søndag den 10. juli 2011

EKSTRA Weekend WAUW - Slutresultat og de færdige pakker !!

JA - I skal da have de HELT friske tal. Cecilie, Margit og jeg mærkede, talte, sorterede og pakkede i det ALT for gode vejr i dag (så 1000 tak for indsatsen) og der blev sørme også udskrevet mere end 20 patienter fra skadestuen.  ALLERFØRST vil jeg gerne rose rigtig mange af jer for fortsat at holde dampen oppe og deltage aktivt i OSH, det lykkes nemlig kun fordi vi er så mange, der deltager fra gang til gang. Og samtidig stiger standarden på kortene konstant, så vi ikke længere skal "redde" kort med lim- eller stempelpletter osv og der er også kun ganske få der mangler kuvert eller lyst skrivefelt - det skal I have MANGE TAK for!!!

Det FANTASTISKE resultat i denne omgang nåede op på 1.203 modtagne kort, siden vi sendte i midten af maj. Der var igen en slutspurt, der er et Tour de France værdigt, da hele 522 af disse kort kom i løbet af de sidste 5 dage!!! I kan glæde jer til at se dem i de næste uger, når jeg har fået gjort fotos klar til bloggen. Vi sendte imponerende 1.177 kort afsted - da resten var julekort, der kom på lager til næste forsendelse!

Men her er lidt billeder fra i dag. Både Margit og Cecilie tog billede af de 2x437 kort der lå på spisebordet, sorteret efter emne til Camp Price og Camp Bastion, så dem kan I nok snart se på deres blogge. Jeg viser derfor billeder af HQ lige inden vi gik i gang - og kasserne klar til forsendelse:

 OSH - HQ kort før pakkeholdet ankommer - Fifty har sneget sig ind på min stol i håb om at få lov til at være med - men han kan ALTSÅ slet ikke tælle til over 1.000  - så det gik virkelig ikke denne gang!

 Dette er den færdige kasse til Camp Price - hele 437 kort, fint sorteret i emner og forsvarligt forseglet i plastposer pr emne. Som I kan se kunne Fifty heller ikke være med til at stable kasser denne gang - hans arme var for korte til at løfte de store kasser!

 Som et lille plaster på såret, fik han så lov til at være hovedperson i det følgebrev der kom med i kasserne denne gang!

Men den helt store oprejsning fik han først da han fik lov til at få en OSH-gul blyant bag øret og et stempel i hånden og kravlede rundt på kasserne for at kontrollere at ALT nu også var i orden. Han var IKKE helt tilfreds med det tøsede blomstertape på kasserne - men den sidste rulle med brun tape vi havde var af den slags der hele tiden går i stykker de forkerte steder - så dette var nødløsningen - og det er jo "tøser" der sender pakkerne.

 TAK for indsatsen i dag til Margit, Cecilie og ikke mindst Fifty - jeg kunne slet ikke have klaret det uden jer og STOR TAK til alle der har kort "et eller andet sted" i disse kasser!!

Vi slutter af med denne måneds kommentarpræmie - et lækkert sæt Clear stamps af mærket Pink Petticoat - doneret af Vikki fra Fyn - TAK til dig Vikki!!! Og held og lykke til alle der når at lægge kommentarer her på bloggen i resten af jule måned  =0):

Dem kunne jeg da godt tænke mig - mon det gælder hvis jeg selv skriver en kommentar ?? 
Nå IKKE !!  ØV så...  ;0)

15 kommentarer:

aka sagde ...

Tak for referat fra en sikkert hyggelig dag. Men ingen tvivl om, at I også har arbejdet igennem.
Det er da lidt af et job, at få alle de kort gjort klar til soldaterne. Superflot med det antal kort.
Dejlige billeder af Fifty - og han skal da ikke være utilfreds med det blomstrede tape. Nu ved jeg ikke, hvilken slags tape forsvaret bruger om deres kasser, men jeg tror ikke det er blomstret. Så det er da fint, at alle kan se at der er kort på vej.

lam sagde ...

Tak for opdateringen og det ser ud til i har haft travlt, mens vi andre har nydt solen. Godt gået piger og bjørn

Anonym sagde ...

Hold da op for en slutspurt! Glæder mig til at se alle de flotte kort.
Og godt der alligevel blev plads til Fifty inde i huset - det er nu lidt hyggeligt at følge med i, hvad han laver ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Margit sagde ...

Også 1000 tak til dig for i går. Det var super hyggeligt og konstruktivt endnu engang. Og må sige du og Fifty har været flittige efterfølgende. Hvor godt du har ham til at hjælpe dig ;o).
Herligt at vide at mange derude i ørkenen nu kan modtage en ny sending at de mange super flotte kort.
Ha' en god dag... knus.

Anonym sagde ...

Fantastisk som der kan blive ved med at blive samlet SÅ mange kort ind til OSH - hvor er det dog skønt :-D

Knus,
Gitte / Gydda

Anonym sagde ...

Kæmpe indsats fra jer. Hvor er det STORT at gejsten stadig er der. Bare det at "besøge" bloggen er en kæmpe inspiration. Keep up the good work ;o)KH 10na

Annette sagde ...

Hvor er det bare super dejligt at der stadig er godt gang i OSH kortene... Skønne billeder - og lækre pakker der er klar til afgang.

Ha' en dejlig dag.

Mette sagde ...

Dejlig sommer-historie...Bage læg en kommentar, Charlie ;-) Hvis nogen har fortjent en præmie er det da dig...Søde stempler, helt perfekte til OSH-kort. Knus herfra

Anonym sagde ...

Hold da op med kort :) Skønt opslag til soldaterne med fifty og hans nye hjem :) Hvor er det bare nogle lækre stempler.. Spændene om vi får se hvad de bliver brugt til :) Hilsen Jean

Majer sagde ...

Hvor er det godt gået. Både at så mange fine kort er blevet lavet, og bestemt også det store arbejde I tre fik klaret i går!

May Britt sagde ...

Hold da helt op i har da godt nok fået lavet noget.. for sikke mange kort... og ja det er nogle meget søde stempler... håber både dig og Fifty få pustet lidt ud i dag...

Anonym sagde ...

Det er da helt vild med alle de kort der bliver ved med at strømme ind. Og sikke en arbejds indsats i tøser og Fifty gør - Jeg takker og bukker :-)
Krammer Heidi sivsko

Anonym sagde ...

WOW,det er sååå fantastisk at se sådan et stor tal, og næsten 8,000 ialt mon ikke vi kan nå 10,000 inden jul!. Det glæde mig at høre du har fået lidt "voksen" hjælp.Godt I fik extra pakke i tid. Mvh Vikki

Jytte sagde ...

Synes "Operation skriv hjem" er så fantastisk en ide ...

Kan være jeg en dag skulle tage mig sammen og lave et par kort UDEN glimmer/bling på og donere til det gode formål.

Skøøøøn kommentarpræmie ... den må så gerne havne hjemme hos mig :)

Rigtig god sommer-mandag :)

Anonym sagde ...

Det var da godt nok en masse kort som er pakket og sikke et arbejde, det var godt at
du havde hjælp. Og så er de på vej ned til varmer herligt, glæder mig til at hører hvad de syntes.
Og en sød hilsen du sender med.
:0) Bodil