søndag den 2. november 2014

Weekend WAUW fakta om julekortleverancen =0)

Selvom der har været lidt på Facebook - (iøvrigt vores bedst besøgte FB opslag nogensinde med 2.418 hits..) deler jeg her et par fotos og lidt fakta for OSH "nørder":

Vores lokale Kvickly donerede igen i år 10 kilo pebernødder og nogle poser slik og Fifty og jeg var forbi
 for at modtage dem og sige pænt tak. 
Så meget fylder 1.144 julekort og 1.033 andre kort til Kabul, Kandahar, Sudan, Felthospitalet i Camp Bastion, Kosovo, Helikopterbidraget i Mazar-E-Sharif (Afghanistan) og F16 bidraget der hjælper til i Iraq. 16 kasser i alt og de er her stablet op af Fifty og min søde mand, der som altid kørte dem til videre befordring ud i verden. =0)

Et bjerg af kort og guf der som I kan se er 4 x Fifty's højde.
 Da jeg så kameraet igennem for at vælge fotos til FB og her undrede det mig at der var flere forskellige af Fifty og kasserne - adspurgt svarede min mand - "han var ikke tilfreds med de første jeg tog, så jeg måtte blive ved - og her er han da COOL ikke". Hvad kan jeg sige - man skal ikke være tosset for at bo her - men det hjælper og jeg er da glad for at han har accepteret Fifty's specielle status her i huset. =0)
Cool SPECIAL foto godkendt af Fifty selv  =0)
Når vi hører pakkerne er vel modtaget deler vi naturligvis evt. svar med jer allesammen og TAK for den store indsats og de mange fine kort.

Her kommer et udvalg af kort fra Skrapsak:

Lækker stempling som kan bruges til en mængde typer hilsner. 
Super LÆKRE kort som er stemplet på akvarelkarton - jeg gætter på de er mistet med lidt vanddråber for at få denne effekt og de var SÅ søde og fine. Det lækre danske tekststempel er fra det specielle OSH sæt Gitte fra Hobbyboden har lavet.
Samme ide her bare uden vanddråber og i mere klare farver. 
Søde julekort med udklippede motiver fra nuttet julepapir både herover og lige nedenfor. 

Og her til sidst noget jeg har tilladt mig at kalde patchwork kort - fordi de kombinerer de små rester man tit har af de superlækre juleark - som ellers kan være svære at få brugt op - men SE HER hvor fint det ser ud når det er kombineret på denne måde:God søndag herfra HQ - jeg har en ny lækker præmie at vise jer på tirsdag.

Fifty og OSH's chauffør og fotograf hilser også  =0)

8 kommentarer:

Heidi sagde ...

Simpelhen fantastisk og dejligt med fokus og ikke mindst opbakningen - og ved du hvad, jeg syntes faktisk ik det så tosse at være lidt småtosse ;-)

Pia Krogh Larsen sagde ...

Det er helt vildt så fotogen Fifty er!! Gid jeg tog mig ligeså godt ud på fotos ;o)
God Søndag til OSH HQ og alle OSH støtter.

Maryann Laursen sagde ...

Hold da helt op en mase super lækre julekort her. De er da bare helt vildt flotte alle sammen. Det er bare altid en sand fornøjelse at se, så meget forskellig inspiration her inde, og hvor skønt at se såå fin en opbakning, med alle de kasser her på billederne.
Rigtig god søndag til jer alle sammen derovre og alle de flittige piger bagved kasserne også.

Margit sagde ...

HA-HA... det var du da længe om at opdage... Tror da Fifty selv ser sig som "ham der styrer!!"..;)
Og ved du hvad... han gør det jo meget godt - så lad dog bamsen...;))
Må sige at de to mandfolk i HQ har været flittige til at bære kasser og pakke... og SÅ skønt at vide, at de (kortene) er på vej ud i den store verden for at blive brugt til en varm julehilsen. Kram til jer alle 3

Anonym sagde ...

Det var så fantastik at se Fakta har støtter med sådan gave...herligt. Sikkert nogle arbejder I har haft, dig, Kjel og Fifty er bare stjerner. Super kort, stemplet kort er så flot, ha en forsat god weekend til jer alle, mvh Vikki

Anonym sagde ...

Nej, undskyld, jeg skrevet Fakta, synes også det var forkert.....Brugsen, I er fantastik...mvh Vikki

Charlotte sagde ...

Hvor er det bare herligt med din søde mand. Og det er da helt utroligt med alle de kort!
Tak for det kæmpe store arbejde i begge gør og selvfølgelig også tak til de søde piger jeg ved hjælper dig!

Sivsko sagde ...

Det er vildt med alle de kasser og jeg kan også bedst lide cool billede af Fifty