lørdag den 31. maj 2014

Fif #51 og vinderen af fif #50

Først og fremmest vil jeg sige mange mange tak for, at I leger med på fiffene. Det er sjovt at se dem omsat til jeres kort, og jeg glæder mig over, at mine fif bliver brugt. Og tak fordi så mange af jer var med på den ekstra lille konkurrence i forbindelse med jubilæumsfiffet. Jeg har brugt random.org til at finde vinderen, og resultatet så sådan ud:


Og nummer 9 på listen er Margit, så nu er der sommerfugle på vej til dig, Margit. Vi håber, at du bliver rigtig glad for stempler og dies, og vi glæder os til at se dine kort med din gevinst. Til lykke til Margit og mange tak til alle, der legede med!

Næste punkt på dagsordnen er naturligvis endnu et fif. Denne gang har jeg faktisk brugt gevinsten (altså det sæt jeg købte til mig selv, ikke Margits sæt) til at lave fiffet.Du skal bruge:
- kortbase (10,5*14 cm)
- neutralt mønstret papir (10*13,5 cm)
- scallopped firkant (cirka cm)
- udstansede og stemplede blomster eller sommerfugle eller lign.
- pailetter
- baker's twine
- tekststempel + sværte


Indledningsvis kan du lime det mønstrede papir på kortbasen og så lægge den til side.


Nu arrangerer du dine udstansede figurer på den øverste del af den firkanten. Det ser godt ud, hvis du monterer en af figurerne med 3d-puder.


Så er det tid til at stemple kortets tekst i højre hjørne af firkaten. Sørg for at teksten står godt nede mod hjørnet, da der skal være plads til baker's twine ovenover. Hvis du synes, det er vanskeligt at stemple, når de udstansede figurer sidder på firkanten, kan du naturligvis starte med at stemple.


Nu binder du baker's twine rundt om firkanten mellem tekst og figurer - vær opmærksom på, at man fortsat skal kunne læse teksten.


Montér firkante på 3d-puder. Denne gang handler det ikke kun om, at det giver dimension, men også om at sikre, at den sidder pænt, hvilket kan være vanskeligt, når du har viklet baker's twine om den, hvis du ikke bruger 3d-puder.

Sæt derefter firkanten på kortet ned mod højre hjørne - det er helt med vilje, at der er meget white space over det, fordi det får firkanten til at stå endnu mere tydeligt frem.


Jeg brugte lidt pailetter til at dekorere min pyntede firkant med - sørg for at sætte dem så de danner en visuel trekant: Det er altid bedst at bruge et ulige antal.


Nu er kortet færdigt, og det er din tur til at finde på din egen version af fiffet.


Jeg lavede faktisk selv en anden udgave af kortet, hvor jeg brugte andre farver samt sommerfugle frem for blomster. Som du kan se på dette kort, satte jeg bling udenfor firkanten men jeg brugte stadig tre styk.

Hilsen Cecilie

Og jeg ILER først med endnu en TAK til Cecilie for både præmie og nyt fif - og med Mr. Linky - for ovenpå sidste måneds succes - ja faktisk tror jeg det var en REKORD - skal han da ikke mangle - jeg er selv ret vild med dette fif - så lad os se nogle fine links  =0)

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hjertelig tillykke til Margit...vel fortjent. Endnu super søde FIF der måtte prøves ind imellem jule kort produktion ! Fortsat god uge, mvh Vikki

Mette sagde ...

Sødt fif...gad vide om jeg ejer sådan et blomsterstempel ? Ellers kan man måske finde på noget andet...Stort tillykke til Margit :-)

Margit sagde ...

1000 tak til CECILIE...
Jeg skal nok være flittig med at stemple og skære... glæder mig RIGTIG meget til at prøve begge dele til det nye FIF.
Og FIF # 50 tror jeg vil blive brugt i MANGE udgaver stadig væk...
Knus

Annette / aka sagde ...

Tillykke til Margit med den flotte præmie. Jeg ved, at hun vil bruge det flittigt - også til OSH kort.

Rigtig godt fif igen fra Cecilie. Det må afprøves. Og så må jeg se, hvad jeg har der kan bruges......måske der ligger noget der trænger til at komme frem i lyset. LOL.

God dag til alle i HQ og Cecilie.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Tillykke Margit med de søde sommerfugle.
Og rigtig fint fif igen :0)
Knus

Maryann Laursen sagde ...

Stort tillykke til MArgit, det var godt, det blev hende, så flittig som hun altid er.
Og endnu et super sjovt og fint fif her fra Cecilie, håer godt nok, jeg får lidt oversud og tid til at afprøve det denne gang, men lillemanden lader jo stadig vente på sig, så der er nok at se til her desværre, men vil da i hvert fald prøve, det her er lig mig.
Há en rigtig god dag derude i det ganske land, med masser af sol forhåbentligt.

Carolina sagde ...

Tillykke Margit :-)
Det nye fif er rigtig sødt, det må vist prøves i aften, når ungerne er puttet.
Hav en dejlig dag :-)

Sivsko sagde ...

Tillykke Margit :)

Lise-Lotte sagde ...

tillykke til Margit.
og fint fif..

Lisbet M sagde ...

Det er da godt, der kan blive plads til lidt blomsterkort mellem julekortene:)

Heidi sagde ...

Stort tillykke og flot kort der endnu engang vises som fif

Pia Larsen sagde ...

Kæmpe tillykke med gevinsten, Margit :-) Mon ikke jeg kan få testet dette nye fif af med nogle af mine nye goodies fra usa ferien.
God weekend alle sammen :-)

Pia Larsen sagde ...

Fik afprøvet fiffet her i weekenden og skal bare lige få kortet på bloggen, så Mr. Linky kan opdateres her på OSH :o)

lam sagde ...

igen et sødt fit

Pia Larsen sagde ...

Så fik jeg endelig linket til mit OSH kort :o)