lørdag den 2. august 2014

Weekend WAUW Juli måneds vinder og kort fra Margit

Så sagde vi farvel til juli måned og vi fik fundet vinderen af Hobbybodens præmie - de fine danske stempler der er lavet med OSH i tankerne og samtidig er fine til en masse andet.

Den heldige vinder blev:

Maryann Laursen med kommentaren "Rigtig flotte kort og bestemt god inspiration" og netop det er jo en sidegevinst ved hele OSH-konceptet - at vi kan tilbyde et KÆMPEgalleri med gode ideer herinde og selv her i sommervarmen hvor antallet af kommentarer godt nok faldt til et minimum kan vi stadig se at vi ligger på flotte 98 klik som minimum på en dag og det er jo fint nok til at det er arbejdet værd at ajourføre denne blog. Men hold jer ikke tilbage med kommentarerne - der er jo stadig en præmie at slås om hver måned =0).

Maryann du skal blot sende en besked til OSH med din adresse, så dumper disse ind hos dig inden længe =0)

og samtidig STOR tak til Gitte fra Hobbyboden for denne blandt MANGE præmier OSH har nydt godt af gennem årene. Netop i dag kommer der en ny medarbejder hos Gitte - nemlig Jytte - som mange af jer sikkert allerede kender.   =0).

Præmien for august måned følger i næste indlæg - der er noget at glæde sig til!!!

En anden ting OSH slet ikke har kunnet undvære er alle I der har lavet og stadig laver fine kort til os. Antallet af udsendte er blevet meget mindre - men de der stadig er derude skal bestemt IKKE snydes og derfor er vi stadig glade for de fine kort vi modtager. Og det er rigtig hyggeligt at vi ikke hele tiden er bagud og mangler kort da det giver os og jer mulighed for at hygge med kortene og ofre lidt mere tid på hvert enkelt kort.

En meget TROFAST og flittig kortmager er Margit B. Margit har været med fra dag 1 og selvom hun altid siger "du behøver ikke vise mine kort" gør jeg det i ny og næ alligevel  =0)

En del af de udsendte har enten med fly eller helikoptere at gøre - så fint lille kort med det nuttede og buttede fly og det fine svenske skypapir vi nok var mange der købte til SAM sidste gang  =0)
 Margit har altid været fabelagtig til at bruge rester og sjove ting hun finder - her er det en lille bog om Lego Duplo hun faldt over - og straks kom der en fin serie børnekort ud af det:


Små restestrimler sat fint op på karton med en MS mønsterkant - et venskabskort lige til at sende hjem.
Inspireret af et OSH fif - dette fine stjernekort - med lækkert stjernebånd - duer både til et barn derhjemme eller til en kæreste - SMART.
 Og lad os slutte med endnu et kort til en kæreste, ægtefælle:

Baggrundspapir med små hjerter, rødt twine, fint metalhjerte og diecut hjerte med to svaner.   CUTE....
TAK for kortene til dig Margit - de ryger med i næste uges sending til den nye helikopterbesætning i Afghanistan sammen med kort fra vores lager.

God weekend allesammen.

12 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Tillykke til Maryann, de stempler er for fede, har dem også og bruger dem tit. ;-) fine kort fra Margit. Fortsat god sommer til HQ. Kh 10na

Karina Beck sagde ...

Tillykke Maryann med den lækre gevinst!
Flotte kort fra Margit. Jeg er også vild med de små buttede fly!

Annette / aka sagde ...

Tillykke til Maryann med den lækre serie stempler. Jeg har dem og bruger dem hele tiden.
Margits kort er som vanligt rigtig søde, farverige og kreative. Og selvfølgelig skal de da på OSH-bloggen. Vi vil da se dem......

God weekend i HQ.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Kæmpe tillykke til Maryann med den super fine præmie.
Fantastisk med så trofast en støtte som Margit B, som har været med fra første dag. Det er så imponerende, hvad hun kan få ud af alt og ingenting :o)

Maryann Laursen sagde ...

Super lækre og fede kort her fra Margit. De er alle sammen så flotte, og jeg er helt vild med det med hjertet og svanerne, det er bare super flot, men det er de nu alle.
Og tak for æren med at være vinder her i denne måned. Jeg har sendt dig en mail Charlie.

Margit sagde ...

Tak - søde tøzer... ;)
Og sikken en overraskelse at de allerede er på!!!
Det er fortsat sjovt og dejligt at være med i OSH-familien...
Jeg syn's jo det er udfordrende at "finde på" nye måder at anvende rester og "andet godt" på... ti-hi.
God week-end til jer alle og til lykke med præmien til Maryann L.
knus

Anonym sagde ...

Tillykke til Maryann, det er et super god præmie du har vundet. Igen, igen super søde kort fra Margit, ja, hun har så mange god ide til genbrugs af ualmindelig ting til kort, det er jeg glæde for, så tak for inspiration . God weekend mvh Vikki

KFE Design sagde ...

Et stort tillykke til Maryann og sikke flotte kort du Margit igen har lavet.

Bodil B. Hansen sagde ...

Tillykke til Maryann, og super fine kort fra Margit, flot flot :0)

Lone T Ørnstrup sagde ...

Skønne stempler, som jeg længe har gået og overvejet at ønske mig. Synes bare ikke, jeg laver nok kort endnu, men håber, det kommer indenfor det næste års tid ;)
Den flyver er bare fantastisk - glemmer aldrig, da jeg så den hos Annette/AKA første gang og bare SKULLE have fingre i den. Det er helt sikkert en af mine favorit-dies, så lækkert med så meget inspiration, man kan finde når man er på blog-rundfart :)

Jean sagde ...

Uhh det lækkert det stempelsæt..
Hvor er de søde de kort især de meget børneprægede kort :)

Heidi / Heroly sagde ...

Dronning af resterne. Det er helt utroligt hvor Margit ser muligheder som vi andre overser. Godt gået.