tirsdag den 11. juni 2013

TirsdagsTAK - foto af en GLAD vinder, en flittig bjørn og nogle FINE flyverkort!

Jeg har bare SÅ meget til dette indlæg at jeg dårligt ved hvor jeg skal starte og så alligevel - I skal da se dette foto som bare gav mig et STORT smil midt i ansigtet hele resten af dagen. SÅ glad kan man blive for sin præmie når man hedder Olivia - og mor havde heldigvis kameraet klar så I kan se historien på hendes blog:
Bedre hjem kan Fifty's lillebror vist ikke ønske sig!!
 Og så fik vi pakket kasser så 2.451 fine kort er på vej ud i verden:

Fifty syn's det lignede en trappe og fjollede rundt med sin helt egen lille flyttekasse på hovedet men de få og små kort der var i kan ikke sendes med posten - så dem bruger jeg til at skrive en lille hilsen til dem derude på. =0)
I skal da også have denne lille tabel fra mit kortregnskab over sendte kort, så I kan se hvordan det går:

Sendt i 2010 3289
Sendt i 2011 8293
Sendt i 2012 12333
Sendt i 2013 4673
Total antal sendt til dato 28588

GODT ser det jo ud, at vi nærmer os 5.000 her i 1. halvår - og med de færre soldater der forventes  udsendt fremover, er det nok et FINT mål at ramme 9 til 10.000, når året er omme. Så vi fokuserer på KVALITET mere end kvantitet i tiden frem. Det betyder, at de af jer der har tegnet jer for leverancer af flere TUSIND kort (og mange tak for det) kan skrue lidt ned for blusset fremover, men også at de mange der har indsendt mindre portioner endelig ikke skal holde op - for det er jo blandingen af mange bække små - og enkelte STORE floder, der har fået os til at lykkes.  =0)

Den KVIKKE læser sidder sikkert allerede med fingeren klar på kommentarknappen for at skrive "Hvorfor er der kun sendt 28.588 når vi har rundet 30.000 kort her ved udgangen af 1. halvår"? 
Det vil jeg meget gerne kaste lys over. Det skyldes, at jeg ALTID har et lager af kort herhjemme - fordi der kommer kort som ikke passer til årstiden og som bare ville blive nussede og slidte af at stå fremme derude i 6 måneder eller mere, indtil det var passende at sende dem. Derfor har jeg p.t. Julekort, påskekort, Mors dag og Fars dag som kom efter fristen, Halloween kort og konfirmationskort på lager. Og det er HELT fint hvis alternativet var at jeg IKKE fik de kort. Og så er der som altid nogle der er indlagt på skadestuen og et antal kort der bliver sorteret fra og bl.a. givet til Cancerkort, fordi der er glimmer på osv.

SÅ har vi det på det rene og kan glæde os over det fine antal og de fine kort. Jeg har virkelig set en kæmpe udvikling i de kort vi får til OSH - i starten var det tydeligt, at der var mange der havde ryddet op i deres kortkasser og givet os de lidt ældre modeller de havde lavet - men i dag er langt størsteparten af de kort vi får lavet specielt til os og det er sådan nogle gode ideer I leverer.  =0) Og mange er også blevet inspireret af Cecilies fine fif - en anden hyggelig ting vi prøver at give tilbage til jer som tak for jeres arbejde for OSH. Bloggen ville nok heller ikke være så velbesøgt hvis vi ikke havde vores lille, hyggelige månedskonkurrence blandt kommentarerne - så husk at klikke på vores sponsorers links - og HEJ hvis du er butiksejer og gerne vil have en måneds omtale i vores sidebar - så har vi enkelte ledige måneder i efteråret som du kan lægge billet ind på mod et indskud i Fifty's præmiekasse.  =0) 

NOK snak - lad os se nogle kort - jeg lovede at vise jer nogle flyverkort - fordi vi for anden gang har sendt en kasse til et hold fra Flyvevåbnet der er i Kandahar og der er efterhånden en håndfuld der har fundet passende motiver - se f.eks disse søde og sjove kort fra Anja B. (Pia Bau's datter) er de ikke skønne???
Glæder mig til denne lille flyver når retur til DK igen med en hilsen indeni - den vil HELT sikkert vække lykke. Flyet er en MFT die - med tilhørende stempel - men der er mange andre fly i handlen der også er fine. Ideen er KANON med et gammelt kort som baggrund. 

Og her et lille bitte træfly i et hjerte også FINT. 

Love is in the air - og skøn rød stjerneflyver !!!

