onsdag den 17. maj 2017

Kort der duer hele året og ikke kun på Mors dag - se her.

Ja det har været mors dag for nyligt. Men de mødre, der har sønner eller døtre udsendt, fortjener hilsner - uanset hvad dag på året det er. Samtidig gør postens vej derud, at vi har megasvært ved at få traditionelle mors dag kort derud og især hjem igen i rette tid.

Derfor dette lille indlæg, med gode ideer til tekster der passer til kort til mødre uanset hvilken dag de kommer hjem. De kommer alle fra en stor, fin portion kort fra Tina (10na) og tak for dem og for din hilsen med penge til kuverter. :0)

Vi syn's dagen i dag, hvor elefanten i Københavns Zoo er blevet mor kræver at disse to kort vises først:

Et stempel med et voksent dyr og et dyrebarn passer fint til en hilsen, det med uglerne er dog mest tiltænkt en voksen der kender et barn derhjemme. Så søde , ikke?
Her 4 fine kort kreeret fra samme papirserie - og se lige, hvor forskellige de bliver bare ved at tilsætte lidt forskellig pynt.
2 kort mere - tjek lige den søde lyserøde bånd bag blomsten. Tina har sat 2 bånd i samme nuance sammen, det smalle oven på det brede. Det ser supergodt ud, ikke?

De sidste to kort her er ikke specielt til mor, men kom lige med i dag - fordi der er dyr på og de er ret nuttede.
Nu er halvdelen af måneden gået, så varer det ikke SÅ længe før der trækkes lod om maj måneds præmie. Bliver det mon en af dine kommentarer der vinder, ellers har du 2 uger endnu til at fra skrevet nogen.  God onsdag alle sammen.5 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Rigtig søde kort fra den flittige leverandør 10na. Og igen en sød stak med fine tekster og fine opsætninger i flere lag.
De 2 små kaniner på de sidste kort er også bare så søde.

Margit sagde ...

Hvor er det nogle søde kort.
Både dem til MO-AR... og dem til en anden sød ven...
Jeg har drengekort til OSH på min blog i dag ;)
Knus til HQ

Lisbet M sagde ...

'Mor er den bedste i verden' - og heldig den mor, der får sådan et skønt kort fra en elsket datter eller søn.

Sivsko sagde ...

Rigtig dejlige farver og super skønne kort :)

Ruth Tingleff sagde ...

Super søde kort i dejlige farver.