torsdag den 17. juli 2014

Besøg her hos OSH og fine kort fra Pia L.

Så er Fifty og jeg hjemme igen efter en dejlig ferie og indlæggene bliver lidt mere på de faste dage igen. Vi havde ellers forberedt os godt - men et lynnedslag snuppede vores Wifi nogle af de sidste dage - så derfor opgav vi. =0)

Vel hjemme fik vi søndag besøg af Annette (aka) med familie der var på vej hjem fra en 90 års fødselsdag her i vores område - og der var kort både fra Annette selv og Lise i Vejle.  1000 tak - jeg vender tilbage til dem når jeg har fået kigget og fotograferet - mandag kom Pia L. som var på vej hjem fra arbejde - også HYGGELIGT og udover en portion af hendes fine kort var der en LÆKKER præmie som vi kan bruge til lige hvad vi har lyst til - fine sager købt i USA da Pia var derovre. 1000 tak - den vender vi også tilbage til.

I dag viser vi nogle af Pia's kort:

Smart stempling med You make me på den pink tag og smile på højkant ude i striberne - lækker farvekombination.
Kirsebærblomstergren og sommerfugl - på stemplet baggrund. Lækkert med de sæt der har matchende dies så man slipper for en masse klipperi. 
Fint maskulint kort med tandhjulspapir, briller og overskæg - fin hilsen til en far derhjemme.
En masse balloner og et fint Happy Birthday stempel. 
Fint kort hvor papiret er "født med" teksten og globussen - men det ser godt ud at der lige er et par små vimpler og pile der er sat på 3D puder, så kortet får dybde.  
 Håber I nyder sommeren som jo lige nu viser sig fra sin gode side.

6 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Flote, flotte kort fra Pia igen.
Tak for sidst herfra. Det er nu hyggeligt at få en lille snak, når man afleverer kort. Men det er der åbenbart flere der har fundet ud af.....
God dag til jer.

Anonym sagde ...

Super flotte kort fra Pia, hun er så god til at finde på nogle nyt og sjovt idea, tak for inspiration. Jeg elsker bare hendes CAS kort, jeg øve mig pt. på den stil uden held, men jeg fortsætte med at prøver, enkelt kort ser så nemt ude..men de er faktisk utrolig sværte! Fortsat god uge, mvh Vikki

Maryann Laursen sagde ...

Skønt at høre, at I havde en god ferie. Ærgerligt med det lynnedslag, men engang imellem kan man bare ikke vinde,
En masse flotte kort igen ehr fra Pia, hu kan i hvert fald om nogen lave CAS card der er fede, og det er disse her bestemt også. Godt gået Pia.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Og tak, Charlie, for en rigtig HYGGELIG sludder. Mit besøg blev jo lidt længere end forventet, men sådan er det, når selskabet er så godt ;o)

Bodil B. Hansen sagde ...

Super fine kort i dejlige glade farver og former, herligt og god inspiration :0)
Hav en god dag ;0)

Lisbet M sagde ...

Skønne, klare farver. Tak for inspiration.