tirsdag den 15. marts 2011

TirsdagsTAK #10 - og præmien her i marts måneds kommentarkonkurrence!

Fordi jeg ved I gerne vil vide det - og fordi jeg heller ikke kan lade være med at fortælle det =0)
så er månedens præmiesponsor Rikke Bagger/Scrapamania. Det betyder at den HELDIGE vinder der bliver trukket blandt månedens kommentarer her på OSH-bloggen vinder en billet til Scrapamania 16. og 17. april i Roskilde - læs mere om dagene her. Hvis den heldige vinder allerede skulle have købt billet til Scrapamania
har Rikke tilbudt at man kan overføre sin præmie til Scrapamania 6. og 7. november!

OSH siger mange tak for præmien og HELD og lykke til alle der deltager i månedens lodtrækning!

I dag sidder vi og sætter etiketter på alle de fine kort vi havde med hjem og fotograferer - men derfor skal I jo ikke snydes for at se nogle fine kort - og heldigvis har jeg nogle fotos på lager - nemlig dem fra Vikki's kasse med fine kort. Vikki er oprindeligt englænder - så for at hendes familie kan se hvad vi skriver oversætter jeg dette indlæg. Først nogle kort til Mor - Fifty valgte at de skulle vises først - hvorfor mon??:

Today I will share some lovely cards from Vikki. As Vikki was born in the UK and moved here to start a family I have translated this blog entry - to enable her UK-family to see what we are writing. Here are some cards for Mum - Fifty asked me to show these first - I wonder why???  =0)


Så en collage med søde og farvestrålende børnekort både til piger og drenge. And here is a selection of cute cards for kids - some for boys some for girls - all bright and lovely:


Kortene her er til de lidt ældre piger - jeg viser normalt ikke gengangere - men de papirer Vikki har fået fat i er så skønne at jeg syn's I skulle se dem. These cards for teens or grown-ups - normally I don't show more than one card if they have similar motives - but the backgroundpapers are so pretty I wanted you to see all of them!


Og lad os ikke glemme drengene - og lidt flere piger, er det ikke smart med den rå kant der er klippet i disse mønsterpapirer? Og så med talebobler så man selv kan bestemme en tekst. Og uglekortet - hvorfor er det lige jeg har investeret i en speciel die med en gren - når den swirl ser så godt ud som gren?? More girls and some teen-boys - love the way Vikke have cut into the patterned paper giving it a rough look. And with empty space to write something suitable. And look at the owls - why did I spend money on a special die to make a branch - without thinking I could use my swirly edge die??


Mange TAK for alle kortene Vikki.  Thank you so much for all the cards Vikki!

Og så har I da fået en masse at kigge på i dag.  Mere herfra senere på ugen - når vi er færdige med at pakke!

13 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Så meget eye candy fra morgenstunden! Kortene er jo perfekte til både de små og de lidt større unger. Jeg synes, det kan være svært med børnekort, men de her er lige i øjet.

May Britt sagde ...

Hold da op nogle søde kort...

aka sagde ...

Så mange smukke kort, festlige farverrige papirer og sprængfyldt med nye ideer. Jamen hvor meget kan man forlange ? Flot arbejde, Vikki.
Der er også mange fine stempler og dies. Og en Kitty. (Henriettes ligger stadig ubrugte - men tages jævnligt frem og studeres. Så de bliver vist med flosset kant, inden de når på et kort..haha)
God arbejdslyst henne i HQ's filial.

Margit sagde ...

Jamen... jeg så dem jo IRL sdst vi gjorde kort klar... og jeg SAVLEDE...!!
Sikken et talent der gemmer sig her...
Hvem vil ikke ELSKE at få sådan et kort fra ørkenen??
SES... lige om snart :o)

HenrietteH sagde ...

Hvor er der mange fede kort - og så mega forskellige... lækker præmie der er sat på højkant...

Pips sagde ...

Sikke mange kort :o) Og de er festlige og farverige! Og sikke et stort arbejde DU gør for at få kortene videre! Hatten af for det!

Mio sagde ...

Skønne kort, vildt mange super gode ideer : )
Rigtig god arbejdes lyst, godt du har Fifty til at hjælpe ; )

Jean sagde ...

Hvor er det bare nogle flotte og fede kort!!

Det er da en lækker præmie du har fået fat i denne gang.. den ville være fantastisk at få fingrene i hihihi :)

Er bare så dejligt at følge denne blog.. man bliver så glad når man læser med :)

Annette sagde ...

Sikken da en masse super flotte kort der er kommet til OSH.

Anonym sagde ...

Sikke nogle flotte kort og med nogle skønne farver. Hvor er det herligt med nogle nye ideer.
Bodil H

Anonym sagde ...

Smukke smukke kort - og hvilken præmie! Den ville da være dejlig at vinde :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Heidi sagde ...

Jeg synes teenagekort er noget af det sværeste - men de her er lige i øjet. Jeg er meget imponeret.
;) Heidi

Anonym sagde ...

Charlie du er "simply the best" tak fordi du gav at skrev lidt på engelsk så min fam. kunne forstar det, og 1000 tak for alle de søde kommentar, det betyder rigtig meget. Jeg elsker at se alle de flot kort på blog de er så inspirende.Stempler brugt af Tina M(tors.3.marts) er så sej hvor kan jeg købe dem henne? MVH Vikki