fredag den 24. maj 2019

Julekort #5 hos OSH

Så blev det maj og forår, men det skal altså ikke holde os fra at vise jer nogle friske julekort. Mit kort er ikke med kristtjørn i denne omgang, men det er tæt på. Jeg tror faktisk, at grenen er en mistelten, som sådan skulle den dels hænge nedad og dels have hvide bær, men her er det altså bare en festlig julegren i klassiske farver og mønstre.


Tak til Cecilie for det skønne julekort med mistelten og en rigtig god idé til at få brugt nogle af sine knapper.

Jeg har denne gang lavet et mørkeblåt julekort med heat embossing. Jeg har kombineret hvid og guld embossing pulver, som måske er lidt mere utraditionelle julefarver.


Stemplerne er fra tyske Create A Smile. Jeg har brugt nested die sæt fra Create A Smile og danske Simple and Basic til at lave kortfronten og matten. Disse 2 nested die sæt er begge lavet til at passe til danske standard A6 kort, men har en smule forskel i størrelserne. Dette gør dem perfekte at kombinere til matter.

FLOTTE kort begge 2. Jeg ser jeres grene og stikker jer et HELT juletræ. Så kunne jeg nemlig få brugt et par juledies, der ikke rigtig kom ud at lege sidste år. ;0)

Jeg har haft gang i Lawn fawns Stitched hillside portrait ramme. I rammen står den skønne julemand med pelshue fra Cottage Cutz - Snowman with cap hedder han. Han er glad, for han har været ude for at hente sit juletræ (som også er fra Cottage Cutz og hedder Pine tree forest) som han kører hjem på sin slæde (mener det er en tysk die - husker ikke navnet).

Teksten er fra Lawn Fawn stempelsæt med pingviner, det hedder "Here we go a-waddling..." det er sættet med pingviner der synger julesange under en gadelampe. Da snemænd ingen fødder har har de nok også en vraltende gang, så det passede jo fint.

Lidt Glossy accent på hans øjne og det lille hjerte giver liiige prikken over i'et.
Vi tre er stadig ret tilfredse med, at stakken af julekort vokser hele året. Det er SÅ lækkert i november at man kan koncentrere sig om at skrive kortene. Samtidig får I andre forhåbentlig gode ideer og der ryger måske også lidt i kassen med julekort til OSH, for vi skal jo allerede sende dem i starten af oktober måned. ;0)

Her kommer gode, gamle og trofaste Mr. Linky. Giv ham et link til et af de julekort du har lavet:6 kommentarer:

Margit sagde ...

WOW...super fine julekort - her kommer min lille juletøs med nybagte julehjertekager.
Rigtig god dag til HQ.

Anonym sagde ...

Super fine julekort. Respekt for den gode ide’ med julekort den 24. Hver måned. Her kan jeg desværre ikke finde julestemningen frem midt i konfirmationskort og studenterkort. �� kh 10na

Bodil Bording Hansen sagde ...

Fine ideer og flotte kort 🤗

MosteH sagde ...

Søde julekort, ....men... det er ikke lige mig i maj

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Uh, hvor er jeg glad for jeres ihærdighed hver måned og SÅ glad for jeres inspiration. Hver måned tænker jeg - nu skal jeg også, men er ikke kommet i gang endnu. Har du en plan, så måske når jeg det inden d. 24. ;)
3 flotte kort, men jeg er nu vild med den sidste. Den snemand faldt jeg for med det samme - den hue havde min Far i min barndom, så den rammer plet lige midt i hjertet <3

Carolina sagde ...

Den lille snemand er bare så kær :-)