mandag den 24. august 2020

Julekort #8 hos OSH

I denne måned er det Solveig Heldt der er vores julekort gæstedesigner. Solveig er en del af det kendte familie der deltager med 3 generationer og OSH er så heldige at alle 3 generationer er venner af OSH og Fifty.

Her et foto af Solveig, hvis du ikke kender hende.


Jeg er bedst til at lave CAS kort, hvilket jo passer rigtig godt til OSH, når nu der ikke må være for meget pynt på. Som medlem af NHH Designs designteam er det mest de produkter jeg bruger.


Det første kort er lavet med stempler fra NHH Design, skøjterne er heat-embosset med guld, og det eneste jeg ellers har gjort, er at farvelægge hælene og sålerne. Iskrystaller og tekst er også heat-embosset med guld.

Det næste kort var hurtigt at lave. Jeg har brugt den nye die fra NHH Design med det flettede julehjerte der kom frem sidste år. I år er der kommet en større model, som jeg her har brugt, sammen med en ny tekstdie.

Sidste kort er lavet med en vaskeægte nyhed - en blanding af stempel og dies fra Danske Streger, tekst-die fra NHH Design og stempel med grenen fra Altenew. Jeg har brugt guldkarton på ’kugledien’, teksten og som matte.


Tak for de fine bidrag til vores "vi laver julekort den 24. hver måned" Solveig - de er så lækre alle tre.

Lad os se hvad Pia har fundet på i denne måned:

Dette julekort kom til verden, da jeg besluttede mig for at gøre kål på de aller sidste rester af et meget gammelt 6x6 designpapir blok. 

Det var synd at dække det sarte tyrkisblå designpapir til med andet, så jeg fandt en stor snefnug/doily die frem og lod den få centerpladsen.


Designpapiret har jeg diecuttet med den største af dies fra sættet "Rundede Rektangler og Flag" fra Gittes Eget Design. 

Snefnug/doily dien er fra Simon Says Stamp og kan desværre ikke købes herhjemme i Danmark, men kun i USA. Det gode er jo, at man kan bruge hvad man nu har af snefnug-, stjerne- eller hjerte dies til et lignende kort. 

Det fine tekststempel er tilgengæld til at få herhjemme hos Hobbyboden. Her har jeg brugt en tekst fra sættet "Juletid" fra Gittes Eget Design. 


Teksten har jeg heat embosset med Ranger "Liquid Platinum" embossing pulver. Dette pulver er en af mine favoriter. 

Så er det Charlie's tur til at vise, hvad hun har fundet på til denne gang.

Og jeg må fluks indrømme, at jeg ikke har kunnet præstere noget pga. min dumme skade og derfor har pyntet mig med lånte fjer denne måned - men det er en ide jeg er ret vild med og nogle stempler fra Gummiapan jeg også selv har.

Æren går dog til Birgit Karin Andersen, som kom forbi med en masse fine kort af sine egne og de kasser der stod hos Luna hobby. TAK for det og du bliver min stand-in i denne måned med dette nissekort:

Selve kortet er hvidt, de små julemænd er stemplet som baggrundsmønster og har en rød matte under sig.
Samme røde farve karton er brugt til kant på den hvide strimmel med tekststemplet Glædelig jul og god nytår!
Øverst sidder den STORE julemand som er fussycuttet og limet på tekststrimlen.
Så "with a little help from my friends" lykkedes det endnu en gang at give jer et indlæg den 24. og julekort er det næste vi sender afsted her fra OSH, da de jo skal nå ud til soldaterne, blive skrevet og være retur hos deres familier i god tid inden jul. Så vi er meget interesseret i at modtage julekort inden vores deadline som I kan se i sidemenuen.

Som altid er du velkommen til at klikke på mr. Linky og vise os et af dine favoritjulekort. Her kommer Mr. Linky:

5 kommentarer:

Jean sagde ...

Hyggelige julekort, især det fra Solveig med kugledien...

Tina-Smedegaard sagde ...

Forskellige, men dejlige julekort.

Sivsko sagde ...

Skønne kort

Camilla sagde ...

Flotte, søde og hyggelige kort her fra både Gæstedesigner, Pia og Stand-in :D Fedt det lykkedes med et indlæg trods skaden!
For lyst til at finde snefnug stempel og embossing pulver frem - for det kort er bare lækkert.....eller stor stjerne/snefnug die - for det kort ser hurtigt men alligevel fedt ud....tro desværre ikke jeg har noget der egner sig til at lifte Birgits kort - det er ellers rigtig hyggeligt "julet".
Jeg er selv lige kommet i gang med julekort...selv om det var lidt alternativt under en hedebølge ;)

Lene sagde ...

Så fine kort begge har lavet. God inspiration. Glæder mig til at få fingrene i danske streger stemplerne. Fantastisk samarbejde