tirsdag den 24. november 2015

Julekort #11

Tænk at vi snart er ved vejs ende med årets julekort. Og endnu en gang har det været hyggeligt. Også i de måneder hvor man vågnede med et skrig og tænkte "gisp det er den 24. i dag". Og det har både Cecilie og jeg prøvet =o). Men når man arbejder godt under pres - går det alligevel.

Sådan er det dog ikke denne måned, for jeg var jo på SAM for en uge siden og havde planlagt at lave et par julekort. Og her er det ene:

En RUDOLF selfie i juleramme !
Rudolf er en die min datter Mie har fået i et Sizzix sæt af Vikki. Og den kommer nok på overarbejde i år, for den er så CUTE på sin egen naive måde!

Merry Christmas rammen lånte jeg af Nikolette (tak) og kristtjørnen er helt min egen fra et Tim H. Sizzix sæt. Rød, grøn, kraft - det kunne godt blive en af mine julefavoritter i år.

Videre til Cecilie:

Denne gang har jeg heller ikke lavet kortet i panik. Faktisk må jeg tilstå, at det er lavet for nogle måneder siden, men det er jo stadig et julekort, og nogle gange er man bare nødt til at være lidt på forkant med udviklingen.


Mit kort har kristtjørnen som sit hovedmotiv både på det ene mønstrede papir og som dekoration. Det øverste mønstrede papir har jeg skåret ud med en die, så det har fået en fin dekoreret kant. Og så har jeg stemplet hilsnen på det ensfarvede papir nedenunder denne kant. Dekorationen består af et stykke seam binding og udstansede kristtjørnblade og -bær. Bladene har fået lidt mere dybde ved at jeg har sværtet dem lidt med en mørkere grøn på kanterne og tegnet midten op med en hvide farveblyant.

Og som I jo så sidste måned kan man ALDRIG vide hvad der sker, hvis der linkes til mere end 10 julekort - især ikke så tæt på jul - så her er Mr. Linky til fri afbenyttelse:
10 kommentarer:

Tina Nielsen sagde ...

Super smukke kort her på den dag hvor der kun er en måned til juleaften. God inspiration. Må vist hellere komme igang. Kh 10na

Anonym sagde ...

Super nuttet kort Charlie og sikkert et stor forskel en hvid tusse kan gøre til næsen og øjne, godt at se die sæt kunne bruges, jeg var også super glade for rensdyr. Meget elegant kort fra Cecilie, jeg her prøvet mange gang at bind rigtig sløjfer på kort uden held, må prove en gang til da det ser rigtig godt, fortsat god uge, mvh Vikki

Conny Hillgaard sagde ...

Nåeeeee hvor er elgen altså bare nuttet. En skam jeg er færdig med julekortene for i år! Elgen er da et must at have den i sin samling. På forhånd: Glædelig jul.

Charlotte sagde ...

Ja, han er da total sød på den naive måde. Og et supersødt kort forøvrigt

Bodil B. Hansen sagde ...

Flot julekort med et skønt rensdyr, og man er ikke
i tvivl at det er Rudolf, sjovt.
Knus fra Fløng

Bodil B. Hansen sagde ...

Hov, Cecilies julekort meget fint og enkelt, super:0)

Camilla sagde ...

Det er 2 rigtig flotte julekort!
Rød, grøn, kraft....det må jeg da huske for det ser rigtig julet ud :)

Annette / aka sagde ...

Super søde og rigtig julede kort i gode gammeldags julefarver.
Mies elg er da bare for sød. Og den har jeg ikke lige set før !
God aften i HQ.

Annette / aka sagde ...

I dag kom posten med min julekortspræmie. Den der blev udløst pga over 10 links til julekort fornylig.
Den smukke Memorybox die kan ses på bla Scrapsisters på Facebook.
Måske kommer der også mange links i dette indlæg.......???

Tak til Charlie.

Jean sagde ...

Hvor er de fine, og nøøøj det første er da for vildt kært :)