onsdag den 24. juli 2019

Julekort #7 hos OSH

Så er der Jul i Juli med Operation Skriv Hjem. Håber I alle kan holde varmen i denne lune uge, hvor det lille danske land virkelig får nogle varme sommerdage. Som altid byder vi på inspiration til jeres julekort her den 24. i måneden. Forhåbentligt smelter I ikke væk allesammen. 


Ja, den er god nok. Endnu en måned med kristtjørn fra min side. Denne gang i form af en sart krans med en markant tekst i midten af kortet og i midten af kransen. Enkelt og rent men også meget julet.

Tak til Cecilie og hendes lækre CAS kort. Jeg har valgt lidt køligere motiver i denne hede. Til mit kort har jeg brugt et stempelsæt fra Concord & 9th, som hedder "Snow Flurry".


Snefnugene har jeg først heat embosset og derefter fremhævet ved at ink blende lidt lys sværte i deres centrum. De små klare dråber er lavet med Nuvo Crystal Drops "Morning Dew".

Flotte kort de damer. Jeg har fundet disse ting frem. Nå ja plus Glossy Accent, varmepistol, embossingpulver og resten af mine Copics, men det ved alle jo hvordan ser ud. Mange henter jo juletræ i bil, så den slags kort ved alle også hvordan ser ud, så jeg er gået klimavejen og viser denne skønne brugshund, der har påtaget sig opgaven.

Jeg har samtidig bildt mig selv ind, at der er hurtigere at køre en die med hvid karton og så selv farvelægge end at skulle finde alle de små rester farvet karton frem, eller også har jeg bare savnet at lege med mine Copics?

Og jeps - jeg har så mange juleblokke at dette er en gammel Echo Park. Men fin er den.

Her ses resultatet - ham er jeg da lidt vild med - og jeg har ikke limet halen fast til kortet - så han kan logre lidt.
Tror faktisk det gik lige op rent tidsmæssigt. Lynhurtigt at skære ud og kun 1 gang gennem Bigshotten. Rester direkte i papirkurven højst 15 farver i brug. Kortet er hvidt - men nu pennene var fremme kunne jeg lige køre den samme røde en tur langs kanten før forsiden blev sat fast og så MATCHER det jo perfekt.

HUSK is og kolde drikke de næste par dage.

Her er Mr. Linky, han vil SÅ gerne lægge plads til at I kan vise os jeres julekort, når nu I kommer retur til hverdagen i den nærmeste fremtid. Vi tjekker hvor mange der er den 23. august og beslutter om der er nok til en lille lodtrækning.7 kommentarer:

Tina-Smedegaard sagde ...

Dejlige julekort.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Flotte flotte kort 🤗

Pia Larsen sagde ...

Helt enig, Charlie, vi må huske MASSER af is og kølige drikkevarer i disse mega varme sommerdage. Håber Fifty holder til det med hans pels - ellers må du finde vaskebaljen frem og lave en pool til ham :D

Margit sagde ...

Ja...PU-HA...det er blevet HOT sommer...
Alligevel har jeg fået lavet lidt SNEMÆND (som IKKE kan smelte) der kan sendes når vinteren nærmer sig ;)

God dag til HQ

Carolina sagde ...

Rigtig fine julekort. Hvor er den bare kær den hund du har lavet 😊hav en dejlig weekend

Iben sagde ...

Som altid inspirerende at se de forskellige kort i viser. Jeg beundrer jeres tålmodighed med alle de smarte teknikker og små dele der farvelægges og samles til en skøn helhed. Som den store jule elsker jeg er, så syntes jeg at det er SÅ hyggeligt at I viser julekort året rundt :-D

Anonym sagde ...

Lækre julekort! Tror da vist også, jeg har noget Echo Park papir i gemmerne. Mange hilsner fra Tina M.