lørdag den 30. august 2014

Sidste indlæg i august - tid for en slutspurt på kommentarerne =0)

Til at afslutte en dejlig august måned får I endnu en håndfuld fine kort fra Annette (aka) så der er nok at kommentere om inden vi skal finde den SUPERheldige vinder af en billet til  Scrap-a-Mania weekenden i november. TÆNK at vide sig sikker på en plads til disse dage - det må da være en god fornemmelse - og så inden nogen anden har købt billet - det smager da af VIP ikke ?  =0)

Først et par maskuline kort:

Fint MC-stempel med tandhjul og stjerner som ekstra pynt på kortet.
Embosset midterstykke med værktøj og ovenpå det en finurlig herre.
Fine sommerfuglekort - der er perfekte til den der lille strimmel man har tilovers af noget sødt papir - her med prikker. HUSK som Annette har gjort at ofre nogle 3D puder hist og pist så strimlen holder afstand og ikke klasker ned på kraftkartonen.
Knivskarpt stempel med "en blomst til dig" - enkelt og sødt.
Her har der så været gang i teknikker - og jeg kan ikke lade være med at tænke på at Annette i sin tid efter eget udsagn IKKE lavede kort. Fin blomsterranke med peg-stamps - og flot baggrund lavet med sværte over en stencil. FINT....
Hallo siger bien mens den leder efter den rette celle.
Sødt børnekort med stjerner og lille finer kamera.
Endnu et fint børnekort og jeg har siden fundet ud af det papir såmænd er fra Panduro.
Små ensfarvede kartonstrimler  - sat med sikker hånd giver fin virkning.
Og som det sidste kort - et mere afdæmpet men bestemt smukt kort med fin "debossing" som det jo hedder når man benytter den side af sit embossede mønster man ellers kalder bagsiden. Det ser godt ud - ikke??
TAK til dig Annette - og sent søndag (efter kl. 21.00) går vi i gang med at finde vinderen og håber der er RIGTIG mange kommentarer at vælge imellem.  God weekend herfra HQ.

12 kommentarer:

Pia Krogh Larsen sagde ...

Wauw, for lækre kort! MC stemplet er bare for cool. Kortet med bowler hatten er vildt morsom og de to kort med stencil-teknikken ser bare hammerflotte ud :o) Godt gået, Annette!

Tina Nielsen sagde ...

Fantastiske kort. Fik da lige en reminder på det stempel og punch sæt fra SU. Det har jeg da også. Må hellere igang ;-) fortsat god weekend. Kh 10na.

Annette / aka sagde ...

Sjovt gensyn....synes det er længe siden de kort blev født !
Og så fik du igen lov at fortælle at jeg engang IKKE lavede kort, men det fik du jo hurtigt gjort noget ved. Nu laver jeg næsten ikke andet. Så du har en del på samvittigheden, Charlie. (og lille tak for det)
God weekend til alle i HQ.

Maryann Laursen sagde ...

Hold da op, såå mange smukke kreationer her fra Anette igen. Hun er jo et omvandrende inspirationsblad med alt det fantastiske hun altid får lavet. Og det er altid bare sååå flot.

Lisbet M sagde ...

Sjovt 'chaplinkort'. Der er godt med nogle ideer til herrekort.

Karina Beck sagde ...

Virkelig lækre meget forskellige kort.
God weekend HQ.

Bodil B. Hansen sagde ...

Flotte flotte kort igen fra Annette og i dejlige farver :0)

Anonym sagde ...

Super god stemple tekniker, lækkre dies, motorcykle stemple er for vildt og børne kort er bare så nuttet, tak igen til Annette for inspiration. Fortsat god weekend til alle, mvh Vikki

Margit sagde ...

MANGE - super lækre kort fra AKA. Dejligt IGEN at få lidt id'eer. Det er snart pænt længe siden jeg har produceret kort af rester ;)
God ny uge til HQ... knus

Hanneby sagde ...

FLotte kort fra Annette, gad vide hvad hun skulle lave hvis ikke der var OSH :)

Gitte sagde ...

Wow super skønne kort.

Stinne sagde ...

Som altid laver Anette de skønneste skønneste kort. Og med lidt for en hver smag. Jeg kan især rigtigt godt lide hendes børne kort.
Håber vi ses lørdag....

Knus til dig charlie