Og se lige denne fine ide - hvor flyet er på vej væk med en besked i snor efter sig. Sådan lidt i stil med  reklamen fra 3-stjernet men med en meget bedre tekst.  Og se ideen med hjertet der er punchet ud og sat højere oppe. 
Et mindre kort med washi tape med "air mail" striber og igen det lille træfly.

Det røde fly og I miss you med blinghjerte over i'et. 
 TAK for de fine og detaljerede kort Anja   =0) de vil helt sikkert vække jubel derude.

Og også denne lille flyver er så nuttet - her i en lille serie med fødselsdagskort på festligt flyverpapir og lavet af trioen:  Solvej, Randi og Rysse:

Lige til at sende til en lille dreng !
God ny uge til jer allesammen - i denne uge har vi igen fået nye venner på FB - så det er dejligt - de 3 år indtil nu har været lidt op ad bakke i ny og næ - men jeres trofaste opbakning til projektet og så det at der hele tiden er nye ansigter der finder frem til os og lader høre fra sig er SÅ imponerende at vi glæder os til år nr. 4.  =0)

13 kommentarer:

May Britt sagde ...

Helt utrolig så mange kort der er blevet sendt... det er jo helt svimlende antal... og sikke fine og fantasifulde kort med små flyver på... man bliver altid så dejlig inspireret her på bloggen...

Anonym sagde ...

Fab billeder af Olivia, det var bestemt den rigtig hjem til 'lille bror", og så mange super flyver kort, god ide med hjerter isted for skyer, bare jeg har tænkt på det da mine skyer var så dårlig de kunne ikke bruges, jeg vil gerne har også brugt kort /mappe som bagrund men kunne ikke find en der var pænt nok, det ser super effektiv ude.
Fortsat god uge, mvh Vikki

Maryann Laursen sagde ...

WOW det er da helt vildt med så mange kort, der er blevet lavet og sendt. Jeg hørte først om jer her for nyligt, og det kan da godt overraske mig lidt alligevel så, men hvad er det man siger, bedre sent end aldrig.
Det er godt nok nogle fede kort, I har modtaget her, de er da bare super flotte alle sammen.
Og ja det var da virkelig den bedste der overhovedet kunne vinde Fifty´s lillebror, det tror jeg da alle vil være enige i. Det billede af Olivia er da guld værd ha ha.
Há en rigtig god dag alle sammen.

Mulle sagde ...

Wow... Det er bare nogle mega lækre flyver kort du har fået ind af døren ;) Og hvor er det bare perfekt at det var Olivia der vandt Fivefi som han er blevet døbt ;)

Annette/aka sagde ...

Fantastiske billeder mor har vist af Olivia. Hun havde aldrig fået sådanne fotos, hvis det havde været mig der vandt Fivefi... Men jeg var jo også heldig med den fine die med fotoapp.

Superflot resultat med afsendte kort.
Anjas kort er bare så flotte og så detaljerede. De skal nok blive brugt dernede.
Rigtig sødt kort fra de andre 3 damer.
Lige til en lille dreng.

God dag i HQ.

Lise sagde ...

Imponerende så mange kort der er blevet sendt afsted og dejligt at de gør gavn:-))
Meget smukke kort der er klar til næste omgang:-))) og tillykke til Olivia:-)))
God dag til HQ

Pia Krogh Larsen sagde ...

Olivias store smil er jo ikke til at stå for :o) Altid dejligt når der spredes glæde. Tænk at vi voksne i følge statistikkerne kun griner 5 gange om dagen, hvilket er ALT, ALT for lidt. Børn griner 20 gange om dagen, hvilket vi kunne lære lidt af! Hav en fantastisk dag og håber I alle får tid til at nyde solen :o)

Margit sagde ...

Det var da den helt rigtige vinder... Fiveti skal nok blive glad for at bo hos Olivia. Mega flotte kort... ALLE sammen.

Karina Beck sagde ...

Det ser bestemt ud til at Fivefi er kommet til den rette ejer.!
Og sikke nogle lækre flyverkort!

Bodil B. Hansen sagde ...

Super dejlige kort og sikke et antal det er godt nok
super flot gået.
Og så er det dejligt at man kan blive ved med at få nye ideer til de kort man selv prøver at lave. :0))
Knus Bodil

Signe Bendorff sagde ...

Hvor er det vildt at der er sendt så mange kort ud, på så "kort" tid... det er sørme flot... Og skønne kort du viser idag...

Lisbet M sagde ...

'Fly high' - hvor er det nogle fine kort til vore flyversoldater.

Anonym sagde ...

Hold da op.. sikke en bunke fine flyver kort, der blev lavet på kort tid - fantastisk!
Mange hilsner fra Tina M.