tirsdag den 22. februar 2011

TirsdagsTAK #7 og lidt tanker om limprodukter

ALLERFØRST siger Fifty TAK for alle de søde kommentarer - jeg tror han får lov til at pakke sin lille bamsekuffert og tage med til Fyn - nogen der ved om man betaler ekstra for at tage bjørne over broen???  =0)

Her er det så kort fra Mio - og sikke nogle fine nye ideer hun har rystet ud af ærmet - se selv:


 Nu er jeg jo så heldig at RØRE ved alle kort - så jeg opdager måske nogle detaljer foto ikke viser så godt. Hvis du er interesseret så læs videre - ellers bær over med min sans for detaljer og spring ned til næste foto =0). Men er du blevet her, så se det lyserøde i øverste hjørne - det med flaget - nærmest en nytænkning af de velkendte Ceciliekort med rester - her en del forskellige små stykker og med tynde strimler lagt øverst over nogle af samlingerne. Ser supergodt ud og check lige den sløjfe der er lavet med snoren igennem knappen - er det kun mig der tænker SOMMERFUGL??

Kortet Love my Family har jeg lige zoomet lidt på så I kan se alle de små sart stemplede træer i baggrunden - sødt ikke? og så er der alle de forskellige sjove udgaver af "jeg har haft gang i min hulpunch" - enkelt men virkningsfuldt. Ikke for at lyde skolelæreragtig - men du har virkelig ændret din stil og udviklet noget sjovt og godt Mio!! TAK for kortene og dine altid positive kommentarer om OSH!

LAM som er en af efterhånden dejligt mange faste leverandører har bl.a. lavet disse fine kort:


Her er bl.a. et fint Mors dags kort i øverste hjørne - til lige præcis denne forsendelse passer det RIGTIG fint - så gerne flere af dem tak. Ved siden af dette ses et fint, nyt eksempel på skrivefeltet indeni et kort - med en sød lille flap man kan folde arket ud med! Et fint alfekort - som blev lidt mere "alfet" end det er IRL fordi mit kamera drillede og et par andre søde stemplede kort.

Et sted i bunkerne har jeg flere LAM-kort ved jeg, så de kommer en anden dag. TAK for kortene LAM.

Og så lige et par ord om limprodukter - der findes jo et hav af muligheder og jeg er hverken forlovet med den ene eller den anden leverandør - men jeg har jo i skrivende stund håndteret mere end 4.000 kort så jeg begynder at se en rød tråd.

Selv sværger jeg til dobbeltklæbende tape til at sætte papir eller karton sammen med, en lim med TYND spids til bling osv, gluedots til nogle ting og mit X til små bogstaver. Jeg ser nemlig i ny og næ ting der er skvattet af et kort - ja faktisk også hele forsider der ikke sidder fast - og hver gang kan jeg se det er de små, smarte og nogen gange ret dyre dimser med tapeprikker eller striber i løbende baner. Det går sikkert lynhurtigt - men jeg vil da lige fortælle jer at de ikke kan holde karton der skal sidde på karton - især ikke hvis det er karton med struktur i.

I sidste uge sad jeg f.eks. og satte en del fine, påsatte bagsidestempler fast igen - det var så held i uheld - for så kunne jeg jo flytte dem, så der også var plads til min label. Jeg kan se, at det især er de limdimser, der efterlader sig et lidt lyserødt limspor, der ikke holder godt nok. Jeg ved ikke hvad det er for en slags - men nu har jeg bragt min erfaring videre, så kan I selv kigge hvad det er for en slags I bruger, hvis I vil undgå at jeres kort kommer frem til modtageren som samlesæt.  Det gælder jo også de kort I laver til andre ting end OSH. =0)

11 kommentarer:

May Britt sagde ...

Sikke fine kort og ja der er nogle produkter som holder bedre end andre... men dejligt at du deler ud af din erfaring nu du sidder med så mange kort... god tirsdag til dig...

Karina Beck sagde ...

Flotte, flotte kort!
Tak fordi du siger lidt om holdbarheden på limprodukterne. der er jo ingen grund til dobbeltarbejde, vel?
Du må have en god tirsdag.

10na sagde ...

Tak for rådet mht. limen - kender heller ikke den lim type. Flotte kort til vores soldater.
KH 10na

Brit sagde ...

Tak for det gode råd med limen....
Og jeg er sikker på at Fifty kan køre på fribillet over broen - ellers giver jeg lidt til hans billet :)
Glæder mig til at se jer i det fynsk

Anonym sagde ...

Sikke nogle flotte og søde kort, og så med en del nye ider.
Det er godt du gør os opmærksom på limen så kan vi måske spare dig for det dobbelt arbejde.
Bodil H

aka sagde ...

Rigtig flotte kort - igen.
Og tak for lim-orientering. Du må jo efterhånden være specialist i de ting. Så godt du deler ud af din viden.
Fifty SKAL da med til Fyn. Han er vel din nærmeste medarbejder, så du kan vel nok ofre en billet på ham .......ikke.

Hav en dejlig tirsdag !

mette v hvistendal sagde ...

super søde kort.. tak for lim advarselen

Mette sagde ...

Sikke en masse gode input og inspiration ! "Mors dag" er DEN dag man får et kort fra sin søn i Afghanistan...hjertet sidder oppe i halsen og ordene bliver læst så mange gange at skriften blegner, så det er absolut "mors dag" ;-)

Benita sagde ...

Super flotte kort!

Dejligt med dine erfaringer mht lim. Jeg bruger mest dobbeltklæbende tape og små tapestykker fra Henzo. Men tror da lige det skal tjekkes...

Cecilie sagde ...

Fin idé at du fremhæver detaljer med mere; måske får vi andre nogle gode idéer. Jeg kan varmt anbefale, at sy papirerne fast, hvis man vil spare på limprodukterne ;o)

Jean sagde ...

Hvor er det bare skønne kort :)
God ide med mors dags kort, det varmer helt sikkert hos en masse mødre :)

Æv at nogle limtyper ikke er så gode.
Jeg bruger gerne de ruller med smalle/tynde dobbeltklæbende tape, og har en enkelt taperunner også.. bruger ikke lim til ret meget, synes ofte det gør papiret "vådt" og bøjer let mm.
Tak fordi du deler erfaringerne med os :)