tirsdag den 26. juli 2011

TirsdagsTAK # 30 - Så går vi snart i julekort-mode her i HQ

Som en lille forsmag for de forhåbentlig MANGE og helt sikkert FINE julekort, der snart kommer til at pryde denne blog viser jeg lige dette, som har ligget over fra sidste år- fordi jeg fik det efter julekortene var sendt afsted - en fin lille skøjteløber fra Stinne's hånd:


Vi mangler at tælle de julekort der "kom for sent" og de der er kommet i årets løb - men vi starter da i det mindste ikke på helt bar bund  - men derfor har vi alligevel brug for RIGTIG mange julekort i løbet af de næste 2 måneder. I 2010 nåede vi at producere 2.060 julekort - det tal håber vi at slå i år, da der gerne skal være minimum 2 kort pr person, så hver eneste soldat kan sende til både forældre og kæreste/ægtefælle. På forhånd TAK til jer for jeres støtte og engagement i at vi når dette mål. FIFTY og jeg GLÆDER os til at se alle julekortene.

Men dagens tema er lækre, fristende kager på fine kagekort: Første en serie fra Vikki på Fyn:MUMS man bliver lækkersulten ikke - og er er flere:


Og her de sidste i sættet og nu må jeg da finde en småkage til aftentheen, bare for det  =0):

Disse skønne katte/kagekort er også fra Vikki:


Og i mellem Margits mange kort var der også et fint Kagekort :


Rudolf er kaldt herned fra Nordpolen til at hjælpe med at holde styr på julekortene, Fifty er trukket i nissetøjet og selv vejret er så man skulle tro julen stod for døren. Jeg har et par indlæg tilbage med de kort der lige er sendt afsted - så begynder julen at sænke sig over OSH-bloggen. Men lad os lige håbe på lidt godt vejr inden da.  =0)

12 kommentarer:

May Britt sagde ...

Fine kort... sidder næsten og blir helt lækkersulten... mums..

Margit sagde ...

SUPER lækre kort fra Vikki... Og de kager kan da få savlet til at LØBE hos enhver!!!
Og ang. julekort... så er den tanke såmænd ikke så fremmed her hos mig... jeg har haft nisser, hjerter og snemænd mellem fingrene længe!!!
Tilbage til nisserne....
Knus og god dag til HQ =0)

Dorthe sagde ...

Igen nogle fine kort du viser her. Skønt med al den inspiration man kan hente herinde!
Vi forsøger at stable et arrangement på benene her i Billund til September, der sætter jeg kasser op til indsamling af kort, så får du dem til convention. :o)

Anonym sagde ...

Skønt, så er der da en supergod mulighed for at få brugt resterne af jule mønster papiret fra sidste år, så vi kan få købt nogle af de nye ark i år ;o) Kh 10na

Annette / aka sagde ...

Skønne kagekort. Flot med det mønstrede "kagecreme".
Jeg er nået til at sidde og se på sidste års julepapir og dims. Men jeg synes, det kniber med ideerne.
Så hurra for dit nye system - nu kan jeg hurtigt finde julekortene fra sidste år - og håbe inspirationen kommer til mig.

Anonym sagde ...

Sikke "søde" søde kort og katten er bare herlig, ikke at forglemme julekortet som er sødt også.
Bodil

Anonym sagde ...

Stinne`s jul kort er så fantastisk,der er et "work of art!" Jeg har set i gang med jule kort til kassen men mangler lidt inspiration når det er jo "kun" sommer! godt jeg kan kig på OSH blog efter god inspiration, så tak for det. Fort. god sommer MVH Vikki

Anonym sagde ...

Mmmmm.. Kage! :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

Nårh...de er fine, de kagekort...Jeg synes også jeg nappede et par stykker papir med muffins fra Vibeke Spigseth, de kunne måske også bruges ? Jeg glæder mig til Scrap´n´dream hvor du skal se mine "mili"-dies. (jeg laver ingen kort, før de er godtkendt af HQ)Knus

Iben sagde ...

Endelig lykkedes det mig at lægge en kommentar herinde.
Allerførst - præmien er nået godt frem - og Tobias blev meget glad. Byttede dog vingummier til lakridser, men det var jo en lille detalje.
Vi har endnu et besøg i Build a Bear butikken i Rosengårdscentret til gode - den gemmer vi til en regnvejrsdag :-)
Lige nu nyder vi solen.
Har lige tjekket et par ugers blog indlæg tilbage - og hold da op en masse flotte kort der kommet ind.
Håber på at kunne komme lidt igang med kortene igen, når ikke have og udendørs liv kalder så meget mere !

God sommer hilsen

Iben

Jean sagde ...

Neeeeeeejjjj det jo liiiiiige kort for mig.. Har slet ikke haft overskud denne måned så sidder lige og kikker bloggen igennem..
Hvoer de bare flotte og mums, de kort med en enkelt cupcake på.. rigtig søde kort!!

Karina Beck sagde ...

Mums, nogle lækre kager! Flotte kort.