fredag den 24. februar 2017

Julekort #2 hos OSH

Er I atter klar til lækker juleinspiration? Hvad mon OSH teamet byder på som februar inspiration?................... Lav en kop te eller kaffe og kig med :)

Jeg, Pia, ligger ud med et julekort, hvor Inktense farveblyanter og heat embossing har været på spil. Endelig kunne jeg få taget hul på et julestempelsæt, som længe har tigget om at blive brugt. Jeg nåede slet ikke at få det brugt til mine egne julekort i december, så nu skulle det være.


Inden jeg gik i gang har jeg brugt mit Powder Tool, som hjælper med at fjerne statisk elektricitet fra mit karton. Dette gør underværker, så det fine embossing pulver ikke hænger fast over det hele.
Mit motiv og tekst er stemplet med Versamark sværte og herefter varm embosset med hvidt embossing pulver. Både motiv og tekst er fra Simon Says Stamp og stempelsættene hedder "Winter Flowers" og "Peace on Earth".Blomstermotivet er til slut farvelagt med Derwent Inktense blyanter, som jeg har "blødt" ud med en vandpensel. Dette giver et akvarel lignende look.


Wow, sikke et lækkert kort, Pia har lavet igen i denne måned. Jeg, Cecilie har lavet et miniaturekort med nuttede pingviner fra Mama Elephant. Baggrunden er lavet på akvarelpapir med distress inks i blå og sorte farver, mens pingvinerne og sneflagen er farvelagt med Copics. Og mere er der vist ikke at sige om det her lille julekort.

Jeg, Charlie snupper tjansen som rosin i pølseenden denne gang. Og jeg skal da lige love for mine to makkere har sat barren højt. Så jeg har taget lyskæderne frem igen, nu sneen ligger fint udenfor ;0). 
Lawn fawn's die sæt "Strings of lights" kom frem i lyset og fik lidt LOVE. 


Den røde ternede baggrund er et My favourite stamps stempel med diagonale striber. På en god dag lykkes det mig i første forsøg at vende det rigtig og lave terner, her med Versamark embossing sværte, så mønsteret bare bliver et par toner mørkere end kartonfarven. Be merry og de små stemplede kogler er også fra Lawn fawn. 

Det var så vores inspiration til februars julekort. Vi vil rigtig gerne se jeres julekort denne måned og jeg tror på vi får flere end i januar. Vejret passer jo fint til lidt julehygge i scraphulen, ikke?

Her kommer Mr. Linky, så I kan dele jeres kort. De der ikke har en blog kan også vise deres foto hos Scrapsisters i det indlæg jeg lægger der.
5 kommentarer:

Bodil B. Hansen sagde ...

Flotte flotte j-kort i har lavet, og en del nye ideer 🤗

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare flotte kort alle sammen :)

Kristina Søndergaard sagde ...

Fine fine kort :D Især super flot med blomsten på genbrugskarton. Det giver det et helt andet spil i stedet for at det altid skal være på hvidt :D

Lisbet M sagde ...

Tak for god inspiration. Sneen udenfor gør, at det virker ret naturligt med julekort, selv om det er februar. Men det varer nok ikke længe, før vi skal i gang med forårsfarverne:)

Anonym sagde ...

Super smukt kort, Pia's embosset kort giver mig lyst til at finder mine heatgun og prøver igen, det kan give rigtig flotte resultater, baggrund på Cecilie's kort er fantastik og vil være så godt istedet for et stykke mønstret papir som jeg plejer og dine kort Charlie, de er så proppet fuld af nostalgi, tak for inspiration alle sammen, mvh Vikki