onsdag den 24. august 2016

Julekort #8 hos OSH i 2016

Mens Pia har nydt sin velfortjente ferie, har Fifty og jeg i bedste OL-stil overhalet hende i svinget og fået fotograferet vores august udgave af OSH julekortet. Jeg har købt det lækre baggrundsstempel af netop Pia og det forpligtede jo =0).  Sammen med en håndfuld lækre, donerede Magnolia julestempler fra Anne T. På Fyn og ting fra mit eget lager af dies og bånd blev det til denne engelsksprogede julehilsen. Baggrunden dækker alt der har med jul at gøre, ikke?

Fifty var lidt for stor til at være med på billedet, så han uddelegerede modeljobbet til sin ven Bamse, der straks trak i nissehuen. 


Jeg er selv ret vild med det bolsjestribede bånd og den lille gyldne lygte med tændt bloglys. Baggrund er stemplet med Versamark, der ud over at virke med embossing også er fint til at skabe en mørkere nuance helt alene, her på kraft karton. Herunder et zoom, så det flotte guldkarton kommer til sin ret. Den smalle røde kant er et stykke fint rødt gavepapir med hjerter jeg engang fik af Annette Madsen-Larsen - jo jo - når man er en hoarder har man altid ting at vælge imellem (især når man kan finde dem)  =0).


Nu bliver det spændende at se Pia's julekort og via Mr. Linky alle jeres august julekort. 

Pust, støn.....jeg nåede det lige akkurat! Ikke en super god tid, men bedre sent end aldrig ;) Sådan kan det gå, når man går ned i gear under sin sommerferie og samtidig bliver opslugt af spændende OL begivenheder. Havde oprindeligt planlagt at få klaret OSH indlægget søndag aften, meeeeen der var lige tømning af bilen for pakkenelikker og en vigtig (og afsindig spændende) håndboldkamp, som bare måtte ses. 

Jeg havde, som det eneste kreative, slæbt nogle donerede Magnolia stempler fra Anne T. og mine nye ZIG Clean Color tusser med i sommerhuset. Vi havde meget blandet vejr på Bornholm, så der var nogle oplagte tidspunkter til lidt farvelægning. Derfor har jeg fået lavet et kort eller 3 med disse søde motiver til denne måneds OSH juleinspiration. 


Til kortbase har jeg brugt kraft karton, netop fordi dette kort er så simpelt og enkelt. Her giver kraft karton en dejlig rustik/rå kontrast til julemotivet. På grund af kraft kartonet har jeg sørget for at sætte et stykke hvidt papir indeni kortet, så der er et skrivefelt. Blyant kan nemlig være svært at læse, hvis det er på kraft karton. 

Teksten på kortet er fra Trine Brandt-Lassen's julestempelsæt "Julens Sange".

Og ja, jeg har sørme fået lavet 3 kort i alt. Så her får I lige et billede af de to andre :)

 
 Hvad med dig? Har du fået lavet nogle nye julekort i sommerferien? 

Kom og del jeres julekort med Mr. Linky :)

8 kommentarer:

Dorte sagde ...

Ville ønske det var mig der allerede var igang med julekortene - har ikke lavet et eneste - håber jeg kommer med til SAM så må der kreeres julekort der :-)

Nicolette Altholm sagde ...

Flotte kort. Og sjovt at se guldbåndet. Jeg har fået noget, der ligner og fandt det ganske rædselsfuldt, men her ser det jo godt ud! So jeg må lige tjekke om jeg har smidt det ud :O

Marianne Petersen sagde ...

Åh hvor er det godt at se de "gamle" magnolia stempler i brug. Og skønne kort lige i min simple stil.

Margit sagde ...

Så kom jeg hjem fra Tåstrup, så jeg kunne lægge mit bidrag på OSH-bloggen.
Jeg er faktisk ret vild med dette kort, så der kunne nemt blive produceret flere inden jeg skal sende julepost... =0)
God dag til HQ

Margit sagde ...

Hov...jeg glemte helt at skrive lidt om jeres fine kort...
Super søde kort du har lavet med de små julemotiver fra Anne T, Pia...
Jeg fik også lavet et par stykker da jeg kom hjem =0)
Og dit så jeg jo til vores OSH-dag, Charlie... Det blev også SÅ sødt. Jeg er ret vild med den fine lampe...
Knus

Sivsko sagde ...

Så fine kort

Anonym sagde ...

Helt vildt søde Magnolia kort, baggrund stemple og candycane passer så godt til stemning, tak for inspiration til at endlig start på julekort produktion, så er jeg også færdig med at kig igemmen alle de super blog indlægge at jeg mangled at kommentar på. Nu at vores spisebord er endlig ude igen (hobbyrum er stadigvæk proppet fuld af møbler!) har jeg place til at giv den gas, fortsat god uge, mvh Vikki

Gitte sagde ...

Skønne kort i har lavet.