søndag den 24. juni 2018

Julekort #6 hos OSH

Se da nu der: Jeg får lov til at lægge fra land med denne måneds julekort. Jeg har været i gemmerne for at finde et ældre Wplus9 stempelsæt, Silver Bells. Sidst jeg brugte dette stempelsæt, var jeg endnu ikke begyndt at farvelægge stemplede motiver, så det måtte jeg naturligvis i gang med denne gang.


Udover at farvelægge og udklippe motivet har jeg holdt kortet ganske enkelt og i klassiske julenuancer.

Hvad mon de to andre damer har forberedt til denne måned? Jeg glæder mig til at se det.

Pia her, med et klassisk og stemplet julekort. Jeg har haft gang i min MISTI stamping tool og har stemplet denne fine julekrans fra Nellie Snellen.


Teksten, som er fra Gitte's Eget Design hos Hobbyboden, har jeg heat embosset med super fine gold embossing pulver fra Ranger.

For at få et super skarpt embossing look har jeg brugt mit EK Success Powder Tool inden min stempling for at fjerne al statisk elektricitet fra kartonet. Hermed undgår jeg at embossing pulveret sætter sig steder, hvor jeg ikke ønsker det.


Et ganske enkelt og dejligt julekort, som sagtens kan tåle at blive masseproduceret op til Jul :)

Så er det Charlie's tur til at slutte denne måneds juleinspiration af....

JEPS og det gør jeg med dette efter min egen mening ret nuttede kort, inspireret af min mand der ALTID er god ved fuglene om vinteren. ;0) tilsat Fifty's favoritdyr (en bamse).

Det søde Forever Friends stempel er en ældre sag fra mig private lager. I sin tid købt i England.
Farvelagt med Copic, det lille røde hjerte er en punch. Jeg har derfor lige skåret rundt om poten, så han stadig kan holde om kruset og jeg kunne skubbe resten af hjertet ind under poten. Snefnugpapir i baggrunden og lidt hvide fnug tilføjet det malede motiv.

Her kommer mr. Linky, til alle jer der gerne vil linke til et af jeres fine julekort (hyggeligt hvis det er inspireret af et af de kort vi viser - men også OK hvis I viser et andet).

I skrivende stund ved jeg ikke om vi nåede de 6 links i sidste måneds indlæg, men uanset hvad er der en præmie på højkant igen i dette indlæg, men kun HVIS vi mindst ser 6 links til julekort.6 kommentarer:

Margit sagde ...

Denne gavstrik er mit bud på juni måneds OSH-julekort.
Håber alle nyder den dejlige sommer.
God søndag,
Margit

Bodil Bording Hansen sagde ...

Super fine julekort alle 3.
Mettes og Margit er også meget hyggelige og julet ;o)
Knus Bodil

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Allerførst tænker jeg pyha ... allerede d. 24. igen!!! Jeg forstår ikke, hvordan I "altid" kan vise julekort herinde, men det må jo være fordi tiden flyver afsted :)
og nøj nogle lækre kort, I har lavet. Jeg er særligt nysgerrig på at finde ud af, hvilken die, der er brugt til kvist-kartonen på det første kort. Det er SÅ flot og enkelt! Dejligt at høre at kransen er fra Nellie Snellen - den er allerede googlet frem, for hvor er det bare super smukt og meget klassisk.
Tak for al jeres inspiration herinde. Det er blevet mit førstevalg, når jeg selv skal have inspiration til at komme igang :)

Mette sagde ...

Flotte julekort i har lavet :-)
Tak for inspiration og god weekend til jer

Camilla sagde ...

Hov...hvor blev min kommentar af ??? Prøver igen..
Pyha - nåede lige at nå at være med denne gang....klokken er ikke over 24...såååå…..håber det går :)
Har længe gerne ville deltage men hver måned tænkt: i næste måned så når du det ;)
Syntes det er super fin inspiration (og motivation) i viser herinde hver 24. Har også flere gange klikket ind til de andre "deltagere" masse af gode ideer :)
Som sædvanlig virkelig flotte og søde kort. Har ladet mig inspirere af Cecilies kort :D

Camilla sagde ...

Kan simpelthen ikke få lov at ligge en kommentar....