lørdag den 11. januar 2014

14-dages fiffet #44 - og lidt mere LOVE

Så er det weekend igen og i USA er der CHA for de heldige. Vi har i hvertfald 3 personer derovre. Nemlig Gitte fra Hobbyboden og vores allesammens Rikke B. og Lisbeth Z. fra SAM. De er nok allerede ømme i fusserne men nyder det helt sikkert også MAX.

Vi andre venter spændt på hvad der bliver indkøbt til det danske marked og "nøjes" med at kigge med via FB og blogge når de opdaterer os med fristelser.

Men mon ikke I også får tid til at kigge herind i weekenden - det håber vi og så skal der jo være noget nyt at kigge på. Derfor får I et FIF i dag fra Cecilie - og skal vi ikke liiiige se om vi kan undgå at Mette H. skal følge sig helt alene denne gang. Mr. Linky kan klare mange flere besøg af gangen skulle jeg hilse at sige. =0)

Ordet over til Cecilie:

Håber I hænger i med fiffene og er klar til et nyt. Denne gang er det lidt mindre minimalistisk end sidst ;)


Du skal bruge:
- kortbase (14*10 cm)
- neutralt mønsterpapir (13,5*9,5 cm)
- 5 smalle strimler af mønsterpapir
- smalt strimmel neutralt papir til tekst
- scrapper's floss eller lign.
- knap


Indled med at klippe de fem strimler mønsterpapir til vimpler - gør det endelig i frihånd så hver strimmel bliver individuel.


Læg nu strimlerne i venstre hjørne af mønsterpapiret, og sikr dig at de kan være der uden at det bliver mokket.


Når du er sikker på at strimlerne passer til mønsterpapiret, kan du klistre garn fast i toppen af hver vimpelstykke. Jeg har brugt dobbeltklæbende tape til denne øvelse.


Monter herefter garn og vimpler i venstre hjørne af kortet - du kan godt sætte nogle 3d-puder under hver vimpel, hvis det gør det nemmere at styre. Det har også den fordel, at de ikke dratter af i forsendelsen.


Jeg har brugt masking tape til at holde garnet fast på bagsiden, da det for mig er det nemmeste at arbejde med, samtidig med at det sikrer, at garnet bliver siddende, hvor det skal.


Vend nu kortet om og bind en sløjfe af samme garn, som vimplerne hænger på, og lim den på i den ene side af vimpelrækken. Jeg har lavet en dobbeltsløjfe for at give den lidt mere fylde.


På nuværende tidspunkt kan du montere mønsterpapiret med vimpelrækken på kortbasen.


Stempl nu din tekst på det lille neutrale stykke papir, monter det i højre hjørne af kortet og dekorer med knappen.


Kortet er færdigt! Som du kan se, har jeg holdt mit kort i relativt maskuline farver, fordi jeg faktisk synes, at denne model fungerer udemærket som et kort til en herre. Men tænk gerne ud af boksen og vis os, hvordan du fortolker dette fif. Vi glæder os til det.

TAK Cecilie - igen et FIF til at få brugt selv de små rester på en lækker måde. Nederst i indlægget er Mr. Linky klar til besøg og her kommer lige et par fine LOVE kort fra hhv. Mette H og Lisbeth Z:

Hjerter af papkassekarton med sværtede katner - sød prikket baggrund af washitape, fint indrammet med en rød matte. Og et rødt Stampin up hjerte - sød kærlig hilsen. 
Dette fra Mette H var der en dejlig stor stak af - og sikke en sød ide med resterne. Lækre små hjerter - et hej hej stempel på det sidste der også er løftet op med 3D puder - sat på en strimmel kraft på et hvidt kort. Mette er jo vores mest flittige FIF-bruger - og dette er faktisk så velegnet som en FIF-ide at I næsten har fået 2 fif i dette indlæg. 
Lisbeth Z. kom med en kæmpestak kort fordi hun og Mette H havde taget imod en udfordring fra Annette (aka) om at lave så mange OSH kort som de kunne udfra nogle tilsendte materialer. Dette og de næste er en del af den udfordring. TAK for kortene Lisbeth og Mette.
Lisbeth viser her et enkelt men sødt kort og viser samtidig hvor vigtigt det er at stemple på "noget" når baggrunden er meget mønstret - dette stempel ville være druknet fuldstændig på striberne - men træder her fint frem. I luksusudgaven kunne man have haft en farvet kant som ramme om for at løfte det endnu mere væk fra baggrunden.
Jeg har selv dette sæt Hero Art stempler - som er lavet specielt til vores amerikanske støresøster OWH - og hvor Hero Art donerer et beløb til dem for hvert solgt stempel  YOU are my world er et skønt udsagn - og Lisbeth har med det armygrønne og sandfarvede karton og de gule knapper ramt OSH temaet lige i plet. Inkl. stjernerne. 
GOD weekend allesammen - vi ønsker os børnekort, forårskort og måske påskehilsner til næste sending vi skal have afsted og vi er i Taastrup 1. februar og GLÆDER os til vi ses.

Her kommer Mr. Linky - lad os se jeres udgaver af det nyeste fif her:

12 kommentarer:

Pia Krogh Larsen sagde ...

Tror godt der kan findes tid til et par fif-kort denne weekend. Trænger BIG time til at lave noget kreativt.

Maryann Laursen sagde ...

Et super godt FIF denne gang, og jeg skal prøve at tage mig sammen og se, om jeg ikke kan få ryddet lidt op i min kæmpe store restekasse herfra, nu hvor vi forhåbentlig endelig kan få en normal hverdag her igen ha ha ha. Og super lækre love kort her også, de stempler skal da vist findes tror jeg, de er godt nok cool.

Lisbet M sagde ...

Godt med nogle gode fif. Jeg har netop alle papirresterne hældt ud over mit bord, for nu skal jeg have ryddet lidt ud i dem.

Karina Beck sagde ...

Ja, hvem der bare var på CHA messe.
Lækkert Fif!
I må have en dejlig weekend.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Så lykkedes det at være kreativ og meget produktiv :o) Hermed kort til OSH fif #44 er linket op.

Tina M. sagde ...

Smukt og enkelt fif!
Mange hilsner fra Tina M.

Bodil B. Hansen sagde ...

Herlige fif og nogle super flotte kort :o)
Knus Bodil

Mette sagde ...

Herligt fif - man kommer helt i sommerstemning :-)
Det skal da afprøves, når jeg igen kan finde mit scrapbord (jeg tror der ligger 20 cm rod OVERALT)
God søndag herfra...

Lise-Lotte sagde ...

Super fint FIF, det skal da prøves af. God dag til jer alle

Annette / aka sagde ...

Super fif. Det skal (også) prøves.
Så fine kort du viser i dag, og jeg kender jo flere af papirerne.....haha.

Sivsko sagde ...

Dejligt fif og super flotte kort

Anonym sagde ...

Super god FIF igen fra Cecilie, dejligt at hun giver hendes tiden til at inspirere os og "you are my world" stemple er bare perfekt det kommer på ønsker seddel, mvh Vikki