lørdag den 15. februar 2014

V for Valentine og for Vinder af billet til Scrap-a-Mania.

Allerførst HUSK det er i dag I kan købe billet til Scrap-a-Mania - UNDTAGEN den person jeg i går trak blandt de 56 kommentarer der var nået at komme de første 14 dage. Det var jo på Valentines dag jeg skulle være lykkens gudinde - og meget passende handlede kommentarer om LOVE

sikken noget fine kort og skønt med lidt kærligheds inspiration på Weekend WAUW - denne gang med LOVE kort

Så du kan godt lægge Dankortet væk søde Lam (Lisette) - for du var den heldige der vandt en billet til SAM.  Til lykke til dig - og 1000 tak til Rikke og Lisbeth for den fine præmie.

UUPPSS - jeg er jo nødt til at fotografere i weekenderne på denne årstid - eneste tidspunkt jeg kan ramme noget rimeligt dagslys - og så sker det, at der kommer SÅ mange nye fotos i kameraet, at jeg mister overblikket lidt. Det er sket med nedenstående kort, som jeg fotograferede i vinter og ville gemme til at vise som Valentines kort, så derfor får I en stor håndfuld Vikki kort i dag - og de passer jo fint til at Valentines dag var i går. De er helt sikkert sendt hjem igen med søde hilsner i derudefra nu.

Vikki er en ØRN til at lave skønne soldaterkort - her i sæt med både M og K soldater og en tanke til dem derhjemme. Vikki skriver i sin hilsen sammen med kortene at hun havde besluttet at bruge selv helt små rester op denne gang - og de er bla. sat snorlige sammen i de små firkanter bag soldaten. FIN løsning.
Sandfarvede kort igen med flere lag - og her med Vikki's LÆKRE revne strimler.
Der var også noget fint glaseret karton med farvestrålende flyvere på Vikkis lager og det kom der en masse fine kort til flyvevåbnet ud af - som dette - se den fine ide med den lille pil der er sat ovenpå den brune karton! Det søde stempel med HAPPY thoughts har jeg faktisk også - det skal da frem i lyset igen.
Så fås det ikke mere nuttet - et PINK kort til Valentines dag - og SWALK mener jeg betyder Sealed with a loving kiss. CUTE CUTE CUTE
Og endnu et kort til V-dag - med hjerter og xoxo - mener det er Doodlebug papir der er brugt her.
Her er flyverpapiret lige gået ned i størrelse og op i antal - så der er 3 kvadrater - og fine små strimler af festligt papir der matcher perfekt.
Endnu et flyverkort - jeg ville bare gerne vise jer - hvor lidt der skal til at gøre kortene helt forskellige med de samme materialer hvis man har et godt øje for design og detaljer - som Vikki bestemt har. Revne strimler igen - og en fin blank brad i turkis.
De sidste er HELT specielt skønne og har bestemt været tidskrævende, da faldskærmen er håndtegnet og håndklippet og påsat små snore - er de ikke VILDT søde???:Der er sikkert mange herhjemme der ville håbe deres soldat lige kunne snige sig ombord på et fly og lande hjemme i haven med en faldskærm =0).

TAK for de skønne kort til dig Vikki. Godt jeg lige faldt over dem på fotolageret i rette tid til Valentines dag. Det er lidt svært altid at være flere måneder forud og så pludselig være bagud  =0)

GOD weekend allesammen - og selvom konkurrencen er slut her midt i måneden - så har jeg skam fået en håndfuld små overraskelser fra Vikki sammen med hendes nyeste leverance af kort - så jeg trækker lige en lille ekstrapræmie når måneden er omme.  Så læg endelig en MASSE kommentarer, så jeg har nogen at vælge imellem.

14 kommentarer:

Margit sagde ...

WOW... sikke lækre kort... både uden... og ikke mindst MED faldskærm. Genial idé...
Og så er du en KNAG til at lave baggrunde.
SMUKKE - SMUKKE kort Vikki...
OG.... TIL LYKKE til Lam...
Glæder mig til at se dig til SAM ;o)
Kram til HQ

Lise-Lotte sagde ...

Rigtig fine kort, dejligt med lidt kærlighed og fladskærm kortene er super fine

May Britt sagde ...

Rigtig søde kort...

Lise sagde ...

Super søde kort alle sammen...ja der er sikkert én eller anden der ville juble hvis deres soldat landede i baghaven:-))))))
God weekend i HQ

Lisbet M sagde ...

Ja, det er rigtig smart at udstyre soldaten med en faldskærm. Godt fundet på.

Gitte sagde ...

Skønne kort. Tillykke til Lam.

KFE Design sagde ...

De er bare helt vildt flotte disse kort.

Bodil B. Hansen sagde ...

Super søde kort både dem med og uden "haler", de katte er bare så søde :0)
Og tillykke til Lam :0)
Knus Bodil

Helle DG sagde ...

Hvor er de flotte. De skal nok vække stor glæde både ude og hjemme! :-)

Heidi sagde ...

Stort tillykke til lam :-)

Rigtig flotte kort alle sammen og ja sikke et arbejde med faldskærm og snorene

Anonym sagde ...

Thanks Charlie ;) Tillykke til Lam og tak for de søde kommentar jeg elsker mine lille soldater stemple som I kan måske se, lige så meget som at bruge hver eneste mm af papir, det er et udfordring hver gang jeg klip ind i et ny 12x12, men det er meget tilfredsene ! Fortsat god weekend, mvh Vikki

Mette sagde ...

Tillykke til Lisette :-)
igen har Vikki lavet en portion super søde kort, min favorit er det lyserøde med den søde kat. Den er sååå kær med hjerter på kuverten...

lam sagde ...

Ej hvor dejligt jeg har vundet..........men Charlie jeg har sendt dig en mail angående min præmie ;O)
Ingen skønne kort

Heidi / Heroly sagde ...

Hvor er Vikkis kort søde. Jeg elsker detaljerne og de skønne soldater piger og drenge.
Tillykke til Lam, dejlig præmie at vinde.