torsdag den 24. april 2014

Julekort #4 Denne gang med træer ...

Så gik der endnu en måned, og det er tid til at poste årets fjerde omgang julekortsinspiration. Denne gang er vi begge med igen, så vi håber, at I finder lidt julestemning her hos os.


For mit vedkommende har jeg lavet et julekort med et juletræ lavet i sekskanter. Idéen til træet har jeg set på Pinterest, og det var sjovt at føre ud i livet. Hvis du har en die, der kan lave sekskanterne, er dette er ret nemt kort at lave. Derudover bliver hvert eneste juletræ unikt, alt efter hvilke papirer du bruger og i hvilke kombinationer. Du kan se lidt flere detaljer om mit kort, hvis du kigger på min private blog.

Serven over til Charlie:

FLOT kort Cecilie og her kommer mit - og i bedste kidnapperstil har jeg fotograferet det med dagens avis (i går) så man kan se jeg NÅEDE det =0).

Jeg var en tur i restekassen og faldt over et af mine yndlingsjuleark fra BG og ved at bruge forsiden nederst
og et stykke af bagsiden som snevejr øverst og skjule det stykke der mangler med rød karton fik jeg et pænt stort julekort ud af det. Et par QK rensdyr - helt nøjagtigt Rudolf og en ven blev der også plads til. Til sidst punchede jeg med
en SU Wordpunch så man kan se den hilsen der sidder indvendigt.

Håber I hygger jer med at følge med i Cecilies og min udfordring til os selv og hinanden - for her varer julen ikke kun til påske - vi bliver skam ved med at få lavet julekort hver måned resten af året.  =0)

8 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

2 rigtig søde julekort..... med både fine papirer og gode ideer.
Flot I holder ved med jeres juleprojekt, som nok kan give mig dårlig samvittighed. For jeg burde gøre det samme......for at undgå sidste juls problemer og stress med julekort.
God dag i HQ og til Cecilie i Tyskland.

Anonym sagde ...

Super flotte kort igen, dejligt at få god inspiration til jul kort i "god tid", ha en god dag, mvh Vikki

KFE Design sagde ...

De er rigtig søde begge to. Det er bare en god ide at starte tidligt. Jeg er selv med i en gruppe, der laver ting til vores julemarked i kirken og vi bruger den sidste torsdag i hver måned. Jeres kortideer kan derfor komme med til på torsdag.

Maryann Laursen sagde ...

Begge kort er rigtig søde og skønne i deres meget forskellige udseender, hvilket er såå pragtfuldt, da det gi´r meget mere inspiration til os. Godt gået de damer.

Bodil B. Hansen sagde ...

Fine fine kort og gode ideer super :0)

Lise sagde ...

Rigtig søde julekort begge to....ja man må vel snart igang:-)))))))

Charlotte sagde ...

Supersøde kort begge to. Det er fantastisk at se, hvor vidt forskellige stile man har. Det er jo også det dejlige ved den her hobby, at der er plads til alle, uanset hvilken stil man er til.

Mette sagde ...

Fine julekort I har lavet - nu har jeg ledt skuffer og skabe igennem, og jeg har IKKE den hexagon die !!! Mine er i 117 forskellige størrelser, det går jo slet ikke...