onsdag den 18. juni 2014

Der kom en pakke fra Fyn =0) - kig med ned i pakken og se noget af indholdet

Så er de første 100 julekort landet her hos OSH sammen med en portion kort til hverdagsbrug. Denne gang valgte jeg at fotografere udpakningen af kassen - fordi Vikkis kort altid er snorlige emballeret så de er sikret mod skader undervejs i posten:

En fin lille bamse med nissehue signalerede at der var julekort i kassen =0)
Men udover alle kortene var der lidt hemmeligheder under bobleplasten - noget til produktion af OSH kort her i huset og andet til at bruge som præmier - men det får I først at se når de bliver brugt - TAK Vikki !
 Vikki som i øvrigt altid har haft en flot finish på sine kort skriver i brevet at hun har skruet op for kvaliteten nu hvor vi ikke skal bruge så mange kort =0). Det kan jeg næsten ikke forestille mig hun kunne - men JO - der er kælet endnu mere for detaljerne og materialevalget denne gang!!

Fint farvelagt pige på en mur - med blomsterbort med brads og små blomster med bling.
Og sikke en sød stempeltekst.
Mange lag, Vikki's kendte papirstrimler der er revet - blomsterbort med bling, brads blomster og insekter.
SKØNT drengestempel med "crosser" og fine tandhjul i sølvkarton. Sødt kort der samtidig har et råt look pga. baggrundspapiret.
Denne die (og ræven nedenunder) har jeg godt set i engelske web-butikker - de er SÅ søde og her fint placeret i et lille bakkelandskab med små blomster med eyeletsmidte.
Det er muligt det er "rester" Vikki bruger - men de er dælme flotte så jeg ville godt besøge hendes papirlager. Her sidder den lille ræv og slår mave i aftenskumringen - Cute - ikke???
Og her en fint farvelagt bamse med bærbar PC - jamen den tid er vel kommet hvor det kan ske  =0)
I et lækkert landskab med sol, blomster og sølvsmede.

Med i pakken var også Vikki's kort nr 2.000 og en masse fine julekort - dem vender vi tilbage til på et senere tidspunkt  =0).

Håber I har hygget jer med at kigge på de fine kort - da Vikki ikke har en blog tror jeg hun vil blive glad for at læse kommentarer her hos OSH - så lad os se nogen hyggelige kommentarer.

Hav en god uge - weekendens indlæg bliver først søndag i denne uge.

15 kommentarer:

morkaren sagde ...

Ja, det er da flotte gennemførte kort allesammen, synd at Vikki ikke har en blog så vi kunne følge hende. knus til både dig og Vikki morkaren.

Mette sagde ...

Super søde kort fra Vikki...igen - fristes jeg til at skrive, for hun laver altid flotte kort og vi er vist mange der henter inspiration fra hendes kort som du viser frem på OSH´s blog :-)

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke nogle skønne kort, super
opsætning og farve valg, herligt :0)

Anonym sagde ...

Tak, de er jo ikke alle papir rester, Hello papir blev købt til OSH fra PTW butik, bare synd at jeg ikke farvelagt bamse bedre...men det skal jeg nok øve mig på til næste gang. Det er dejligt at gå igemmen alle de gammel ting jeg har glemt, og prøve pust nyt liv i, og nu har vi ekstra tid til gå efter kvalitet kan jeg eksperimentere med ny kombinationen og det glæder mig til. Fortsat god uge, mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Hvor er det bare super søde kort

EttenA sagde ...

Sikke en dejlig pakke at modtage! Det er nogle rigtig fine og søde kort i dejlig friske farver.

Margit sagde ...

HOLD DA OP!!
Du er simpelthen en STJERNE, Vikki. Vildt flotte kort og rigtig mange søde motiver og tekster. Og så er jeg VILD med dine FRISKE farver ;)
Tak for spændende inspiration.

Gitte sagde ...

Wow sikke skønne kort.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et flot bidrag.
Og rigtig flotte kort!!
God aften.

Lisbet M sagde ...

Det er en rigtig sød blomsterbort, der er brug i bunden af flere af kortene. Pyntet med farveblomster bliver det jo en hel sommereng.

May Britt sagde ...

Rigtig søde kort...

Lise sagde ...

Dejlig pakke med mange skønne kort:-)))
God dag til Fifty og hans medhjælpere i HQ :-)))))))))))

Annette / aka sagde ...

Hvis ikke det ville virke for tosset, så skrev jeg gerne en kommentar til hvert enkelt af Vikkis kort. Det fortjener de nemlig.
Hun kan noget helt særligt. Og hendes materialer er ikke noget vi ser hver dag- her i dk.
Kortene er søde, sjove og ret så kreative. Stemplet på 1. kort er vel nok sød.
At indpakningen så også er korrekt, siger jo bare noget om Vikkis omhyggelighed.
Jeg vil glæde mig til at se julekortene.

God dag til alle der læser med her.

KFE Design sagde ...

Det må være en fantastisk oplevelse at få lov til at pakke en sådan pakke ud. De kort de vises i dag er super fine.

Maryann Laursen sagde ...

WAUW de er godt nok bare flotte alle sammen. Jeg er simpelthen benovet over hvor meget nogle af de piger når, de er bare super dygtige.