søndag den 5. februar 2012

FANTASTISK dag hos Scrap'n'Dream - STOR TAK herfra!!

FIFTY gør STORE ØJNE - læs videre for at se hvorfor:  
I går var Fifty og jeg i Taastrup på First hotel, hvor Scrap'n'Dream igen havde samlet ca 100 flittige kvinder, dejlige butikker og interesserede "kiggere" til en superhyggelig dag.
Et lille hurtigt blik udover salen.

Rundt i landet og heldigvis også her hos Annette og Brit er Operation Skriv hjem altid velkommen og gang på gang har netop denne event slået indsamlingsrekord for OSH. Sidste gang var i efteråret hvor der kom 1053 kort bl.a. fordi RIGTIG mange donerede fine julekort. Så det var SPÆNDENDE om det skulle lykkes at kommer over det fine antal denne gang.  Her er et foto af Fiftys lille hjørne 10 minutter efter vi var ankommet - og kassens bund blev hurtigt dækket - så vi krydsede fingre så meget som man nu kan - når man også skal lave kort  =0). 

Fifty fik en stol - så han kan komme op i øjenhøjde i det mindste med de børn, der hver gang kommer og snakker med ham. 

Jeg sad til bords med nogle af OSH's faste supportere og vi 4 havde sat hele dagen af til at lave kort (nå jo og snakke og shoppe) men hvor mange af de øvrige flittige scrappere ville have lyst til at lave kort til os og hvor mange kortpakker ville blive leveret i dagens løb fra folk der kom forbi for at shoppe??? S'n'D havde også lavet en kortudfordring med den flotte præmie at man fik en fribillet til næste event som er 27. oktober 2012. SPÆNDINGEN steg som timerne gik og jeg håber jeg fik hilst på de fleste der kom forbi med kort og dykkede i Fiftys slikskål. =0)


Her Mette Hyldig - der har gang i hele 2 serieproduktioner til OSH og havde lovet sin mand et billede af at hun ikke kun shoppede.... 


Væggen med udfordringer - og her den fine konkurrence med kort til OSH - vinderen er kortet oppe ved pilen - jeg lover at vise det i detaljer når jeg kommer frem til det i kassen. Og til lykke til vinderen.

Uden mad og drikke duer hverken helte, scrappere eller bamser - så heldigvis har Fifty gode venner der kan hjælpe ham til lidt softice - her greb jeg Annette og Brit på fersk gerning, da de havde bortført ham og sneget sig ud til softice maskinen.

Men to så søde arrangører kan man jo ikke være andet end glad for - så TAK for i går til jer to!! Og TAK fordi I var friske til et gruppefoto efter en LANG travl dag.

Kassen så meget fuld ud ved aftensmadstid - så vi kastede os ud i at tælle for at se hvor tæt vi var på målet - og til vores store glæde og overraskelse var vi kun ca 50 kort fra målet og det blev meldt ud i højtalerne. 

Mange nye ansigter kom forbi med et kort og vi kunne tælle færdigt og sige 1000 tak til alle der har bidraget til at vi kom hjem med flere kort end der kan være i Fiftys kasse -


nemlig 1.087 unikke og flotte OSH kort. 


Nu venter det store (men hyggelige) arbejde med at fotografere kort til bloggen, sætte labels på dem og sortere dem i kasser til senere pakning. I kan godt glæde jer til at kigge forbi bloggen - der er SÅ mange søde kort ideer at vise frem. Især de kort der blev fabrikeret i de sidste par timer viste hvor kreative vi allesammen er og hvor gode vi er under pres !!!!!


Mon vi nogensinde for lært den bjørn selv at bære mere end sin lille grønne kuffert??? 

Fifty lige kommet hjem - med sin FULDE kasse - endnu en fuld kasse og en bærepose med de sidste kort. Derudover var der scrappere der donerede kuverter, mønsterpapir og stempler - bl.a. fra de ting de havde haft på til salg bordet. Og en enkelt scrapper kom med fire håndfulde tuschpenne i røde, sorte og grønne farver - som kan komme med i kasserne så de både har noget at skrive med og skrive på derude.  OSH fylder snart 2 år - og det imponerer os meget at I ikke alene holder ved - men faktisk bliver mere og mere engageret i OSH.

Så kort sagt  - selvom det vist ikke lykkedes - Mange TAK for i går til butikkerne, arrangørerne og alle der kom forbi os - vi havde en KANON dag !!!!

GLAD hilsen fra Charlie og Fifty !! =0)

12 kommentarer:

Margit sagde ...

Jeg takker også... for en SUPER dejlig PRÆMIE her på bloggen (billetten til S'n'D)... og for en SUPER dejlig dag. Der er ALTID en fantastisk stemning af MANGE glade deltagere i et SUPER arrangement.
TAK for det til Brit og Annette.
Og tak til mine "bord-veninder" som var med til at gøre dagen travl, sjov, underholdende og inspirerende... =0)
Herligt at læse om hvad vi kan gøre af forskel ALLE SAMMEN TILSAMMEN... og vi holder ved... gør vi!! ;o)
Rigtig god søndag...

Jean sagde ...

Dejligt at hilse på jer ;)

Jeg sad selv sammen med en scrapper der STRAKS skyndte sig at få et kort over i kassen da det blev nævnt i højtalerne, jeg var desværre selv for træt til at tænke mere .. men synes det var SÅ fedt at se og høre om den store støtte der straks var :)

Tina M. sagde ...

Tillykke med det store antal kort - utroligt hvad man egentlig kan overkomme i samlet flok..
Rigtig god søndag i HQ.
Mange hilsner fra Tina M.
P.S ..pigerne hygger sig med at have mødt Fifty og hans store slikbøtte ;-)

Jytte sagde ...

Wow ... det var da godt nok imponerende med så mange kort!!
Skønt, ikke?

Knus Jytte :)

Mio sagde ...

Super godt gået at rekorden fra sidst blev slået : )
Dejlige billeder

May Britt sagde ...

Tillykke med den ny rekord... og dejligt at hilse på jer igen...

lam sagde ...

Hvor er det godt at vi endnu engang slog rekorden på Danmarks bedste og hyggeligst messe. Jeg glæder mig allerede til at få love at låne den lille Bjørn i en hel weekend og mon ikke han i løbet af denne weekend kan lære at bære noget mere

Karina Beck sagde ...

Hvor er det en flot rekord! Skønt at høre at i havde en god dag.

Heidi sagde ...

Det var sandeligt et stort tal. Flot at rekorden igen blev slået. Jeg giver gerne en hånd med at sætte mærker på, klistre løst pynt fast og pakke kort. Sig bare til nabo!

Gitte sagde ...

Sikke et flot resultat. Rigtig gode billeder. Dejligt at hilse på jer.

Anonym sagde ...

Dejligt at se alle de fine billeder fra messe og godt at høre I har slået rekord, tillykke med det. mvh Vikki

Annette / aka sagde ...

Dejlige billeder fra en skøn dag.
Er det virkelig kun et år siden, vi var der forbi ? Utroligt.
Det ser nøjagtig lige så hyggeligt ud.
Og flot resultat for OSH skal jeg da lige love for.