søndag den 1. oktober 2017

Direkte fra SAM, vinder og øjebliksbillede

Hej fra Sorø.  Fifty og jeg sender en glad hilsen fra Scrap-a-mania Sorøhallen, hvor vi hygger med 250 siddende scrappere/kortmagere, ca 400 besøgende incl. undrende ægtemænd og et hav af fine butikker med fristende varer.

September er slut og vi har fundet en vinder af den lækre månedspræmie sponseret af Luna hobby. 
Vinderen blev Sol-Britt.

Til lykke til dig. OSH skal bruge din adresse!

Carsten fra Luna hobby er Fifty's nye bedste ven, bl.a. efter han også har støttet os i denne weekend med over 1.200 kortbaser og kuverter, som de der donerer kort til OSH her på SAM har fået med retur og en lodtrækning om 2 gavekort a 200 kr. 

PS Carsten og jeg er også gode venner, men han nøjedes sjovt nok med at løfte Fifty :0)

I skrivende stund har vi fået over 1.200 kort og der er både julekort og andre fine kort i mellem. Nogle har doneret et kort, andre 200, men alle er med til at glæde en udsendt soldats familie, når kortet kommer hjem med en hilsen fra den de savner. I skal også vide, at det at vi som helt fremmede bruger vores tid på at fremstille kort til soldaterne bekræfter dem i, at der er nogen der tænker på dem. Se evt. You tube filmen, hvor en ung soldat fortæller, hvad han bruger OSH kort til. Søg efter "With love from Helmand" 3.24 minutter om OSH. 

Det var alt for nu. Vi må videre i teksten og producere noget. God søndag. Nyt indlæg kan forventes igen i morgen. 

2 kommentarer:

Jean sagde ...

Stort tillykke med gevinsten Sol-britt..
Skøønt billede..
Dejligt der er kommet så mange kort ind

Sol-Britt sagde ...

Ih hvad har jeg vundet og hvem sender jeg min adr til?