mandag den 24. juni 2019

Julekort #6 hos OSH

Det har allerede været Sankt Hans, og vi er halvvejs mod jul igen. Det er da utroligt. I denne måned har mit kort et julegavetema med indpakningspapir, tape, saks og lidt andre småting i et virvar, der kan minde om decembers gaveballade.


Baggrunden er stemplet og farvelagt, og det tager bestemt noget tid, men det er også meget virksomt, og der skal jo ikke meget mere til, før kortet er færdigt.

Jeg har også haft gang i farvelægningen, dog med farveblyanterne Polychromos. Disse fine detaljerede julekugle stempler er fra tyske Create A Smile.


Jeg har brugt den hvide farveblyant til at ligge grundfarven på julekuglerne. Farve mæssigt har jeg ellers holdt mig til de røde og lyserøde nuancer. "Snorene" som julekuglerne hænger i er blot tegnet med en sort pen og linial. Den skønne fine tekst er fra Mama Elephant.

Begge kort så fine de damer - Charlie her som den berømte rosin i pølseenden. ;0)

Selvom mit stempel er en ældre sag og ikke kan fås længere "kommer jeg til" at bruge det næsten hver jul for jeg er ret vild med Nuser og Radiserne.

Her er mit juni julekort - på en varm dag var det helt dejligt at male lidt snefnug og lyskæder på Nusers hundehus. Mine trofaste Copic penne har været i gang og den hvide gelpen til snefnug.

Grunden til Nuser og sne er lysegrå med hvide skygger er at det skal forestille et natfoto, hvor månelyset rammer ham.
24. juni - ja nogen skal jo sige det og nu bliver det mig. Så er der kun 6 måneder til juleaften - men vi tre tager det HELT roligt, for vi har jo allerede en del julekort klar og det er SÅ dejligt. ;0)

Hvem mon "joiner" os denne måned eller i det mindste viser os et fint julekort - her er Mr. Linky i hvert fald. Måske fejrer vi at vi er halvvejs til jul med en lille præmie - man kan ALDRIG vide!!!3 kommentarer:

Margit sagde ...

Så kom min lille søde julepige på.
Hun er allerede klar til julefest og har en spændende pakke med...

God dag til HQ.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er de julekort bare fine 🎄🎄🎄

Carolina sagde ...

Rigtig fine julekort :-)