lørdag den 24. oktober 2015

Julekort #10

It's beginning to feel a lot like Christmas. Den melodi gik jeg og nynnede i sidste weekend. Ikke fordi jeg ikke kan vente. Men fordi jeg havde alle flader i stuen dællet af små bunker med optalte julekort der skulle pakkes og afsted ud til soldaterne. 1000 tak for jeres bidrag. Der var dejligt mange forskellige og nok til at hver person kan sende 3 hilsner hjem hvis alle skriver julekort. Der kan vi godt være stolte af. Og til jer der ikke har haft lyst tidligere på året. Tænk gerne på OSH når I laver jeres egne kort og lav lidt ekstra, for jeg har en helt TOM kasse herhjemme, hvor de sagtens kan ligge og vente til næste gang. Der har jeg gjort hvert år og det er tit denne reserve, der redder antallet til sidst.

Men vi kan ikke snakke udenom. Cecilie og jeg holder stadig nissehuerne højt og her er mit oktoberkort:


En god blanding af ny Lawn fawn die med Merry Christmas tekst (her delt i to), Sizzix kristtjørn, grå/hvid twine, polaroid ramme og nissestempel fra Gummiapan.

Og her kommer Cecilies oktoberkort:

Beklager, at mit først kommer nu. Vi havde lige et teknisk uheld, som betød, at det kort jeg havde lagt op forsvandt igen. Men det kommer her:


Farven på båndet i toppen og det røde papir henover kortet passer altså bedre sammen i virkeligheden, end de gør her på billedet. Jeg har udstanset juletræet og derefter stemplet henover det med et juletekst-stempel, og slutteligt har jeg pyntet med et enkelt guldglimmer-hjerte. Traditionelt julet men stadig moderne.

Og her er Mr. Linky til alle jeres julekort når vi over 10 links kan det være Fifty kommer i julehumør...10 kommentarer:

Conny sagde ...

Charlie, det er farligt at se jeres kort. Næsten hver gang er der nye ting som skal afprøves - og det betyder en tur i hobbybutikken. Tak for kikket.
Nu kun 2 mdr. til jul - tiden flyver hurtigt.

Jean sagde ...

Skønne julekort...
Den sang er nu også fantastisk, især når sneen daler ned, meeen der må gerne liiig gå lidt tid endnu :)

Er ked af jeg ikke rigtigt får lavet noget, ellers havde jeg nu gerne lavet en portion julekort.. Men måske det kommer i løbet af det nye år når mit scraprum er kommet op at stå :)

God weekend :)

Karina Beck sagde ...

Tænkt, at der kun er 2 måneder til jul!
Det er et par flotte kort, I viser i dag.
God søndag. Jeg synes godt nok her er koldt i Danmark ; )

Margit sagde ...

Sikke fine kort, I har lavet...
Dejligt at være med i OSH-udfordringen, så lageret af julekort øges ;)
Og - igen - TAK for lån af die til dig, C.
Knus og god søndag til HQ

Lisbet M sagde ...

Tak for kigget.
Heldigvis vokser min egen bunke af julekort også støt, så der ikke opstår panik i december.

Pia Larsen sagde ...

Nu er det snaaaaaaart JUL!!!
Puha, som tiden dog løber stærkt :)
Fantastisk med jeres dejlige julekort inspiration til os alle.

Anonym sagde ...

Selvom jeg blev færdig med julekort for længe siden er det det skønt at finde mere inspiration her på blog der kunne brugs til næste år. Jeg er også begynd at komme i jule humor...bring it on ! fortsat god uge til jer alle, mvh Vikki

Annette / aka sagde ...

Smukke, smukke julekort fra dig og Cecilie. Jeg er altså ret vild med nissen fra Gummiapan. Den er så sød......og ligner lidt en enfoldig nisse.
God dag i HQ.

Maryann Laursen sagde ...

Super lækre julekort fra jer tøser her igen igen. Altid dejligt med skøn ny inspiration. I er bare super dygtige begge to.

Mette sagde ...

Flotte kort i har lavet...jeg blev faktisk en smule irriteret på den laaaange die, og tanken om at klippe den over - fik jeg slet ikke...Tak for inspirationen :-)