søndag den 20. marts 2011

Weekend-WAUW #11 - opdateret tæller og del 1 af Cecilies kort

Øverst på siden under fanebladet Korttæller vil den vakse læser kunne se at tælleren er opdateret - og at vi i god tid inden OSH's FØRSTE fødselsdag kraftigt nærmer os en total på 6.000 sendte kort. UHA det er stort og tegner så godt for året 2011 og jeg håber sådan at alle der bidrager også får læst den tak og feedback der kommer her på siden i ny og næ - det er meget vigtigt for mig - for det her er jo vores FÆLLES indsats der gør at vi lykkes! Så uanset om du har droppet et par kort i OSH-kassen for første gang eller er en af de faste leverandører - så STOR tak til dig! =0)

Her kan I se grafen, der viser status fra forsendelsesafdelingen. Bortset fra julekortleverancen er det den største forsendelse vi har haft - og de manglede virkelig også kort derude. Kosovo tallet er ændret, da der nu er færre folk derude og Libanon manglede ikke :Dagens indlæg er blevet lidt forsinket - fordi jeg var løbet TØR for lagerplads til foto her på bloggen - så jeg måtte lige en tur ud i cyperspace for at købe nogle flere GB! Men det gør jeg gerne - for udover vores gode formål tror jeg efterhånden dette er Danmarks største kortgalleri, som kan inspirere og sprede gode ideer og det lægger jeg også gerne navn og plads til.

Og apropos inspiration og kort - så er her første del af et kik på de mange kort jeg modtog fra Cecilie, desværre fotograferet her i de mørke måneder - men jeg har puslet lidt med dem og håber I kan bruge dem selvom de ikke helt lever op til hvordan kortene så ud IRL - så I må tage mit ord for at de var LÆKRE:

 Lækre sløjfer, søde velourblomster, knapper, stempler, lag på lag fra restekassen - jeg bliver altid så imponeret over de af jer der er gode til at få BRUGT dit og dat fra jeres gemmer på kortene.

 Cecilie havde sat sig for at bruge en del af sine rubons fra lageret - så der var mange kuverter som den grønne ovenfor der var pyntet og også en del små søde rubons inden i nogle af kortene.

Og sidste collage i denne omgang - men jeg har flere kort til næste uge - veloursommerfuglen er et symærke og kort nr. 4 med Thinking of you og hjerteranken - er der andre end mig der har haft købt de der små søde bøger med søde små mønstrede journaling ark der kan rives ud - men som man bare ikke liiige har fået brugt. Se lige hvor godt de ser ud på et kort - DET må jeg huske.

Rigtig god søndag til jer allesammen - og husk kommentarkonkurrencen - til dato er der flere indlæg fra måned til måned - men stadig så gode chancer for at blive den der vinder månedens lækre præmie at mange andre lotterier godt kan gå hjem og vugge!! Fifty er gået i tænkeboks for en ide til månedens lodtrækning blandt marts kommentarerne - 31.3 kl. 22.00 er sidste frist for at deltage i denne måned.

PS Uden at fiske efter kommentarer - så er her et lille spørgsmål I jo kan inkludere i jeres kommentar - Lagerkassen får lige lov til at stå i et par dage endnu - men har det været en god ide ??  For jeg nulstiller den gerne og opdaterer den løbende til næste forsendelse hvis I har fundet det interessant at kunne følge med - jeg skal jo tælle kortene alligevel.  =0)

11 kommentarer:

aka sagde ...

Flotte kort - igen.
Og du har helt ret i, at dette er den største danske inspirationsblog med kort. Sådan bruger jeg OGSÅ bloggen her.

Anonym sagde ...

Igen en masse nye og gamle ideer i nye forklædninger. Hvor er det bare dejligt at se hvordan alle er så flittige, og rester har vi jo nok af.
Bodil H

Mio sagde ...

Dejlige kort : ) og på OSH kan man finde super meget inspiration, og hvor er det dejligt : )
Rigtig god søndag.

Karina Beck sagde ...

Flotte kort, der er kommet ind.
Jeg synes, at det er sjovt, at kunne følge med i antal af indleverede kort.

Det undrer mig meget, at du allerede skal ud og købe mere plads. Jeg selv laver gennemsnitligt tre indlæg om ugen og har gjort det i tre år og har stadig plads. Men jeg eksporterer dem også i Picasa3 til 600 eller 800px inden jeg lægger dem på. Bare en tanke....

God weekend.

Margit sagde ...

NAM - NAM... Sikke flotte kort impoteret til DK fra Tyskland... ;o)
Som altid super mange dejlige idéer til os idéforladte scrappere... dejligt!! - så er DET i hvert fald ikke undskyldningen for ikke at komme i gang med at støtte dette dejlige projekt.
Og JA!!! - synes det er skjønt at kunne se lagerbeholdningen vokse ;o) - så hvis du gider vil du gøre MIG glad... tihvertifald... ;o)
Nyd dagen... kram...

May Britt sagde ...

Super flotte og farverige kort... igen igen...

Benita sagde ...

Ih hvor er de dog flotte ALLE de mange mange kort du får sendt afsted. Håber virkelig at der er mange hjem der modtager et kort, og sender en venlig tanke til operation skriv hjem. Kanon initiativ Charlie!

Anonym sagde ...

..lagerkassen er en god ide! Jeg syntes, ligesom Margit, det er herligt, at kunne følge med i, hvordan lageret vokser - og så er det også mere synligt, at hvert et kort gør en forskel.. ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Cecilie sagde ...

Jeg istemmer: lagerkassen er en god idé. Det er dejligt løbende at kunne se, hvordan det står til.

Sivsko sagde ...

Det er helt vildt, bare fordi man har været væk på skiferie en uge - er der godt nok sket meget...
Helt vildt....
Krammer Heidi

Mette sagde ...

Jeps...Lagerkassen er super. Det er fint at følge med i om der ligger 2 kort og hoster på bunden, eller om du er ved at drukne i kort ! Jeg kan også godt lide at se hvor mange kort der allerede ER sendt afsted, på dine fine grafer ;-)