fredag den 16. maj 2014

Fif #50 og navnet på vinderen af Vikki's ekstra præmie

Så er det weekend og 2. maj - vinderen af den lille ekstra Hello Kitty præmie blev fundet i går - og vi kan sige TIL LYKKE til Carolina (du skal sende en besked via OSH's mail med din postadresse, så går Fifty på posthuset med din præmie).

Vi har også trukket månedens vinder i kommentarkonkurrencen - det blev denne kommentar:
Mange lækre kort der vil gavne hos OSH...... God påske til HQ og tak for sidst Charlie...det var hyggeligt at hilse på dig til SAM:-))))) på Weekend WAUW - fine kort og aprils sponsor    skrevet af Lise  13. april 2014

Også til lykke til dig Lise - jeg skal bede om en adresse - så sender Fifty din præmie.

TAK til Luna Hobby - og I der var på SAM og har gemt den blå kupon med 15% rabat - husk den gælder i hele maj måned i butikken i Køge. 

FANFARE - og så er det i dag Cecilie deler sit Fif #50 - IMPONERENDE - og som en ekstra gave har hun sponsoreret en lækker præmie. OSH håber at se MANGE bidrag - både fordi det er et superfint fif-kort og fordi det er en rålækker præmie - så jeg har advaret Mr Linky om at der kommer mange link denne gang. Frem med resterne - jeg kan ikke forestille mig nogen der ikke kan lave et kort efter denne fine instruks og heller ikke at præmien ikke lokker HELT vildt meget. Cecilie finder vinderen når det er tid for næste fif - dvs. at I har hele TO uger til at få lavet fine fif # 50 kort og linke til dem her. Og hvis I laver flere forskellige så er det OK at linke flere gange. Sæt i gang !! og 1000 tak til dig Cecilie for de indtil nu 50 fif og den fine præmie!   Ordet over til dygtige Cecilie:

er vi der! Fif #50 kommer her lige om et øjeblik... Men først havde jeg jo lovet, at der ville være en ekstra lille grund til at få lavet fif #50 og linket til det. Jeg har nemlig besluttet, at der skal være en lille præmie involveret denne gang.


Jeg har købt dette sæt stempler og dies - og netop kombinationen stempler og dies er jo nogle af mine favoritter - som en af jer vil modtage som en præmie for at have lavet og linket til en udgave af fif #50. Håber at mange af jer har lyst til at deltage i løjerne. Og nu til fif #50!


Du skal bruge:
- hvid kortbase
- hvidt karton (lidt mindre end kortbasen)
- 6 udstansede figurer (5 i en farve, 1 i en anden farve)
- 6 stykker bling der passer til farverne på dine figurer (5 i en farve, 1 i en anden)
- baker's twine
- tekststempel + sværte


Stempl først teksten cirka 1,5-2 cm fra bunden af det hvide karton.


Giv hver sommerfugl et lille buk på midten, så de kommer til at sidde med vingerne lidt hævet, når du monterer dem på kortet.


Monter nu de seks figurer i et regelmæssigt mønster ovenover teksten. Du kan sætte den ene figur i en anden farve hvor som helst; jeg synes bare, at det så pænt ud, der hvor jeg satte den.


Dekorér hver sommerfugl med bling.


Vikl nu baker's twine to gange rundt om kortet under teksten og bind en sløjfe.


Sidste skridt er at montere hele balladen på 3d-puder - og dette billede afslører så, at jeg ikke altid får stemplet det rigtige sted første gang. Det fine ved 3d-puder i denne sammenhæng er, at de sikre et pænt resultat, når man har viklet twine omkring kartonet.


Når du har sat forsiden på kortet, er du færdig, og så er det tid til at tage et billede, smide det på nettet og linke til dit kort her på OSH, så du deltager i lodtrækningen. God arbejdslyst og tak fordi I hænger på selv efter 50 fif.

Jamen selvfølgelig gør vi det Cecilie - det er OS der siger tak fordi du stadig har lyst og tid til OSH og HER kommer Mr. Linky - gør ham nu forpustet og link til en MASSE fine nr 50 Fif kort:

PS:  Jeg havde ikke liiige tænkt på at der er folk der ikke har en blog der laver kort... Så for denne ene gangs skyld kan de der IKKE har en blog sende en mail med foto af sit "Fif # 50" kort til oshkontakt (snabela) hotmail.com så finder vi ud af at de også kan deltage i konkurrencen og får dem linket. MEN disse foto skal senest ankomme torsdag før lodtrækningen altså den 15. maj.15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke til Lise og Carolina, også tak og tillykke Cecilie med FIF #50, jeg kan desværre ikke bruge mr.linky men jeg skal nok prøve den, fortsat god weekend, mvh Vikki

Annette / aka sagde ...

Tillykke til de to vindere med de fine præmier.
Og tillykke til Cecilie med jubilæet. Flot at finde ideer til så mange fine kort gennem tiden.
Dagens fif er bare igen et pletskud - og jeg har lavet første kort og linket....

Bodil Bording Hansen sagde ...

Tillykke til de to som vant :0)
Sikke et fif, så enkelt og fint, og så er det nr.50 det er godt gået, tillykke :0)
Knus Bodil

Pia Larsen sagde ...

Kæmpe tillykke til OSH's super team Charlie, Cecilie og Fifty :o)
Og så har jeg da også lige bikset et kort sammen til Cecilie's super lækre CAS tip.

Mette sagde ...

Tillykke til jer 2 :-)
Sikke et lækkert fif...jeg har 3 halvfærdige fif-projekter som skriger på mig...Jeg havde helt glemt hvor meget planlægning og tid der skal til når der skal holdes konfirmation...pu-ha - jeg burde ellers vide det ;-)

Anonym sagde ...

Jeg har sendt mit bidrag til FIF#50, håber du få den og tak fordi jeg må være med denne gang, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Det er bare et super flot fif

Margit sagde ...

Jeg har lagt mit forslag til en løsning på FIFet - både på min blog og Mr. Linky... men er i tvivl om han gider lege med... =0((

Margit sagde ...

...ju-biiii... det gad han godt... =0)
TIL LYKKE med JUBILÆET, Cecilie... og tak for stribevis af gode idéer ;)

Margit sagde ...

Tiii-Hiiii... fandt da lige på en model mere. Den kommer på min blog i morgen tidlig =0)

Lisbet M sagde ...

Hvor er det sjovt at se, så forskellige kort, der kan laves over den samme skabelon. Det er jo det, der gør det så spændende med vores hobby.

Carolina sagde ...

Så fik jeg også lavet nogle kort med det gode fif :-)
Rigtig mange tak til dig Vikki :-)
Hav en dejlig aften allesammen

Pia Larsen sagde ...

Der er sandelig kommet godt gang i Mr. Linky....lækkert! :-)

Margit sagde ...

Selvom det er efter "spilletid" synes jeg I skal se mine flyverkort. Jeg har lagt ét af dem på Mr.Linky... det skal ikke deltage i konkurrencen....!!

Heidi sagde ...

Super sødt kort og fed ide, rigtig flotte kort der er kommet