torsdag den 25. februar 2016

Cecilie og Kristians lille Birk er kommet til verden =0)

Og det havde vi planlagt at fejre med et lille cyper-babyshower:

Dette er "lånte fjer" fra nettet - men fin er den da ikke   =0)
Vi blev dog snydt lidt af den tidligere ankomst (det må være tysk grundighed der slår igennem her), så dette indlæg bliver lidt anderledes end planlagt, men meningen er jo god nok =0)

Vi er en del der gerne vil ønske Cecilie og Kristian til lykke med sønnen og vi tænkte at hvad kunne være mere rigtigt end at gøre det her hos OSH med inspiration til fine "Velkommen baby"-kort til lille Birk. Det har vores Fif-inspirator da bestemt fortjent! 

Derfor er Mr. Linky fluks trukket i arbejdstøjet - og når jeg har fået dette indlæg uploaded, suser jeg også en tur i scrapværelset for at lave mit kort. Alle der har lyst til at være med, bedes lave deres kort og linke til det via Mr. Linky (har du ikke en blog, så send en mail med foto af kortet i, så får vi det lagt på) og send derefter kortet til OSH's Headquarter - så laver jeg en samlet sending ned til Cecilie som hun kan glæde sig over, når hun går derhjemme og nyder sin nye rolle.

Og her er mit kort som også er lidt fra Fifty ;0)

Babybamse med stjerne T-shirt og ble med sikkerhedsnål sender en hilsen til Birk og hans forældre.
Hvis nogen af jer har brug for personlige data har jeg set i Kristians FB opdatering at Birk kom til verden 25. februar 2016, kl 01.26 - vejer 2660 g og er 50 cm "høj". 

Den unge mands termin var i starten af marts, så deadline for at uploade sit kort og sende det 4. marts så burde det dumpe ind hos mig mandag den 7 og jeg kan sende videre den 8.

Og endnu en gang TIL LYKKE til de stolte forældre med vidunderet.


7 kommentarer:

Pia Larsen sagde ...

Hvor pragtfuldt at den lille gut snød alle og meldte sin ankomst lidt før forventet. Kæmpe tillykke til den lille ny familie :D

Annette / aka sagde ...

Også et tillykke til Cecilie og Kristian herfra. Jeg har faktisk tænkt meget på den lille familie de sidste par måneder. ( og jeg var klar.....)
Linker i løbet af nogle dage.......
Pragtfuld ide med babyshower her på bloggen.

Maryann Laursen sagde ...

Ja men da helt sikkert et kæmpe tillykke til de stolte forældre herfra også med den lille nye verdensborger, som han jo må være. Sikker på de er glade for den del er overstået. Og sikken en fed idé med sådan en online baby shower Charlie.

Sivsko sagde ...

Et kæmpe tillykke til Cecilie + familie fra mig :)

Mette sagde ...

Jeg bliver stadig skruk når jeg ser sådan et lille vidunder. Mine veninder ryster på hovedet af mig og min mand søger dækning.
Et kæmpe tillykke til det nybagte forældrepar, det bliver fantastisk :-)

Anonym sagde ...

Rigtig hjertelig tillykke med den lille Cecilie og Kristian, glæder mig at se en billeder af Birk, Charlie din kort er så fantastik, super nuttet, elsker den lille ble Boo har på, super sød detajler. Fortsat god uge, mvh Vikki

Margit sagde ...

Så har jeg hørt fra C & K at kort og pakke er nået frem.
Derfor er jeg lidt forsinket med min udgave af et Birk-kort.
Atter engang STORT til lykke.
kram