kunderne" derude. Og så får man lige lidt energi til at lave flere kort, når man ved, de bliver vel modtaget.

Rigtig god fornøjelse på S'n'D.

Maryann Laursen sagde ...

Skønt at høre fra dem derude at de virkelkig kan lidr, det de får sendt, så batter det jo virkelig noget. Og sikke skønne billeder du ahr fået her Charlie. Smukt representeret hele to steder.

Anonym sagde ...

Hvor var det skønt at har en lille hilsen derfra, og alle tiders at får lidt information om hvad de har behove for, super indlæg Charlie, håber at I alle har en fantastik scrap, tænker på jer, fortsat god weekend, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Dejligt at høre fra dem der ude :)